Heti horoszkóp 2016. március 12-től 18-ig

0
1612

Tavaszi szellők, tavaszi zsongás….Itt a heti csillagles!

KOS [03.21-04.20]

kos

Miközben a külső korlátokat megpróbálod széttörni, ott belül azoknál sokkal szigorúbbat és keményebbet állítasz fel magadnak. Napokig sikerül is betartanod ezeket a saját belső szabályaidat. Aztán viszont még „önmagad ellen is lázadsz”, mondjuk azzal, hogy megadod magad, és beállsz a sorba, azaz felhagysz a szépre és jóra való törekvéssel, pozitív elemek keresgélésével. Nem ártana némi logikát is csempészni terveidbe.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Plútó a szakítást készíti elő, és ezzel teremt lehetőséget az új boldogság megkereséséhez. Egyébként a Vénusz az Uránusszal találkozva jó néhány váratlan helyzetet hoz létre, amire előre felkészülni nem lehet, és amiket épp a spontán döntés tesz izgalmassá. A szerelem bolygója jelenleg segít az igazit megtalálni. S ha nem is kötelezed el magad azonnal, ebből a találkozóból évtizedekre szóló kapcsolat születhet.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Kíváncsiságod olthatatlan, és egyszerre többen is feltűnnek majd, akik megpróbálják felébreszteni a vágyaidat. Ha még szingli vagy, akkor élvezed a pörgős társasági életet, ha viszont párkapcsolatban élsz, veszélyes játékaiddal annyira felbőszíted a párodat, hogy ő a szakítást választja. Célszerű lenne előre mérlegre tenni a lehetőségeidet, nehogy két szék közül a pad alá…

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA héten cserbenhagyhat az intuíciód, és az ekkor elszenvedett csalódás végleg kijózanít. Újraértékeled a korábbi kapcsolataidat, és régi barátságokat számolsz fel az újak kedvéért. Néhány hét egyedüllét segít majd, hogy minden a helyére kerüljön a lelkedben. A fájdalmat csak akkor tudod végleg kizárni az életedből, ha nem sodródsz az eseményekkel, hanem kézbe veszed a sorsod irányítását.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha magad sem érted, hogy miért, de minduntalan elveszted a türelmed, ideges vagy, kritizálsz, veszekszel, semminek nem tudsz örülni, semmit nem találsz jónak, akkor hogyan tudna elfogadni a környezeted? Elijeszted azt is, aki őszinte rajongással közeledne hozzád. Lassan sok új ismeretséggel lehetsz gazdagabb, de ezek a kapcsolatok csak arra jók, hogy társaságukban ráébredj: mit nem szeretnél.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz e heti bolygóátvonulások lehetőséget teremtenek arra, hogy szembenézz önmagaddal, a hibáiddal, és változtass. Bár, ha jól választottál, és a párod megelégszik a félmegoldásokkal, élvezni tudja a hétköznapok szürkeségét, akár boldog is lehet melletted. A gond csak az, hogy ez téged hosszú távon nem elégít ki. Hiányérzeted nem hagy békén, így belemégy olyan dolgokba is, ami máskor eszedbe se jutna.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Jóval kisebb lesz az a belső tűz, ami szerelmi életedre jellemző. Ha már párkapcsolatban élsz, a családi gondok nyomják el az érzelmeidet. Ha még szingli vagy, nehezen tudsz választani, mert mindenbe szeretnél belekóstolni, és nem mersz felelősséget vállalni. Március 14-15-16-án a Mars hatására gyakran elveszted a türelmed, ennek okán egy kellemetlen vita, vagy egy fájdalmas meglepetés döbbent rá, hogy nem jó irányba halad az életed.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Plútó és a Vénusz kalandok egész sorát kínálja fel neked, de tőled függ, mennyire élsz a lehetőségekkel. Nem biztos, hogy a sok kis kaland pótolhatja azt a minőségében nagyon is más kapcsolatot, ami sokkal több lemondást és felelősséget kíván, de hosszú távra szól. Ha 13-án egy titkos kapcsolatba bonyolódsz, eleinte épp a rejtőzködés miatt válik számotokra izgalmassá, később pedig ugyanez a bujkálás teszi tönkre az érzelmeiteket.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Az érzelmek örvényébe kerülve szinte beleszédülsz a sok élménybe, ami új partnered oldalán vár. Amennyire a lehetőségeid engedik, igyekszel is kihasználni minden kínálkozó alkalmat. A napokban felkorbácsolódik az érzékiséged és a kíváncsiságod. És olyan kalandba is belemégy, amit azelőtt elképzelni sem tudtál volna. Ha van társad, gondolj az ő érzelmeire is! Csak olyat tegyél a háta mögött, amit te is elviselnél tőle!

 

BAK [12.21-01.19]

bakOlyasféle kérdések foglalkoztatnak, amik eddig eszedbe sem jutottak. Viszont az, hogy most felmerültek a gondolataidban, azt jelzi, hogy már nem érzed magad jól abban a kapcsolatban, amiben élsz – vagy ha szingli vagy, hát megelégelted a magányt. Problémáidra egyedül kell megoldást találnod, mert ha tanácsot kérnél, csak még jobban összezavarodnál, hiszen mindenki másképp látja kívülről a helyzetedet.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Eddig alighanem az önbizalomhiány, vagy a túl szigorú elvárások miatt nem találtál megfelelő partnert. Ha már találtál, és párkapcsolatban élsz, nem tudtatok olyan meghitt közelségbe kerülni, amilyenről mindig is álmodtál. De ne búsulj, mert ha ügyes és figyelmes vagy, mostantól a legtitkosabb vágyaid is valóra válhatnak, csak akard is azokat! A „nekem úgysem sikerül” alapvetést meg egész egyszerűen felejtsd el!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakIgazán megérdemled, hogy jól alakuljanak dolgaid, hiszen az elmúlt években inkább csak visszafogó, sorsnehezítő bolygók hatásával találkoztál. Kezdeményezz bátran, mert így még inkább kihasználhatod a bolygók által kínált pozitív lehetőségeket. A Jupiter és a Szaturnusz egész időszakra olyan körülményeket teremt, amiben végre úrrá lehetsz kishitűségeden, és megtalálhatod a kulcsot kedvesed szívéhez.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu