Heti horoszkóp 2016. március 26-tól április 1-ig

0
1374

Szeret – nem szeret, páros – szingli horoszkóp a húsvéti hétre.

KOS [03.21-04.20]

kos

Párod megbánthat téged egy ostoba mondattal, ám a húsvéti hangulat miatt képes leszel sértettség helyett higgadtan reagálni.

Ha szingli vagy: olyan ember közelít feléd, aki felkavar mindent benned, körülötted. A tavasz új távlatokat nyit meg előtted, és csak rajtad áll, hogy ellenállsz-e a különös erőnek, vagy vele együtt száguldasz tovább.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKicsi dolgokban fogod meglátni, mennyire szerencsések vagytok, hogy megtaláltátok egymást, hogy ti összetartoztok. Az egyszerre kimondott szavak, a gondolatok az összenézések, egyik sem véletlen. Kevés ember éli át ennyire intenzíven a párkapcsolati boldogságot.

Ha szingli vagy: türelmetlenséged múlóban, ami azt jelenti, elmúlt a harag belőled, készen állsz egy társ elfogadására az életedben.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Párod félreért valamit, és utána nem győz majd bocsánatot kérni. A lényeg, hogy belátta tévedését, így érezni fogjátok, mennyire fontosak vagytok egymás számára. Nem is olyan rossz érzés, ugye?

Ha szingli vagy: megfogalmazódott benned végre, hogy mit akarsz. Az is, hogy milyen nőt, férfit tudsz elképzelni magad mellett. Talán segítene a társ bevonzásában, ha az előzőt, aki összetörte a szíved, a maga helyén kezelnéd.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa úgy véled, nem találod a helyed, legyél türelmes! A jövő hét elejére minden jól alakul, s bármibe vágd is a fejszéd, az sikeresebben zárul. Akad olyan ember a környezetedben, aki felfigyel a sikerszériádra, s a te tanácsodat fogja kérni ahhoz, hogy a saját terveit megvalósíthassa.

Amennyiben még szingli vagy, ne éld bele magad a magányba! Tervezz barátokkal, barátnőkkel programokat és meglátod, gyorsan rád talál a szerelem!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Van pár tennivaló az életedben, amit nem halogathatsz tovább. Elkezdett fogyni a Hold, aminek a hatása már érezhető. Itt az idő, hogy számba vedd a tartozásokat, függőben lévő hivatalos ügyeidet, problémás emberi kapcsolataidat, és megpróbálj ezeknek a végére járni. Nem bánhatsz semmivel felületesen, mindennek alaposan néz utána!

Ha szingli vagy, teremtsd meg magadban azt a férfi, vagy női ideált, amilyet szeretnél, és az érzést küldd ki az univerzumba!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz égiek komoly támogatásban részesítenek téged ezen a héten. Minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy vad, vagy épp elvetemültnek tűnő terveid is megvalósíthatóvá váljanak. Vágyaid sorban teljesülnek, persze nem ülhetsz a babérjaidon. Pörögj százon, és senki nem emelhet kifogást tetteid ellen, mert még precíz is leszel. Remek napok várnak a párban élőkre és a szinglikre egyaránt, jó eredményekkel!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A húsvéti készülődés nem zavart be az életedbe. Ez az időszak rólad és a sikereidről szól. Némi kis családi összejövetel sem kizárt, addig maradsz, amíg jólesik, Ülj úgy az asztalénál, hogy kizárod aurádból a negatív embereket! Vasárnap különösen erős a kisugárzásod, akár a párod ingét is magadra kaphatod, abban is vadítóan csábító leszel.

Ha szingli vagy: sorra érkeznek majd a kihívások. Még akkor is akad kérőd, ha magadra zárod a lakás ajtaját.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAmennyiben párkapcsolatban vagy, ragadd magadhoz a kezdeményezést és dobd be jobban magad! Kedvesed odáig lesz, ha húsvéthétfőn nemcsak sonkás, tormás falatokkal kínálod.

Ha szingli vagy, ne feledd, kár olyan kapun döngetni, amelyiken úgysem engednek be. A kidobott energiákat inkább fordítsd ezen a hétvégén magadra, szépülj, épülj, sétálj nagyokat! Mindegy, hogy egymagadban, vagy barátokkal.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Kedveseddel célszerű őszintén beszélni az érzelmeidről. Ha az ünnep kellős közepén, akkor ott, ha séta közben úgy is jó. Itt az ideje annak, hogy végre tiszta vizet öntsetek a pohárba.

Szingliként egy olyan találkozásra vársz, amilyen valójában nem létezik. Egy olyan nőre, férfira, aki túl szép ahhoz, hogy valóság legyen. Egy picit finomíts az igényeiden, és meglátod mennyivel jobb lesz minden.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzingliként már nem kell sokáig egyedül lenned, ha a húsvét nem is hozza el a párodat, de hamarosan betoppan. Amennyiben társkapcsolatban élsz, a flörtöléseid miatt számítanod kell aprócskább kis vitákra, zsörtölődésekre. Lehet, hogy nem tudod, mi a legjobb a számodra az itt és most pillanatában, de a bolygók pontosan tudják ezt, és mindent meg is tesznek azért, hogy megtapasztalhasd ezt.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ez a hétvége remek körülményeket biztosít ahhoz, hogy a kusza szálakat kibogozd, a vitákat lecsendesítsd, a bonyodalmakat megoldjad, az ellenfeleket kibékítsed. Fogadd el a jót, ami jön, és ne kérdezd, hogy honnan jön, vagy hogy miért nem pontosan olyan, mint amilyennek képzelted!

Szingliként nem kell az érzelmeidet elfojtanod, de nem árt, ha kicsit óvatosabb vagy, és nem rontasz ajtóstul a házba.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalakként néha megesik, hogy kiszámíthatatlanná válsz, – persze, leginkább mások szemében tűnsz annak! Mivel az erő és a kitartás, azaz a szusz nem fogy ki belőled, hozz létre valami egyedit, és ne hagyd, hogy bárki beleszóljon a dolgaidba! A szerelemben a csillagok most azt mutatják meg neked, hogy teljesen felkészültél a régóta várt váltásra.

Szinglinél a túlzott lelkesedés nemcsak a másikat ijesztheti meg, de a te szívedet is sebezhetővé teszi.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu