Heti horoszkóp 2016. március 19-től 25-ig

0
1572

Az Ikrek szerelmi élete most nagy sebességre kapcsol, az Oroszlán viszont jobb, ha nagyobb türelmet tanúsít kedvese felé. A Skorpiónak eljött végre a tartós elköteleződésre való elhatározás ideje. És önnek hogy állnak a szerelmi és/vagy munkahelyi kapcsolatai?

KOS [03.21-04.20]

kos

Az üzleti kapcsolataidban a szerencse melléd áll, így kiváló lehetőségeket kapsz. Mosolygós hozzáállásod számos alkalommal segíthet enyhíteni a feszültséget, és ez hozzájárul ahhoz, hogy otthonodban és munkahelyeden is békés hangulat uralkodik. Az Uránusz, amely eddig beragyogta az izgalmas, új, kalandos útjaidat, no meg változásokat hozott a szerelmi életedbe, továbbra is kitüntet a hatásaival.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Nap helyzete is kedvező, ami megnöveli az energiaszintedet és fokozza buzgóságodat. A munkahelyeden kifejezetten lelkesen dolgozol, de családi ügyekben is szívesen vállalsz irányító szerepeket. Mivel a szokottnál jóval több időt töltesz családtagjaid körében, a viták esélye is jelentősen megnő. A sármod, az elbűvölés a fő fegyvered. A Vénusz kedvezően befolyásolja csillagjegyedet, segítségével bárkit képes vagy meghatni.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ha azt hitted, hogy a szerelmi életed a leálló sávba került, nagyon tévedtél. Most indul be igazán. Munkatársaidra csak óvatosan támaszkodj, mert közülük jó páran bármikor cserbenhagyhatnak. Fontos, hogy kimutasd érzelmeidet és gondolataidat azoknak, akik fontosak a számodra. Bizonyos szituációkra túlságosan hevesen reagálsz. Ez ritkán pozitív eredményeket is hoz, a legtöbb esetben jobban járnál, ha kontrollálnád az indulataidat.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEz az időszak könnyed hangulatban kezdődik, a munkahelyi nyomás jelentősen lecsökken, ami kevesebb feszültséget és aggodalmat eredményez az életedben. A gondolataidat és a terveidet a saját elképzeléseid szerint mutathatod be, a lehetőségeidet tekintve bőséges kínálatból választhatsz, de mindig a kreativitásra és az egyediségre helyezd a hangsúlyt. Különben örökre egy maradsz a sok közül.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az egyik legfontosabb kapcsolatodban, amely eddig simán alakult, most kisebb-nagyobb akadályok jelentkeznek. Türelmesnek kell lenned, és meg kell próbálnod úgy alakítani az ügyeket, hogy közös erővel küzdjétek le ezeket a nehézségeket. Újfajta, merőben szokatlan dolgok kipróbálását jelzi még a bolygók állása. Ez jó hír az Oroszlánok számára, akik nem szeretik a hosszú távú egyhangúságot.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz idő kedvez azoknak, akik valamilyen jogi ügyben érintettek. Akár több emberrel közösen. A magánéleti ügyekben óvatosnak kell lenned, mert valaki közvetlenül vagy közvetve kárt okozhat a kapcsolataidban. Szem előtt kell tartanod a valós tényeket, és azt, hogy elfogulatlanul dönts. Találkozol valakivel, akit nagyon izgatónak találsz; ám ha ösztönöd azt súgja, hogy ez a személy nem eléggé megbízható, gondold át a dolgot!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ha a szerelmi életeddel és a közeli barátaiddal kapcsolatban kell fontos döntéseket hoznod, akkor mindenképp időt kell fordítanod a kérdés átgondolására, és nem cselekedhetsz pusztán az érzelmeidtől vezérelve. Legyél különösen körültekintő, ha olyan tetteket hajtasz végre, melyeknek jogi következményei lehetnek. Ha kétségeid vannak, azokra keress kielégítő válaszokat. Ilyenkor nem bűn szakemberhez fordulni.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHa szeretnéd tisztázni a munkahelyi félreértéseket, akkor e hét remek alkalmat kínál arra, hogy szemtől szembe leülj a problémás személyekkel, akikhez korábban érzelmi szálak is fűztek, és nyíltan elbeszélgess velük. Most, amikor a bőkezű Jupiter a te ellentétes jegyedbe költözött, itt a kedvező alkalom, hogy tartós kapcsolatot kezdeményezz. Mármint ha nem félsz lekötni, elkötelezni magadat.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Az életed tempója kis mértékben felgyorsul, ami időnként nehézséget okozhat. Cserébe így sokkal nagyobb célokat is kitűzhetsz magad elé. Tisztán látod a dolgokat, ami hozzásegít ahhoz, hogy gyors és határozott döntéseket hozz. Szerelmeddel anyagi természetű vitákba bonyolódhatsz. Mindketten individualisták vagytok, mindkettőtöknek megvan mindenről a saját véleménye, tehát arról is, hogyan irányítsátok a pénzügyeiteket. Nem lesz könnyű összhangot teremteni, de nem is lehetetlen feladat…

 

BAK [12.21-01.19]

bakA magánéleti kapcsolataid jól alakulnak, és alkalmazkodó természetednek köszönhetően még a nehéz helyzeteket is átvészelheted, ami után megelégedettségre lelsz. Ha azonban bármilyen súrlódás jelentkezik a munkahelyeden, vagy esetleg az otthonodban, akkor nem a kompromisszumok időszaka a mostani. Állj ki az igazadért, mert ha most meghátrálsz, elszemtelenednek a csibészek, és soha le nem szállnak rólad.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Pontosan tudod, hogy milyen lehetőségek rejlenek benned, csupán ezeknek megfelelően kell tervezned ezen a héten. Bármilyen munka mellett kötelezed el magadat, abban egyedit alkothatsz. A környezetedben zajló események megadják a mindennapjaid alapritmusát. Ez segít abban, hogy változatos és megfelelően tevékeny maradj. Egészségedre ügyelj! Baj esetén ne hagyd, hogy a hivatalnokok lebeszéljenek az azonnali orvosi segítségről!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakTudásod és bölcsességed a helyes irányba terel ezen a héten. A realista éned erős szerepet játszik a mindennapjaidban, aminek köszönhetően még gyakorlatiasabban reagálsz az aktuális helyzetekre. Fejlődő és egyértelmű energiák áramlanak körülötted, és leginkább csak érzelmi állapotodtól függ, hogy fent, vagy lent érzed magadat. Fontos: óvakodj a hőbörgőktől, a rikácsolóktól! Észre se veszed, s már be is vittek az erdőbe.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu