Heti horoszkóp Melittátó 2017. május 20-tól 26-ig

0
980

Egyedülálló vagy? Kapcsolatban élsz? Ezen a héten mindenképpen résen kell lenni: erőteljes lesz a bolygómozgás!

KOS [03.21-04.20]

kos

A szingli Kosok számára most a jelszó: ne kapkodj, de ne is vacakolj! Ha ezt az egyensúlyt sikerül megteremteni, akkor pozitív változások állhatnak be a szerelem terén, melyeknek köszönhetően hamarosan a múltba veszhet a magány érzése. A páros Kosok legnehezebb időszaka ez a hét, kisebb válság mehet végbe a kapcsolatukban. Ha fordítanak rá elég energiát, hogy megbeszéljék kedvesükkel a problémákat, akkor hátra dőlhetnek, s teljes lehet a boldogság.

Szerencsetárgyad lehet egy általad elkészített mini seprű, ami otthonodban tartva kisöpri az oda nem illő rossz dolgokat, személyeket.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA jelenleg egyedül álló Bikák számára elképesztően nagy lehetőségeket, meghatározó találkozásokat tartogat ez a hét. A bőség zavarában persze, mint mindig, jóval nehezebb lesz döntést hozni. Belemenjen-e az ember egy jónak ígérkező heves szerelmi kapcsolatba, avagy várjon még. Stabil párkapcsolatban élő Bikák kiegyensúlyozott napokra számíthatnak. Ennek azonban feltétele, hogy a nagyobb konfrontálódást mindenképpen kerüljék, mindig törekedjenek az olyan kompromisszumokra, melyek mindkettejük igényeit képesek kielégíteni.

Szerencsét hozó tárgyad a sárkány. A hatalom jelképe, az irodában az ügyvezető erejét és pozícióját képes erősíteni. De otthonodban is ugyanúgy funkcionál. Ha az ajtóval szemben ülünk, a bal oldali falon kell lennie, de nem nézhet ablak vagy ajtó felé.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A szingli Ikreknek minden eddiginél jobban oda kell figyelni az univerzum jelzéseire, és egy kicsit több kockázatot szükséges vállalni. Kétségtelen, hogy a túlzott biztonság iránti vágy hosszú távon csakis magányt eredményezhet. Kapcsolatban élőknél sok vita várható, és ebben az időszakban sok több éves kapcsolat hal meg. Lesznek kapálózások, sírások bőven, de legtöbbjüknek későbbiekben jobb lesz így. Szerencsét hozó tárgyad a tigris. A bátorságot és az erőt jelképezi, dolgozószobában, vagy irodában a helye. A tigrisnek ne legyen nyitva a szája, és ne álljon ugrásra készen.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA jelenleg pár nélkül élő Rákok számára nagyon sok, és érdekes lehetőség adódhat, hogy megtalálják az igazit. Szinte minden úgy alakul, hogy a szerencse megtalálja őket. Párban élőknek a harmonikus, de mégis izgalmakkal teli időszakhoz most a gyors siker is párosulhat, így itt az alkalom, hogy végre együtt valósítsák meg rég dédelgetett álmaikat.

Szerencsét hozó tárgyad egy általad választott díszkő, vagy kőszobrocska, ami szerencsét fog hozni. Talált kő is lehet, ami gömbölydeden simul a tenyeredbe, és érzed, hogy hozzád kívánkozik.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Mivel e jegy szülöttei büszkék, s érzelmeiket is gyakran takargatják mások elől, könnyen megeshet, hogy a kiszemelt kedves nem igazán lesz tisztában azzal, mit is akar valójában tőle az Oroszlán. Párkapcsolatban élők a hét elején tele lesznek energiával, tervekkel, melyeket sorra sikerül is megvalósítani, még inkább elkényeztetni kedvesüket, s ráadásul a viszonzás sem várat sokáig magára. Szerencsédet növelő tárgyad a pénzérmékkel teli fa. A fa már önmagában is egy szerencse jelkép, hiszen a növekedést és a stabilitást szimbolizálja. Az a legszerencsésebb, ha a szerencsefát a lakás jólét-, és növekedés területén helyezed el.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA pár nélküli Szüzek számára a hét eleje viszonylag eseménytelenül telik, már legalábbis, ami a szerelmi életet illeti. Ám ahogyan közeledünk a hét vége felé, ez gyökeresen megváltozik. Ahogy lengébben öltözik, egyre több kiszemelttől érkezik pozitív visszajelzés. Csak azt lesz nehéz eldönteni: kivel, mikor és hogyan érdemes belebonyolódni akármibe. A jelenleg párkapcsolatban élő Szüzeket igencsak elkapja a szenvedély, így nehezen tudnak majd másfelé koncentrálni. Sajnos, az alaptalan féltékenységükkel okozhatnak borús napokat maguknak.

Szerencsekabalád a kis béka szobrocska, ami kitehető a lakásban, vagy magaddal is tudod vinni a táskádban. A béka a termékenység és a bőség szimbóluma.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A pár nélkül élő Mérlegeknek a hét első fele rendkívül sok udvarlót hozhat, akik kitartóan és hevesen közelednek majd feléjük. Hagyjon elég időt magának a döntés meghozatala előtt, hogy átgondolhassa, mi az, amire igazán vágyik, milyen pár lenne a legjobb. Párkapcsolatban élő Mérlegek legmeghatározóbb időszaka minden bizonnyal ez a nyár. Éppen annyira lesznek képesek elmélyíteni meglévő kapcsolatukat, mint amennyire átértékelni, s eltaszítani azt. Ha a mellette opciót választják, pár hét meglepetésekkel telinek tűnik, de alapvetően kiegyensúlyozottnak lesz mondható. Szerencsehozó kabalád lehet egy Buddha szobor, ami erődet és a tisztánlátásodat segíti.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAz örökké nyughatatlan és vadászösztönnel bőségesen ellátott Skorpiónak, még ha most egyedül is van, igazán jónak ígérkezik ez a hét. Legalábbis ami a szerelmet illeti. A kapcsolatban élő Skorpiók rendkívül nyughatatlanok lesznek, mely jelenség a Neptunusz rájuk gyakorolt erős hatásának eredménye. A szélsőségektől korántsem mentes szerelmi kapcsolatának záloga tehát az lehet ebben az időszakban, ha mindinkább kedvesük igényeire próbálnak koncentrálni, a maguké helyett. Szerencsehozó tárgyad egy felfelé álló ormányú, fehér elefánt, mely készülhet fából, vagy kőből. A türelmet, a bölcsességet, az univerzum energiáját szimbolizálja.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szingli Nyilasnak a legfontosabb talán az lenne ebben a helyzetben, hogy önmagában le tudja tisztázni, mit is akar valójában, s ennek tükrében mit adhat nekik egy újdonsült kedves. A párkapcsolatban élő könnyen úgy érezheti, hogy szerelmük kezd kihűlni, s a napok egyhangúan, és unalmasan telnek. Ám ahogy egyre forróbb a nyár, fellobban újra az egymás iránt érzett szerelem lángja.

Szerencsét hozó tárgyad a delfin, mely a játékosság, a harmónia szimbóluma. Mivel te is egy igazán vidám, játékos személyiség vagy, a delfin energiája megsokszorozza az erődet.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzingli Baknál egy olyas valaki iránt alakulhat ki mindent elsöprő szerelem, akit már régóta ismernek, vagy éppen hosszú ideje dolgoznak vele együtt. Lehet régi barátjuk, de még sohasem néztek rá úgy, ahogy mostanság egy szempillantás alatt fognak. Párkapcsolatban élők olyan nagy energiákat kapnak az univerzumból, amit érdemes szerelemre, kapcsolatuk fejlesztésére, mélyítésére fordítaniuk.

Szerencsét generáló tárgyad a pillangó, melyet viselhetsz a nyakadban, magadnál hordhatsz a zsebedben, a táskádban. A pillangókat ábrázoló kép a lakásban szintén szerencsét hozhat. A pillangó az átalakulást szimbolizálja.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A pár nélkül élő Vízöntők, az utóbbi idők viszontagságosabb időszakaitól eltérően, most jóval nagyobb energiákra számíthatnak a szerelem terén. Olyannyira, hogy most még a csillagok is százszázalékosan ügyük mellé állnak. Minden elsőre működni fog, méghozzá pontosan úgy, ahogy annak lennie kell. Párban élőknél érdemes tudni, hogy némi nyugtalanság is párosul az izgalmakhoz. Különösen bizonyos nagybolygók destabilizáló befolyása miatt, melyek energiái kételyek felmerülését okozzák a Vízöntőkben kedvesüket illetően.

Szerencsét hozó tárgyad lehet egy kis teknősbéka, mely készülhet fából, kerámiából is. A teknős a hosszú élet, a kitartás és a szerencse szimbóluma.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakMegsokszorozódik a szexuális kisugárzásuk, így minden eddiginél nagyobb eséllyel találhatják meg az igazit, vagy éppenséggel (ha arra vágynának), a tökéletes szeretőt. A párban élők számára ez a hét alapvetően nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak ígérkezik, ami remek lehetőséget ad arra, hogy magasabb szintre emelje meglévő párkapcsolatát, amennyiben hajlandó egy kicsit visszavenni makacsságából, s hagyni, hogy még inkább megnyílhassanak egymásnak.

Szerencsét hozó tárgyad a hegyikristály, melynek tiszta energiája erősíti a szervezetedet, fényt hoz az életedbe, segít egyensúlyba kerülnöd.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu