Neves kitüntetést kapott a Galenus Kiadó igazgatója

2016-11-23 11:09:00    

A Gyógyszerész Köztestületi Napok alkalmával a Magyar Gyógyszerészi Kamara kiadónk igazgatójának, Fári Istvánnak adományozta a Pro Pharmaciae díjat.

A már hagyományos Gyógyszerész Köztestületi Napokat idén november 18-19-én rendezte meg a Magyar Gyógyszerészi Kamara, Budapesten. A szakmai fórumon a tisztigyógyszerészi karral való konzultációtól, az Etikai Kollégiumi ülésig és az aktuális egészség- és gyógyszerpolitikai kérdésekig számos szakmai és szakmapolitikai kérdésről is eszmét cseréltek a gyógyszerészkollégák.

 

Íme, egy videó a Köztestületi napokról:

A Gyógyszerész Köztestületi Napok alkalmával a Magyar Gyógyszerészi Kamara kiadónk igazgatójának, Fári Istvánnak adományozta a Pro Pharmaciae díjat. A rangos elismerés a kiemelkedő szakmai, érdekvédelmi tevékenységéért illette meg Fári Istvánt -, aki a 2016-ban a 20. évfordulóját ünneplő Galenus Kiadó felelős kiadójaként odaadóan szolgálja a magyar gyógyszerészet érdekeit. A Galenus Kiadó adja ki az ország legolvasottabb egészségügyi havilapját: a Patika Magazint, amelynek alapításában aktív szerepet vállalt Fári István igazgató és dr. Szarvasházi Judit főszerkesztő.

A Galenus Kiadó nem csak a Patika Magazinnal, de minden kiadott lapjával és könyvével a gyógyszerészet az egészségmegőrzésben, a prevencióban és a betegek egészségfejlesztésében való kiemelkedő szerepét támogatja. Ennek a két évtizedes odaadó munkának elismerése a kiadóveteő: Fári István Pro Pharmaciae díja.

 

Gratulálunk!

 

Galenus

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!