Heti horoszkóp oroszkóp 2016. szeptember 3-tól – 9-ig

0
1436

A Kosnak egy jó tanács: bízz magadban és vigyázz az exeddel! A Rák idegeit megviseli szerelme féltékenykedése. A Skorpiót pedig energiavámpírjai üldözik a héten…

KOS [03.21-04.20]

kos

Ideje felforgatni magad körül a megszokott kis világodat. Béreljetek ki egy vidéki házat haverokkal, és csapjatok egy jó nagy őszköszöntő bulit! Vagy ha csak pároddal kalandoznál, utazzatok el valahová, pár napra, és játsszátok el, hogy most találkoztatok. Meglátod, teljesen rákattantok egymásra. Bízz jobban magadban és a megérzéseidben! Ha az exedről álmodsz, jól sejted, gondol rád, és valamit akar tőled.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaJó lenne átnézni postafiókodat, találni valami alkalmazást, amivel rendet tehetsz az üzeneteid, e-mailek káoszában. A karriered szépen szárnyal felfelé, folyton kapsz új feladatokat, megbízásokat, ami a pénztárcádon is határozottan meglátszik. Ezek mind szuper jó dolgok, de még mielőtt teljesen bekattannál a sok melótól, valahogy rendszerezd a napokat. Jusson idő magadra is, tested, lelked vágyik a megújulásra.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Lehetőséged lesz megcsípni álmaid melóját, csak az lehet a gond, hogy egy nyilvános prezentáción kell bemutatnod mire vagy képes. Miután eléggé izgulós vagy, nagy megfelelési kényszerrel, kell némi segítség, hogy le tudd vetkőzni aggályaidat. Higgy magadban, menni fog minden! Szerelmi életed is megoldódni látszik, sikerül letenni az élősködő partnert, és egy új kedves mellett az örömtől csillogni.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz egyik barátoddal, barátnőddel csúnyán összevesztek. Ahogy ez megtörtént, beszélgessetek és tisztázzátok sérelmeiteket egymással. Ne feledd kevesebb drámára, és több nevetésre van szükséged! Szerelmi életedben párod kezd agyadra menni a féltékenykedésével. Mond el neki, hogy számodra ő nagyon fontos, szereted nagyon, de ha így folytatja, a hülyeségeivel ő taszít el magától.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Bár nem könnyű, próbáld egyensúlyban tartani a munkád és magánéleted. Tegyél szert új kapcsolatokra, amik segíthetnek feljebb jutni a ranglétrán. Kedvesed elég nehéz időszakban van, és szeretne rád támaszkodni. Amennyiben sokszor vagy bent késő estig a munkahelyeden, folyton kimerült és ingerültnek érzed magad. Próbáld meg valamilyen módon átszervezni az életed! Legalább a hétvégék maradjanak meg némi kis pihenésre, és ha van, családra!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzükséged lenne egy kis nyitottságra, hogy elfogadd az építő kritikát. Az egészséged nincs topon, még az is lehet, hogy kénytelen leszel kivenni pár szabadnapot, hogy otthon kúráld magad. Ha jobban vagy, kezdj el újra valamit sportolni, tedd rendbe magánéletedet, hozz meg komolyabb döntéseket! Egy rossz kapcsolatban az ember csak azt veszi észre, egyik nyavalyából kijön, megy bele a másikba, mert a test, a szervezet jelzi, hogy baj van.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Keress valami új hobbit, ami kiszakít a szürke mindennapokból. Kicsit kicsúszott a talaj a lábad alól. Rendeznéd az életedet, de vannak dolgok, amik még bizonyos ideig váratnak. Addig is ideje megújulnod. Munka után mozdulj ki valahova barátaiddal, feledd a bút, a bajt és lazíts! Egy régi ismerős, volt szerelmi partner felbukkanása csak arra lehet jó, hogy felidézzétek a múltbéli szép időket, de ne éld bele magad, úgyse lesz belőle semmi.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióFolyton aggódtál valaki miatt az elmúlt időszakban, ezért próbálj ezen a héten csak magadra koncentrálni. Ha nincsenek kiemelkedően magas kulturális igényeid, egy jó kis shoppingolás, némi kis szépítkezéssel feldobva, visszahozhatja életkedvedet. Aztán itt van a kapcsolataid áttekintésének az ideje is, tedd le azokat az embereket, akik folyton rád pakolják kínjaikat, belőled töltődnek de téged soha meg nem hallgatnak.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Tedd változatosabbá napjaidat, ugorj ki a megszokottból! Mivel imádsz nézelődni, új helyeket felfedezni, szervezd meg barátaiddal, hogy felültök egy vonatra és olyan helyre mentek, ahol még nem jártatok! Munkád kezd egyhangú lenni, de ami rosszabb, anyagiakban vissza akarnak venni valamit. Ha ez megtörténne, keress olyan helyet, ahol megfizetik, amiért, és ahogy dolgozol. Szülő, idősebb hozzátartozó betegsége miatt nem kell aggódni, a csillagok gyógyulást mutatnak.

 

BAK [12.21-01.19]

bakKi nem állhatod, ha lekezelően bánnak veled. Újdonsült szerelmednek mutasd meg, hogy érdekelnek a világ dolgai, és bármilyen témához hozzá tudsz szólni, tudsz viselkedni. Így nem szégyell téged, s gyorsan bemutat a környezetének. Gyakran minden figyelmedet egyetlen dologra, vagy egyetlen emberre fordítod, ezért a környezetedből többen is kirekesztve érzik magukat. Próbáld tudtukra adni, hogy nem így van!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Sok újdonságot tartogatnak a csillagok ezen a héten. Betoppan az életedbe szexi pasi, vagy éppen istennő, akit eleinte próbálsz elkerülni, persze nem jársz sikerrel. Olyan szinten elbűvöl, hogy pár hét alatt, ha nem figyelsz, teljesen lenullázhat, földönfutóvá tehet, elsősorban anyagilag. Itt az idő arra, hogy felismerj helyzeteket, és ne kövesd el ugyanazokat a hibákat még egyszer.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakLehet, úgy érzed nyakig vagy a melóval, és legszívesebben kifutnál a világból. Hidd el, sokkal többet elbírsz, mint gondolnád. Gyalogolj sokat, sétálj a szabadban, nézelődj, az segít lenyugodni egy kicsit. Tarts ki egy-két hétig, akkor kapsz egy kis szabadságot nagylelkű főnöködtől. Kedvesed szóvá fogja tenni, hogy hanyagolod őt, annak ellenére, hogy tudja, látja mennyit, gályázol.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu