Heti horoszkóp 2015. december 19-től 25-ig

0
1371

Karácsonyi csillagles…

KOS [03.21-04.20]

kos

Ez a hét anyagiakban feladja önnek a leckét. Muszáj kiadásait kordában tartani, ha nem akar év végére teljesen lenullázódni. Ajándékai legyenek egyszerűek, szívből jövők! Az ünnep legkedvezőbb égi konstellációja a karácsonyi Merkúr – Plútó együttállás. Ettől végre megnyugszik, és minden a helyére kerül. Vasárnap a Hold – Mars szembenálláskor jön ki egy komolyabb fáradtság, próbáljon legalább fél napot lazítani!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa elege van abból, hogy mindig másoknak feleljen meg, eljött az ideje a változtatásoknak. Olyan ez, mintha eddig mások életét élte volna, egy olyan belső tiltakozással, mely sok esetben megbetegítette. Legyen önmaga, lehetőség szerint tegye azt, ami jól esik! Törődjön többet érzelmi életével, külsejével, hobbijával! Munkában érezni lehet a változás friss szelét, de az igazi átalakulás még odébb van.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az élet túl értékes, egyben túl rövid is, hogy mások miatt bosszankodjon. Igyekezzen elzárkózni tőlük, vonja ki magát minden olyan eseményből, ahol nem érzi jól magát! Az Ikrek ezen a héten idegesebb, érzékenyebb, ezért jól teszi, ha finoman, de kimondja, ami nyomja a lelkét. Szerelme segíteni fogja abban, hogy visszataláljon érzelmi egyensúlyához. Pénzügyeit illetően: a kiadásoknál szabjon egy egészséges határt, a hitelfelvételt pedig nagy ívben kerülje!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz ünnepek alatt több ideje, lehetősége lesz nyugodt körülmények között, nyíltan elbeszélgetni partnerével, elvárásaikról, érzelmeikről, reményeikről. Minél jobban ráfókuszálnak egymásra, annál könnyebb lesz jövőjük. A tornyosuló akadályok valójában csak az ön fejében léteznek. Munkahelyén a tervezett karácsony előtti program jól sikerül, az alkohollal, annak mennyiségével és minőségével, most is, mint mindig, bánjon óvatosan!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A gondos tervezésnek köszönhetően csak úgy pompázik a lakás, minden kis zegzugot átjár a karácsonyi illat. Azonban némi gyanakvással tölti az ünnepeket kedvese viselkedését illetően. Ne hagyja, hogy ez kibillentse a szép órák megélésében! Ahhoz, hogy jólétét hosszabb távon biztosítsa, ne legyen mindig a mostanihoz hasonlóan nagyvonalú a költekezéseiben! A visszafogottabb, szerényebb életmódba még senki sem halt bele.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz évek során eltűnt ismerősei, barátai csak úgy a semmiből szépen lassan felbukkannak. Ha olyan érzése van, hogy a múlt már lezárta ezeket a kapcsolatokat, nem kell folytatni semmit, erőltetve pláne nem. Az ünnepeket nyugodt körülmények között tölti, érdekes meglepetések közepette. A szoba melege, a meghitt percek visszaidézik gyerekkora karácsonyait. Még az is lehet, hogy könnyet csal a szemébe. Ilyenkor jön rá, milyen jó volt féltett, óvott kisgyermeknek lenni.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A napi rutinfeladatok ellátása előtt, után jól esik egy őszinte beszélgetés olyan emberrel, akit sokra tart. Erőt, érzelmeket, és energiákat szabadítanak fel egymásban, olyanokat, amik szavakban nem kifejezhetőek. Amennyiben mentő, lélekgyógyász, tűzoltó, vagy rendőr, az ünnepek alatt is akad munkája bőven. Tegye dolgát becsülettel, követve, amire felesküdött! Apropó, finomra főzze meg a beígért töltött káposztát!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióBarátai, ismerősei közül sokan fogják a segítségét kérni. Megtalálják azok, akik elveszítették társukat, szeretteiket, vagy a sors távoli országba sodorta őket. Beszélgessen jó szívvel velük, de törődjön magával is. Olvasgasson, sütögessen, és úgy ünnepelje a szentestét, ahogy önnek jól esik. Álmodozzon és tervezzen! Ne hagyja ki környezetét sem az ünnepi hangulatból, éreztesse velük, hogy szívesen tartozik hozzájuk!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ne halasszon az ünnepre semmit! Így örülni fog annak a pár napnak, ami lehetővé teszi, hogy családjával, szeretteivel ünnepeljen. A készülődés, az illatok, aztán a szent beteljesedés olyan erővel bír, melyet szavakkal kifejezni nem is lehet. Két ünnep között a családi látogatások, beszélgetések is feldobják. Aztán ha marad rá ideje, tanulnia is kéne, ha már belekezdett egy tanfolyamba, pláne ha cége fizeti önnek. Szóval most húzzon bele, hogy aztán lazíthasson!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA karácsony akkor lesz teljes, ha segíteni tud másokon is. Ez a zord világ még jobban megerősíti önben, hogy mindig találjon valakit, akit istápolhat. Legtöbb esetben nem a rokonok azok. Az esetleges visszautasításon ne sértődjön meg, sokan elszokták már a minimális emberiességtől is! Ha visszatekint az elmúlt időszakra, megállapíthatja, hogy sok tartalmas kapcsolatot kötött. Idővel eldöntheti melyiket érdemes megszilárdítani, akár érzelmi, akár szakmai szempontból.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ahogy közeledik karácsony estéje, szinte gyermeki lelkesedéssel készülődik, díszít, hogy mindenkinek örömet okozzon. Aztán amikor áttekinti életét, rá kell jönnie arra, hogy nagyon kevesen maradtak körében olyanok, akik feltétel nélkül szeretik. Sebaj, ön maradjon meg olyan tiszta lelkületűnek, szorgalmasnak és odaadónak, mint amilyen eddig is volt! Öreg lélekként egyszer majd meg fogja érteni, hogy semmi nem volt hiába.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAz ünnepek előtt megejtett munkatalálkozó tartogat pár kellemes meglepetést önnek. Anyagi, érzelmi, sőt, érzéki téren is érhetik meghökkentő benyomások. Az idei karácsony, ha úgy akarja, a szeretet, a béke ünnepe lehet a családban. Amennyiben vannak kisebb gyermekek, játsszon velük, társasozzanak, korizzanak kedvük szerint! Legyen ön is újra gyerek, élje meg a régi pillanatokat! Magányos Halak ne adja fel, jöhet még pozitív változás életében!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu