Heti horoszkóp 2016. január 23-tól 29-ig

0
1668

A Bika párkapcsolata végre javuló tendenciát mutat. A Szűz kicsit frusztrált mostanában….A Vízöntő pedig a szerelemben „A Nagy Lehetőségek” idejét éli….

KOS [03.21-04.20]

kos

Mintha állandóan a hadak útját járná: a kedvesével mindennapos vitákba bonyolódhat. De ha egy kicsit is van rálátása önmagára, a saját személyiségére, akkor be kell látnia, hogy valójában önmagával folytat szűnni nem akaró polémiákat. Némi önkontroll elkelne. A pozitív gondolkodás akár gyermekáldás formájában is testet ölthet! Fogadja el, ne legyenek ellenérzései! Nem kizárt, hogy épp egy ilyenfajta felelősségvállalásra van szüksége.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA párkapcsolata terén javulásra számíthat. Mintha kis időre elmúlnának azok a fellegek, amelyek az elmúlt időszakban alkonyi sötétségbe borították párkapcsolatának egét. Ám ez a gyenge napfény csak akkor lesz tartós, ha ön is képes – a kedvesével együtt – átalakulni. Az eredmény érdekében érdemes kicsit spirituálisabb szemszögből is megvizsgálnia az otthonát: szerezzen be például egy Feng Shui könyvet!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Eljött az ideje az elköteleződésnek, még a széllel bélelt Ikrek jegyűek számára is! A párkapcsolat házába lépő Szaturnusz legalábbis mintha valamiféle ultimátumot jelezne a képletében, akár a szó szoros értelmében. Vegye nagyon komolyan a kedvese minden szavát, mert bizony most a nehezebbik oldalát kell megtapasztalnia a kapcsolatnak. Minél inkább elébe megy azonban a felelősségvállalásnak, annál jobbnak érezheti majd a helyzetét.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA kapcsolat házán áthaladó Plútó még mindig nehéz fényszögben áll az Uránusszal. Folyamatos változást követelnek ennek értelmében öntől a csillagai, miközben a tudattalanban őrzött tartalmak feltörésekor meglepetésekkel is számolnia kell. Ezt tartsa észben akkor, mikor érthetetlen és értelmetlen vitákba bonyolódik nap, mint nap a kedvesével! Lehet, hogy nem is rá, hanem a környezetének más szereplőire haragszik.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A következő hetekben nagyon szép bolygóállások láthatók. A szerencsecsillag is önnel tart, ami a szerelemben nagyon jót jelent az Oroszlánoknak. Méz és tűz, csókok és ölelések várnak önre. Ennek megfelelően nagyon kreatív és termékeny lehet: fiatal nőknél ez természetesen gyermekáldással is járó állapotot jelenthet. Sőt, akár még a kicsit idősebbek, vagy akár a nagyon idős férfiak is meglephetik magukat egy későn jött utóddal.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKissé frusztráltnak érezheti magát: mintha nem lelné a helyét a saját családjában, otthonában. A Jupiter mintha csak az álmodozásban segítené, de a megvalósításban egyelőre nem támogatja. Hamarosan, már az idei nyár vége felé, felragyoghat a szerencsecsillaga! Ez egyszerre segíti önt a szerelemben, a párkapcsolatban, az otthonát és gyermekeit illetően, valamint a családi életében. A nagy változások hirtelen, és mindent elsöprő erővel következhetnek be.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Változásokra számíthat a párkapcsolat, a családi viszonyok terén. Talán nem is a saját otthonában, hanem a tágabb értelemben vett családjában lehetnek átalakulások. Kedvese zaklatottságát alighanem csak ön képes higgadtan kezelni, és szüksége is van a kiegyensúlyozottságára, ha állni akarja a sarat. Nem érdemes minden vitába belemennie, próbálja meg humorral kezelni a dolgokat! Nagyon fontos: ne keresse az alkalmakat a megsértődésekre!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióÁlmodozás és kételyek: ezek az érzések váltakoznak önben a szerelem terén. Ám ha bizonyos téren csalódnia is kell, mégis arra koncentráljon, amit valóságossá tehet a szerelmi álmaiból. Mert ugye nem akarja ön is az örök kesergők táborát szaporítani? Valójában ennél ön sokkal gyakorlatiasabb és realistább. És ha így áll hozzá, akkor nagyon szép napokat élhet meg kedvesével. Fontos: mindig legyen tekintettel az önhöz közelállók érzékenységére!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nehézségekkel teli időszak köszönt be életébe, ami minden bizonnyal rányomja majd a bélyegét a kapcsolatára. Talán maga is úgy érzi majd, hogy több magányra, visszavonultságra van szüksége. Ám ez nem ok arra, hogy elmarja magától azt, akit leginkább szeret. Értesse meg párjával, hogy szüksége van az egyedül töltött órákra, napokra. Erre egyébként valamilyen kötelezettség, esetleg több munka is kényszerítheti. Találja meg ebben is az arany középutat!

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzerelmes kedvében találja ez a hét. Ám ez a mohó szerelemvágy akár riasztó is lehet a másik nem szemében, ha nem tudja palástolni, avagy szép köntösbe burkolni. Tehát a rámenősség ugyan nem hátrány, de az eszközöket nagyon meg kellene válogatnia, ha célt akar érni. És ha már célt ért, akkor se mutassa ki a foga fehérét! Mert bármilyen visszafogott és zárkózott is ön általában, mostanában a párkapcsolat terén nagyon is „pőrén tud fogalmazni”.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A szerelemben, a kapcsolatban a nagy lehetőség idejét éli: még mindig nem késő házasságra lépnie a társával, ha eddig még nem tették volna meg. Ez többféle előnnyel jár, de persze egy Vízöntőnél a racionalitás és az érzelmek egyformán a latba esnek. A meggondolásain azonban nem érdemes túl soká rágódnia, mert lehetséges, hogy mire dönt, a kedvező lehetőség, a potenciális társ már odébbállt! Persze az is igaz, hogy az ilyen állhatatlan jelölttől jobb is minél hamarabb megszabadulni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakMost még magányosnak, vagy elhanyagoltnak érezheti magát. Ez talán azért is van, mert egyelőre nem a párkapcsolat, hanem inkább a munka köti le minden figyelmét. Ám, ha valóban őszintén vágyik arra, hogy elhagyatottságát oldja, avagy, ha van társa, azzal a kapcsolata teljesebb, romantikusabb legyen, akkor itt az idő és a lehetőség: hamarosan akár még házasságot is köthet. Igaz, erre nagy valószínűséggel nem a szép tavasz, hanem inkább a későbbi idő ad majd valódi lehetőséget.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu