Heti horoszkóp 2017. január 14-től 20-ig

0
1445

Mi várható az elkövetkező napokban a magánélet és a munka terén? Lássuk, mit mondanak a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

A nézeteltérések szépen, fokozatosan megoldódnak. Az otthoni jeges hangulat enyhül, a családi viszony harmonikusabbá válik. Szeretteid közül valakinek anyagi segítségre lesz szüksége, amihez ha nem is pénzt, de ötletet tudsz adni. Baráti köreidből eltűnnek a megkeseredett emberek, aktív, életvidám társaságba maradsz. A hétvégéhez közeledve jobban vágysz a magányra. Hallgass a belső hangra, ha nincs kedved társasághoz, lazíts magadban! Egészségi vonalon gondold át életedet, mozgósítsd akaraterődet, kezdj el tornászni, úszni, vagy amit szeretsz!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKedvező és mozgalmas időszak veszi kezdetét. A Jupiter bőkezűen osztja ajándékait. A szerelem a legváratlanabb időben érkezik, ezért jól tennéd, ha gyakrabban járnál el otthonról. Ha biztosan tudod, hogy milyen nőt/férfit szeretnél, biztosan megtalálod. Amennyiben családos vagy, próbálj meg higgadtan reagálni a kialakult helyzetekre! Eljött az idő arra, hogy otthoni kapcsolataidat rendezd. Egészségi vonalon váratlan változás következhet be. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy immunrendszered erős legyen!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A Neptun vezérel abban, hogy hamar, és a lehetőségekhez képest jól dönts családi ügyeket illetően. Jól érzékeled mit és hogyan kell tenned. Barátságokban előfordulhat, hogy végre leteszed az olyan embereket, akikkel dolgod nincsen. Sokat kell dolgoznod, az erőfeszítésedet nem mindig értékelik. Szerelemben, amit elképzelhetetlennek tartottál, az most egy picit előrébb halad, te pedig mindent belemagyarázol, amit szépnek és jónak gondolsz. Most érezhetően javíthatsz egészségi állapotodon, mert szervezeted a jó dolgokra igen fogékony lesz.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz elvégezendő feladatok magasra tornyosulnak, lassan úgy érzed, elsodornak, mint a lavina. Legyél kreatív és bízz magadban, hogy mindent időben meg fogsz oldani. Szerelmi életedben most lehetőséged lesz a pozitív változtatásokra. Jó szándékú segítőket kapsz magad mellé, akik bátorítanak abban, amit elkezdtél. Szingli Rákot elbódítja, és magával ragadja a szerelem örvénye. Azért nem ártana egy kicsit elgondolkodni azon, hogy a nembéli szerepek megmaradjanak. Ha nő vagy, ne neked kelljen minden alkalommal a férfi káváját kifizetni, vagy ha férfi vagy, frissen jött szerelmednek is legyen valami bevétele, ne te tartsd el. Egészség: ép testben ép lélek.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Tárd ki a szíved az új dolgok előtt. Érezni fogod, mi kér helyet az életedben. A boldogságod kulcsa a te kezedben van, ha tudod, mit akarsz, el is fogod érni azt. Elemezd alaposan a helyzetet. Értsd meg mit vársz magadtól, milyen típusú emberrel szeretnél élni! Aztán a dolgok felpezsegnek és jönnek a kapcsolati lehetőségek, de még mindig az elején vagyunk. Ne akard azonnal elvetetni magad, összeköltözni, ismerd meg a másikat! Ha már együtt élsz kedveseddel, akkor lehet néha átvenni az irányítást. Egészség: jó azt gondolni, hogy vas erős a szervezeted, de a vas is berozsdásodhat.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz események gyorsan követik egymást, akárcsak a filmekben. Most te leszel a főszereplő, mindenki tekintete rád vetődik. A Marsnak köszönhetően fogékonyabb leszel a neked üzenő jelekre, jobban felismered a sors jelzéseit. Ha családban élsz, kénytelen leszel több házimunkát elvégezni, majd a papírok terén is külön aktákat állíthatsz össze. Párod mással lesz elfoglalva, ezeket a teendőket, ha ő végezné, nem lenne bennük köszönet. Szingli Szűznek a Jupiter lesz egyik nagy jótevője, utat mutat az igazi felé. Egészségedet illetően, ha nem is törődtél a kisebb rosszullétekkel, most megijedsz. Legalább kivizsgáltatod magad.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Számodra egy aránylag stabil időszak következik. Ha rácsatlakozol a belső radarjaidra, pontosan, gyorsan felfogod a sors útmutatásait. Környezetedben valakinek segíteni kell szerelmi életében. Te nem oldhatod meg helyette a problémákat, tanácsot is óvatosan adj! Ő tudja, ő érzi, mi zajlik benne, körülötte. Régebb óta együtt élőknél, főleg a közép dekád szülöttjeinél úgy tűnhet, hogy párkapcsolatuk krízisben van. Célszerű lenne, higgadtan beszélgetni arról, hogy ki mit akar és hogyan. Szingliknél több lehetséges kapcsolat áll indulásra készen, melyeket nagy érzelmi megnyilvánulások kísérnek. Egészség: az elhanyagolt fogak, sok bajt okozhatnak szervezetedben.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióElőtérbe kerülnek a családi dolgok, de ne feledkezz meg magadról sem! Gondolj az álmaidra, vágyaidra! Most nagyobb akaraterővel, bátorsággal rendelkezel, sokat javul az önértékelésed. Ami a szerelmet érinti, sziporkázóbbá válsz, azt akarod, hogy odafigyeljenek rád, kényeztessenek. Szingliként túlzottan figyeled a potenciális lehetőségeket, ami merevvé tehet. Legyél nyugodt, ha társra vágysz és teszel is érte, azt a számodra legjobb pillanatban küldi az ég. Azt meg tanuld meg, ha egyszer visszautasítanak, az az ember már ne kelljen! Egészség: mozgósítsd minden akaraterődet az egészségesebb étkezéshez!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha szingli vagy, nézz körül, mert életed párja a közeledben van. Ez a periódus a kellemes találkozásoknak és hosszan tartó ismerkedésnek kedvez. Családos Nyilasként légy elővigyázatos! Túlságosan barátságos, kedves vagy, amit sokan félreérthetnek, és azt gondolják, kikezdtél velük. Titkaidat ne tárd fel mások előtt, főleg munkahelyeden ne, mert igen komoly hátrányba kerülhetsz. Egészségben, ha jelentkeznek valamiféle tünetek, azok valószínűleg elhanyagolt panaszok következményei. Mielőbb vizsgáltasd ki azokat.

 

BAK [12.21-01.19]

bakKisebb súrlódásaid lehetnek rokonokkal, ismerősökkel. Legyél laza és ne szítsd jobban a tüzet! Családos Bakoknál nem ártana több időt együtt tölteni, egy kicsit kettesben elvonulni. A megszokott napi rutin, a minden fontosabb a saját kapcsolatnál, kiégéshez vezethet. Ha még egyedül tengeted napjaidat sok új élményben lesz részed. Rájössz arra, hogy nem mindig csakis kizárólag a külsőségek a fontosak. Egészség: rendkívül ingerlékeny leszel, ezért ebben az időszakban igyekezz minél többet pihenni, tedd rendbe gondolataidat, érzéseidet!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Számodra az információgyűjtés és a kapcsolatteremtés az élet természetes összetevője. Így lesz ez, ezen a héten is, amikor mindenkiről minden pletyka hozzád fut be. Szerelemben a régóta együtt élőknél egyikőtök szerepe inkább szponzor lesz, mint kapcsolat. Most úgyis az adóságok visszafizetése a fő feladat, rendezzétek mielőbb. Szingli Vízöntő nő nem mindig tud eligazodni azon, hogy ki közelíti meg komolyan, vagy éppen ki akarja csak megdönteni. A jó rálátáshoz idő kell, az idő pedig a Vízöntőnek kedvez.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA Plútó felerősíti érzelmeidet, ami építő és egyben frusztráló is lehet. Meg kell tanulnod egy kis távolságot tartani a környezetedben lévőkkel, mert megbízható barátok és titkos rosszakarók egyaránt lehetnek melletted! Ez a hét, beleértve a hétvégét is, ideális társsal utazásra, síelésre, wellnessre. Egészségednek a tiszta levegő, a nyugodt életritmus segíthet, esténként elalvás előtt nem árt rendbe tenni a gondolataidat, lecsillapítani elmédet. Egészség: gondolj a megelőzésre bármilyen függőség esetén!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu