Heti horoszkóp 2016. február 6-tól 12-ig

0
1575

Kedves Bika, készülj: most kezdődik életed legizgalmasabb része! Szűz: légy résen! Bak: tartsd a kezedben az életed irányítását…

KOS [03.21-04.20]

kos

A hét első napjaiban bizonyos fokú, kideríthetetlen eredetű nyugtalanságot tapasztalhatsz magadban, de ez az állapot szép fokozatosan megszűnik. Hét végén már érezni fogod a biztonságot, először pénzügyi téren, majd a magánéletben. A látóhatár is kitárul előtted, különösen a személyi fejlődésed tekintetében. Bízz magadban, és egy dolgot soha ne feledj: valójában mindent elérhetsz, amire vágysz!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMost kezdődik életed legizgalmasabb része. Készülj fel a gyors irányváltoztatásra, a váratlan akadályok megkerülésére! Hagyatkozhatsz a saját tapasztalatodra, de azért ne menj el azok tanácsa mellett sem, akikben megbízol. Hétvégén olyan érzésed lehet, hogy elfogyott az erőd, ám ez megtévesztő. Kis idő és megújulsz. Olyan dolgokat valósíthatsz meg, amelyekről eddig nem is álmodtál.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Elképesztő események küszöbén állsz. Állhatatosan tarts ki a kitűzött irány mellett, és ne engedd, hogy bárki is eltérítsen az életutadról! Kövesd az álmaidat, és ne elégedj meg kisebb célokkal – ellenkező esetben nem éred el, amit akarsz. Vulkánként törnek rád az érzelmek a magánéletedben. A hét második fele pedig meghozza a lelki békét és egy stabil kapcsolat reményét.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA legfontosabb változások szakmai téren következnek be. Előfordulhat, hogy elveid, és határozott véleményed ellenére kell cselekedned. Csak akkor tedd meg, ha ebből másnak nem származik kára! Ha az elmúlt időszakban odaadással dolgoztál, most előléptetésre számíthatsz. Ha viszont hagytad magad sodorni az árral, és nem igazán igyekeztél, csak magadra haragudhatsz. Az Uránusz csak a bátrakat segíti.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Jobbra törekszel, a mércét egyre magasabbra teszed. Ne hallgass azokra, akik arról próbálnak meggyőzni, hogy még várnod kellene, vagy le kellene mondanod az álmaidról! Tanulj meg idejében reagálni a történésekre! Összpontosíts, és légy mindig ugrásra kész, nehogy elszalaszd a szerencséd! A hét utolsó pár napja ellenben a pihenésé és a szórakozásé legyen!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzOlyan vagy, mint a radarkészülék, amely pontosan érzékeli a környezetében lévők lelkiállapotát. Valami kezd megváltozni, de a gyökeres fordulatig még hosszú az út, így megállhatsz levegőt venni. Gyűjts információkat, mozgósítsd az erőidet és álmodj meg merész terveket! Készülj a cselekvésre, ne az utolsó pillanatban kapkodj majd! A hét eleje egyébként sok meglepetést tartogat.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ezen a héten a fő célod a pihenés, a pozitív feltöltődés lesz. Használj ki minden lehetőséget ennek megvalósítására, még azokat is, melyekről elsőre azt gondolod, hogy nem neked találták ki. Kezdj el sportolni, ha eddig nem tetted, bővítsd ki az ismerőseid körét új emberekkel. Érzelmi életed meglehetősen labilis, pedig még messze a rügyfakadás! Fontos: ne keverd össze a szimpátiát a szerelemmel!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSzámodra ez a hét az alkotás és képességeid kibontakozásának időszaka lesz. Végre felfigyelnek rád. Nem kis csodálkozásodra olyan képességeid is napvilágra kerülhetnek, melyekről te magad sem tudtál. Azért nem minden sikerül elsőre – emiatt néha úgy tűnhet, hogy egy helyben toporogsz. Ennek ellenére te, nagyon helyesen, továbbra is tökéletességre törekszel. A hét végén végre megkapod, amire régóta vágysz.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Igazi virtuóznak bizonyulsz a haszonszerzés terén. Egy hetedik érzékkel kiszimatolod az előnyös üzleteket. Ha a mostaninál több alkalommal hasznosítod meglátásaidat, azt még nem lehet mohóságnak nevezni. Fontos a regenerálódás is. Ha nem akarsz megfenekleni a munkában, pihenj többet! Számodra ez a hét két részre különül el: az első felében sokat dolgozol, a másodikban pedig lazítasz. Rád jellemző, hogy mindkettőt szívesen csinálod.

 

BAK [12.21-01.19]

bakTartsd szorosabban kézben a sorsod kormánykerekét, senkinek ne add át a kormányállást! Olyanok, akiket nem ismersz túl jól, megpróbálnak letéríteni az utadról, de a barátok segítenek meglátni a helyes irányt. Azt viszont neked kell eldönteni, hogy kik, melyik csoportba tartoznak. Lekötnek holmi ingatlannal kapcsolatos ügyek. Ha eladni akarsz, van még időd. De ha vásárolni, akkor ne ülj a pénzeden sokáig!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Mindenki tanácsokkal akar ellátni, de csak nagyon kevesen lesznek, akik valóban segíteni tudnak. Hagyatkozz tehát saját magadra, a saját vágyaidat tartsd szem előtt! Új üzletbe kezdhetsz, azonban jobban teszed, ha egyelőre a háttérben maradsz. Ebben az időszakban ugyanis bármit teszel, ellenkezést válthat ki a környezetedből. Hét vége felé közeledve készülj a rokonok inváziójára, akik meglepetéssel készülnek.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA körülmények arra késztetnek, hogy kételkedni kezdj saját képességeidben. Pedig nincs okod rá, csak a sors irányított egy, a szokásosnál durvább akadály pályára. Kis időre közönyössé válsz, úgy gondolod, semmin sem tudsz alakítani. Ha a helyzet kezd megváltozni, cselekvésre szánod el magad. A hét végéig még sok mindent megvalósíthatsz. Egyesek – ha okosabb nem jut eszükbe – akár családot is alapíthatnak.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu