Heti horoszkóp 2016. január 16-tól 22-ig

0
920

Ezen a héten a girbegurba szerelmi kapcsolatokról és/vagy a párkeresésről suttognak a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Egy régi ismerősöd bukkanhat fel újra az életedben, aki alaposan felkavarja az érzéseidet. Ebben a helyzetben te döntesz, rajtad múlik, hogy folytatódik-e a folyamat vagy megáll. 20-a környékén furcsa felfedezést tehetsz, vagy érdekes hírt kapsz, ami hatással lesz rád. Ha párkapcsolatban élsz, kicsit csendesítsd el a permanensen aggódó éned!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKalandosan alakul a szerelmi életed. Sokan kereshetik a kegyeidet és nem kizárt, hogy magad is tevékenyen részt veszel abban, hogy ne nyugodjanak le körülötted a kedélyek. Mondhatjuk, a háttérből ügyesen mozgatod a szálakat. Mindezzel nincs is gond addig, amíg nem mások érzéseivel játszol. Ha párhuzamos kapcsolatokat folytatsz, ideje eldöntened, ki mellett akarsz maradni!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Fordulóponthoz érkezhet a szerelmi életed, talán már érzed is a változásokat. Ha valakivel élsz, ne tartogasd magadban az érzéseidet, gondolataidat. Ha nem mondod el, mi van benned, a másik nem fogja tudni – lehet, hogy épp a kitárulkozásnak lesz döntő jelentősége abban, hogy közeledtek, vagy távolodtok. Szingliként gondold át, hogy milyen félelmek akadályozhatnak abban, hogy megtaláld őt.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa kapcsolatban élsz, nem kizárt, hogy az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól a pároddal. Ha nem teszel valamit, lehet, hogy végleg elválnak az útjaitok. Gondold át, mit szeretnél! Ha még nincs párod, mostanság beléphet valaki az életedbe, akivel hamar egy hullámhosszra kerültök, de az is lehetséges, hogy egy régi szerelmeddel fűzitek szorosabbra a szálakat.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha huzamosabb ideje van társad, eddigi figyelmedet és felelősségvállalásodat most mélyebb elköteleződéssel jutalmazza kedvesed. Engedd meg neki, hogy közelebb kerüljön hozzád. Ha még nincs párod, a hét közepe megfelelő időszak a hódításra, most csak rajtad múlik, hogy kit és mennyi időre csavarsz az ujjad köré. Azért arra ügyelj, hogy nem illik más lelkén hernyótalpakkal forgolódni!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz elkövetkező napokban növelheted személyes vonzerődet. Most lehetőséged van bevonzani az életedbe bármit, amit szeretnél. Könnyen elbűvölöd a környezeted, és közvetett módszerekkel érheted el, amit akarsz, anélkül, hogy bármit is erőltetnél. Fordíts figyelmet a megjelenésedre, és újíthatsz valamit a stílusodon is. Ügyelj arra, hogy a külső és belső erősítse, és ne kioltsa egymást!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Nem lehet okod panaszra, ami a szerelmi életedet illeti, a horoszkópod legalábbis ezt jelzi. Ha még nincs párod, közel kerülhetsz valakihez, akit még nem ismertél, sőt még lehet nem is ismersz meg személyesen. Nem kizárt, hogy ez egy bonyolult, de boldog szerelem lesz. Hagyd a dolgokat alakulni, simulj bele, éld meg annak minden pillanatát! A végén szokásos koppanásnak így is nagy az esélye.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNagyobb változásokra számíthatsz a párkapcsolatodban. Nem kizárt, hogy szakításhoz érkeztetek, és jobb, ha hagyod, hogy elváljanak az útjaitok, mint hogy olyasmihez ragaszkodj, ami már nem működik. Akármilyen helyzetben vagy, 19-e környékén lökést kapsz, ami segít a döntésben. Ha még nincs párod, ebben az időszakban talán több esélyes jelölt is érkezik az életedbe és nem kizárt, hogy közülük kerül ki a végleges.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Több erőfeszítést igényel tőled, hogy megőrizd a párkapcsolatodban a meghittséget és ne ássák alá a bizalmat a folyamatos konfliktusok. Légy megértőbb és ne csak a másiktól várd, hogy a kedvedben járjon! Ha még nincs párod, ne várd a sült galambot, hanem önszántadból keresd mások társaságát! Az előrejelzések szerint 18 – 21 között nagy esélyed van egy új kedvesre.

 

BAK [12.21-01.19]

bakÚgy érezheted, a kapcsolatotokat unalom veszélyezteti, ám mielőtt beletörődnél ebbe, netán kifelé kacsintgatnál, érdemes azon gondolkodnod, hogyan változtathatnál ezen. Szervezz meglepetést, vagy próbáljatok ki közösen valami olyat, ami mindkettőtök számára újdonságot jelent! Ha még nincs párod, a heti előrejelzés azt tanácsolja, az önértékelésedet hozd először rendbe, és ne mástól várd, hogy megoldja a problémáidat.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ez a hét több lehetőséget is tartogat a romantikára az előrejelzések szerint. De ne félj kifejezni az érzelmeidet, a másik iránti szereteted és törődésed. Ha valaki irányában érdeklődsz, tedd meg az első lépést. Ha még pár nélkül vagy, ez a hét vonzalmat hozhat az életedbe, ha pedig párban élsz, ebben harmonikusan alakul a kapcsolatotok.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNem kizárt, hogy egy kicsit mélyebben magadba kell nézned, ha pozitív változást szeretnél a magánéletedben. Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok megmérgezzék a párkapcsolatodat. Ha sokat mantrázod a sötét oldal sirámait, esélyed sincs változtatni. Amennyiben szingli vagy, a jegyedben munkálkodó Vénusz felpezsdíti a szerelmi életedet és új udvarlót, viharos érzelmeket hozhat számodra.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu