Heti horoszkóp 2017. január 28-tól február 3-ig

0
1428

Alig kezdődött az év, máris 100-as fordulatszámon pörög? Kicsit lassítson! – ezt üzenik a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Bújjon el egy – két napra a világ szeme elől, és gondolja át alaposan szándékait, terveit! Bármennyire is belefáradt a munkába, még sok feladat várja. Régi szerelmével a szünet fontos, mert csak így tudnak majd egyszer leülni, átbeszélni a megélt dolgokat. Ez nagyjából névnapja körül várható. Stabil kapcsolatban élő ne szálljon el magától, ne törje le társa hitét, vagy önbizalmát! Lehetőség szerint erősítsék egymást, mindenki adjon abból, amiben jobb! Magányos Kos hagyja magát szeretni, értelmi és érzelmi társat keressen!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNagyszerű eredményeket érhet el a munkában, amennyiben jobban bízik önmagában. Engedje, hogy mások is segítsenek, főleg, ha felajánlják! A mindennapokban az erős emberekről példát véve gyűjtse az erőt! Anyagi javait ne szórja csilli-villi dolgokra, azt vegye meg, amire valóban szüksége van! Stabil kapcsolatokban ne zárja ki párja segítőkészségét! Engedje őt szárnyalni, hadd vállaljon feladatokat a háztartási munkákban, a mindennapokban!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Felettesének egyre nagyobb szüksége van tudására, azaz önre. Ne becsülje alá képességeit, várja el, hogy tisztességesen megfizessék! Figyeljen a vezető belső hangra, engedje, hogy kísérje! Amennyiben tartósabb kapcsolatában sok a feszültség, próbáljanak értelmesen beszélni, adjanak egy utolsó esélyt maguknak! Magányos Ikrek szülöttet Ámor nyila telibe találja, lehetőséget ad találkozni egy olyan érzéssel, amihez hasonlót régóta nem élhetett meg. Nem kell variálni, mi lesz és hogyan, az első legfontosabb, hogy élje meg!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNehezen felejti el a múltbéli sérelmeket, megszenvedi a letett barátságokat, pedig az élet értelme az örök körforgásban zajlik. Ma valami van, holnap már nem biztos, hogy ugyanúgy működik. Pénzügyileg hullámzó az áramlat, de továbbra is fontos, legyen mindig egy kis tartaléka. Amennyiben kapcsolatban él, ne higgye azt, hogy az évek már összekovácsolták sorsukat, mert ez csak részben igaz. Ha elhanyagolja magát, meg a másikat, egy véletlen pillanat műve a borulás. Szingli Rákként váratlan pillanatban érkezik a szerencse.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Egyik kollégájával közelebb kerülhetnek egymáshoz. A bonyodalom csak az, hogy valamelyiküknek családja van. Gondolja meg, mibe megy bele, mit indít el, mert a vége tragédia is lehet. Mindannyiuk számára. Mozogjon többet, sétáljon nagyokat friss levegőn, hozza újra formába testét, lelkét! Amennyiben van káros szenvedélye, a leszokást ne odázza soká, mert szervezete jelzi, hogy baj van. Utólag rendbe hozni szinte lehetetlen.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKishitűvé válhat, ha mindig azt hallja, ön ebben nem jó, abban nem jó. Azért kapja ezt, hogy felismerje képességeit, és védje meg magát. Mások hülyesége miatt nem kell sem mártírrá, sem pedig áldozattá válnia. Ha nem elégedett munkájával, szépen lassan szedelőzködjön, nézelődjön, keressen másikat! Szerelmi élete boldog és kiegyensúlyozott lesz, még akkor is, ha most éppen vannak gondok.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Sikersorozatának a kitartása és a dolgokhoz való pozitív hozzáállása a kulcsa. Ha van valakije, jót tesz testének, lelkének, de amikor üres a pálya, nagyon ki tud borulni. Mivel szereti a jólétet, fontos, hogy meg is teremtse azt. Erre ez az időszak kiválóan alkalmas. Most találkozhat olyan emberekkel, lehetőségekkel, melyek a későbbiekben hozzásegítik egy életen át működő, kiapadhatatlan, biztos forráshoz.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHa csak teheti, legalább hétvégéken kapcsolódjon ki, utazzon el a városi forgatagból! Egyen, igyon, ami jólesik, persze mindent mértékkel! Szelektáljon az emberek között, és csak azokat engedje magához közel, akikkel valóban dolga van! A vérszívókat építse le! Házasságban, élettársi kapcsolatokban sok lehet a viszály – nevetséges, milyen piti dolgokon képesek összevitatkozni. Szingli Skorpiónak kicsit lejjebb kéne adni a büszkeségéből, akkor pillanatok alatt be fog vonzani egy kiváló társat.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Hatalmas lesz önben a bizonyítási vágy. Talán emiatt, de néha túl fontos, hogy mások miként vélekednek önről. Felettesétől elleshet néhány fortélyt, melyet, ha jól alkalmaz, szerencsét is hoz hosszú távon. Stabil kapcsolatban ne csak adjon, hagyja, hogy kapjon is! A megélés öröme, oda – vissza, igen fontos. Szingli Nyilas szülött, ne sajnálja magát, ne csak vágyakozzon sóváran valamiért, valakiért, hanem tegyen is érte! A hosszú ideig tartó magány még magányosabbá teszi.

 

BAK [12.21-01.19]

bakÁlljon ki jobban önmagáért, védje meg az igazát! Munkafronton viszont legyen türelmesebb a kollégákkal, hiszen csapatban mindenkinek szüksége van a másikra, annak tudására! Csak így érhetnek el jó eredményt. Pénze annyi mindig van és lesz is, amiből megél. Szívesen költ magára a leárazásokon. Ha kapcsolatban él, figyeljen jobban társára, annak igényeire, ne mindig saját magát sztárolja! Szingliként a hétvége, bálok villanthatják fel ön előtt a nagy szerelem lehetőségét.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kollégái, felettesei előtt ön lesz a követendő példa. Elismerik tudását, tehetségét. Ez idővel több pénzbeli javakkal is jár, amiből lesz lehetősége apróbb maltermunkákra, otthonában festésre stb. Állandó partnerének most szüksége van az ön lelki támogatására, megnyugtatására. Ne tagadja meg tőle, még akkor sem, ha nem érdemli meg! Egyedülállónak a szerelem nem várt pillanatban, nem várt helyről érkezik. Reagáljon okosan! Használja kiváló helyzetfelismerő képességét!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNe idegeskedjen, ne stresszelje magát fölöslegesen! A munkahelyén kialakult problémák nem kizárólag ön miatt vannak, azokat az arra illetékesek majd megoldják. Anyagi vonalon sok a kiadása, bevállalt kötelezettsége, így célszerű lenne, ha megpróbálná kicsit visszafogni a megszokott költekezéseit! Ha kapcsolatban él, és az jól működik, becsülje meg azt! Amennyiben szingli, legyen nyitott az ismerkedésre, az új szerelemre. Viselkedése viszont ne legyen a prédára sóvárgó ordaséhoz hasonlatos!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu