Heti horoszkóp 2017. április 29-től május 5-ig

0
1080

Itt a horoszkóp a hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Előtérbe kerülhetnek olyan nehézségek, amelyeket egyedül nem tud elhárítani, és egy Kos nem szívesen kér segítséget senkitől. Ha sikerül legyőznie önmagát, és elfogadni mások tanácsait, ötleteit, hamar átlendülhet a problémák holtpontján. A Hold befolyásának köszönhetően szerelmi életében vágyakozással teli hét következik. Ne legyen passzív, ha szerelme némileg visszafogott, tegye meg Ön az első lépést! Persze nem kell hanyatt lökni, és legázolni, inkább ügyesen, tapintatosan bátorítani!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA közlekedésben, egy esetleges hosszabb utazáson agyatlan emberek részéről kínos meglepetések érhetik. Ezért ha teheti, igyekezzen ezeket a helyzeteket higgadtan, okosan kezelni! Megfordult a fejében, hogy a hivatása, munkája területén új lehetőségeket keres. Üdvös lenne azonban, ha egyelőre ez a szándéka a tervezgetés szintjén maradna. Szerelemben, ha még egyedül van, nem kell elkeseredni. Itt a tavasz, most nagy eséllyel válogathat a számba jöhető társak között.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Környezete és ön között némi feszültség adódhat ebben az időszakban, ez akár egy rövid mosolyszünethez is vezethet. De aggodalomra semmi ok, csupán annyi lehet a probléma, hogy a jókora hajtás során kevesebb ideje jut rájuk. Ugyanis munkájában a stressz a csúcspontját érheti el, amikor is sűrű elfoglaltsággal és határidő elcsúszásokkal lehet számolni. Megint bebizonyosodik az örök igazság: száz százalékig csak az a munka a jó, amit saját maga végez el az ember.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákÉlete minden területe mozgásba lendül. A sok apró siker javítja önbecsülését. Ha tanulásra adja fejét, másoknak is önzetlen támaszává válik. Sok olyan élményben lesz része, melyek látványosan tágítják szellemi horizontját. A hét vége felé egy olyan valaki léphet az életébe, akinek személyét nem akarja mások orrára kötni. Jól teszi, így minden esélye megvan arra, hogy egy igazán tartós és harmonikus kapcsolatot alakítson ki, ami ellen idővel a barátainak sem lesz kifogása.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Április utolsó és május első hetében, költekezésben kissé túllőhet a célon. Az ekkor keletkező anyagi hiányokat nehéz lesz pótolni. Mostanában igyekezzen elkerülni a túl rizikós üzleti lehetőségeket! Szerelemben komoly kihívás elé állíthatja az élet, ugyanis egy véletlen folytán olyan személlyel találkozhat, akivel, sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a kapcsolata, mint amiben most benne van. A kérdés már csak az, hogy megéri-e felrúgni az eddigi biztos ismeretséget, egy jóformán nevesincs idegen miatt.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz egyedülálló Szűznek nem kell elkeseredni, ugyanis a szerelem talán közelebb van, mint azt gondolná. Az is előfordulhat, hogy egy régen látott, annak idején szívét megdobogtató ismerős felbukkanása kavarja fel az érzelmeit. Hogy mi lesz belőle, az kizárólag önön múlik. Az Uránusz és Jupiter hatékony segítségével karrierje mostantól felfelé ívelhet. Ha pedig munkát keres, a racionális gondolkodás mellett hagyatkozzon a megérzéseire is!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Komoly változásra készülhet a szerelmi életében. Vagy kilép a rég megromlott kapcsolatából, vagy egy kis rafinériával újjávarázsolja a régi érzelmeket. Ha még magányos, akkor készüljön fel, ugyanis, ha akarna, akkor sem tudna elrejtőzni a szívét ostromló udvarlók elől. Ki tudja, talán köztük lesz az a személy is, akit megálmodott magának. A csillagok megszabadítják néhány, túlzottan anyagias törekvésétől, így marad ideje, energiája többet törődni embertársaival, illetve saját szellemi fejlődésével.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióElképesztően pörgős hete lesz. De most ezt is élvezni fogja, hisz remekül bánik az idejével, fenomenális érzékkel egyensúlyoz a feladatok között. Elkötelezett Skorpióként ki akar tartani amellett, aki sokat tett önért. Arra ügyeljen, hogy a hála érzése azért ne vakítsa el! Sajnos előfordul, szerencsére ritkán, hogy a szalonnából harapós kutya lesz. Magányos Skorpió ne zárkózzon be, ne kerülje az ismerősöket, az egyedüllét most nem lesz kifizetődő! Semmilyen téren!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, így még inkább tudatára ébred vágyainak. Tanulságos beszélgetésekben lesz része, a belőlük szerzett ismereteket jól tudja majd hasznosítani. A szerelmet keresők sok kalandot vállalnak fel, élvezni fogják ennek minden pozitív részletét. Főleg azt, hogy kötelezettség nélkül bújhatnak össze bárkivel. Ám vigyázat! Az Ön szíve sincs kőből, s meg fog érkezni az a szerelem, akihez őrülten fog kötődni. Mi lesz akkor, ha a partner viszont csak egy könnyed ágyba bújásban utazik?

 

BAK [12.21-01.19]

bakA Vénusz és a Mars mozgósítják kreativitását életének azon területén, ahol dolgozni szeretne. Jó irányba mutató változásokat fog észlelni hamarosan. Párban élőként rövidesen döntést kell hoznia, hogy vállalja-e az ismeretlent, s beleugrik valami újba, vagy marad a régi, a megszokott, a biztos partner mellett. Valahogy úgy tűnik, ez utóbbi mintha már nem lenne elég Önnek. Aki élete párját keresi, belefuthat egy nagy szerelembe. De az igazi, nagy tűzijáték még később jön.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Nyugodt, szép napok jönnek. Most van idő mindenkinek eldönteni, hogy a továbbiakban mit kezd az életével, annak formálásával. Érdemes lenne átgondolni, meddig hajol meg mások akarata előtt, és mikortól veszi kezébe saját sorsa irányítását. Párkapcsolatban a Vénusz pozitív erőkkel áldja meg, amikor is az esetleges ellentéteket csendben rendezik. Lesz, akinek már csak a holtomiglan-holtodiglan kimondása szükséges a teljes harmóniához. Vajon van mersze bevállalni, hogy végleg elkötelezze magát?

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAz Uránusz és a Jupiter erősen kihat életpályájára. Nem lesz ideje unatkozni, sőt harcolnia kell lélegzetvételnyi kis időért, hogy valahol kis időre nyugalmat leljen. Emiatt csak akkor vágjon bele komoly kapcsolatba, ha fel tudja vállalni vele együtt azt is, hogy az anyagi világ síkján az életközösségük gondjainak nagy részét egyedül fogja megoldani. Vagyis: ő hozza a rendkívül mély érzelemvilágot, de a racionalitást, az anyagiakat Ön teszi majd bele a kapcsolatukba.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu