Heti horoszkóp Melittától 2017. szeptember 2-től 8-ig

0
977

Vége van a nyárnak, de nem úgy a bolygómozgásnak! Melitta most az iskolakezdőknek is segít a kezdeti nehézségeik legyőzésében!

KOS [03.21-04.20]

kos

Feszültséggel, stresszel közeledsz az ősz kezdetéhez. Uralkodó bolygód a Mars és az Uránusz nehéz kapcsolata nem enged lazítani. Néhány napig tarts ki és meglátod, jobb színben látod a világot! A hét közepe változást hozhat a hivatásodban. Külföldi állás helyett esetleg itthon kaphatsz olyan ajánlatot, amit badarság lenne visszautasítani. Akinél iskolakezdő, tanuló gyermek van, a beilleszkedés több időt vesz igénybe, a betartandó szabályok miatt. Minden csemete nehezen viseli, ha korlátok, szabályok közé szorítják.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Vénusz látszólagos hátráló mozgása arra késztet, hogy a megszokottnál is hűségesebb legyél. Ragaszkodsz az elveidhez, támogatod a rászorulókat, és minden feladatot maximálisan teljesítesz. Ezen a héten is szükség lesz a bölcsességedre, hogy a rokonok, vérszívók követelőzését kordában tartsd. A szerelmet komolyan veszed és szerencsére optimista vagy. Amennyiben iskolakezdő, vagy diák Bika vagy, több időt kell eltölteni majd a tanulással. Vigasztaljon a tudat, hogy az unott, nemszeretem tantárgyak mellett lesznek érdekesek, sőt, szórakoztatóak is.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Számodra az ősz első napjai lehetnek kiemelten fontosak. Párkapcsolatodat derű, vidámság és jóindulat hatja át. Uralkodó bolygód, a Merkúr ebben az időszakban három zodiákus jegyet is meglátogat. Nem telnek unalmasan a napjaid. Ha pereskedsz, tárd fel briliáns gondolataidat. Keresd fel a jogi képviselődet, és beszélgess vele a terveidről. Ha nagyobb Ikrek nebuló vagy, ahhoz, hogy megértsd, többször kell újravenni, megtanulni a tananyagot. Kicsiknél fontos, hogy megdicsérjék, biztassák őket. Nem kell megijedni attól, ha kicsit lassúbb a megértés, a kibontakozás.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRád fér a pihenés. Az asztrológiai heted éppen szembenállásban van a jegyeddel. Így minden, ami ebben a jegyben zajlik, rád fokozott hatással van. Érzelmi biztonságra, megújulásra vágysz. Kizárólag akkor érheted el, ha szembenézel a problémáiddal, és a görcsös teljesítményhajszolás helyett kicsit hagyod, hogy sodorjanak az események. Rák tanuló, vagy iskolakezdő kisdiák esetében jobban kell figyelni rájuk, mert szeretnek elkalandozni. Motiváltak lesznek a tanulásban, ha tudnak kis barátaiknak segíteni.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A Holdnak fontos szerepe van a születési jegyedben. Ez az égitest nagyon gyors mozgású, mégis ez a rövid idő is elég, hogy felélénkítse személyiségedet. Szereted a csillogást, reflektorfény nélkül szinte élni sem tudsz. Amennyiben egyedül vagy, keresd az új utakat. Oroszlán kisdiák nagyobb kedvvel megy iskolába, ha divatos cuccokban mehet és dicsekedhet. Nem öröm, de valóság, hogy egynémely intézményekben szinte divatbemutató zajlik szeptemberben. Nagyobbaknál a lustaság lesz jellemző.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNe most keseregj a bankszámládon! Fogadd el, hogy az iskolakezdés, az imádott ősz eleji shoppingolás mindig többe kerül, mint amit elterveztél. Élvezd a szüret, a társasági események sokaságát, remekül érzed magad. A hetet mértéktartóan indítod, van ott valaki a közelben, aki egyre fontosabb. Ne kiabáld világgá az érzéseidet, még akkor sem, ha a szíved tájékán egyre többször érzed a jóleső bizsergést. Szűz iskolakezdő kisdiák esetében gyakori lesz a szereplésvágy, a siker, nagyobbaknál hiányzások sora okozhat kellemetlenséget.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A Mars nemcsak energiát, hanem óriási erotikus vonzerőt is visz a születési jegyedbe. Azért ne örülj előre, hiszen minden jó pillanatért meg kell majd fizetned! Ez az égitest valóban lendületet ad, de időnként elkedvetlenít. Mindenre legyintesz, elveszted érdeklődésedet. Te, aki a harmónia és kiegyensúlyozottság, híve vagy, most zavarba jöhetsz. Mérleg kisdiák, aki iskolát kezd, sokat fog álmodozni. Segíteni, támogatni kell őt, főleg, ha csalódás éri. Nagyobbaknál a visszaszólásokkal és a tiszteletadással lehetnek gondok.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpió Ez a hét melankolikusnak indul. Lazulás helyett inkább számvetést csinálsz a dolgaidról. Megterhelt az elmúlt időszak, így nem csoda, ha pihenésre, csendre vágysz. A születési jegyedben járó Szaturnusz nemcsak gátakat hozott, hanem sok területen komolyabbá, felelősségteljesebbé tesz. Most minden kapcsolatodat megfontoltság jellemzi. Észrevetted már azt az egyelőre plátói vonzalmat, amely egyre jobban körvonalazódik? A kis Skorpió szülött, aki iskoláját kezdi, az elején nagy lendülettel indul, aztán ha túlterhelik, kezd utálni iskolába járni. Nagyobbaknál a különböző klikkek összefonódása, vagy kiközösítés okozhat problémát.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ezekben a napokban olyasmit érzel, amit még soha. Képzeld, féltékeny leszel. Te, az örök optimista, aki minden helyzetben könnyedén veszi az akadályokat, most belső bizonytalansággal, feszültséggel küzdesz. Nagyon komolyak az érzéseid, és végre van valaki, akit nem félvállról veszel, hanem teljes erőbedobással a magadénak akarsz tudni. Oldódnak a nehéz bolygókapcsolatok, és rád talál a boldogság. Iskoláját megkezdő Nyilas nagyon bölcsen alkalmazkodik társaihoz, és igyekszik jól érezni magát. Nagyobb Nyilas diák eléggé hangulatfüggő lesz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakTe vagy az időszak hőse. A Nap céltudatossá és gyakorlatiassá tesz. A születési jegyedben régóta helyet foglaló és még sokáig maradó Plútó az önbizalmadat csiszolja, a retrográd mozgású Vénusz pedig igyekszik széppé varázsolni a napjaidat. Sok az irigyed, akik a háttérben áskálódnak ellened. Jól nézd meg, kinek mit mondasz. Amennyiben céged van, vezető pozícióban dolgozol, nem kellene a közvetlen beosztottaidat családtagjaiddal összekeverni. Amennyiben a kis Bak elkezdi az iskolát, minden élményre szüksége lesz, hogy azokat megélje. A szülői leválás kicsit problémás lehet. Nagyobbaknál a sok bulizás okozhat bajt.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kapcsolatteremtésből most elégtelenre vizsgázol. Hidd el, hisztizéssel és önzéssel nem sokra jutsz. Most többre mész türelemmel és gyengédséggel. Talán unatkozol hét végén, így pörgősebb napok és társaság után kutatsz. Szerencsére a párod felett csak néhány napig basáskodsz. Túlságosan elkápráztatja a szemedet minden újdonság, és felbukkanó lehetőség. A szokásos mondás azonban nagyon igaz lehet most is: nem mind arany, ami fénylik. Iskoláját kezdő Vízöntő csemetét meg kell tanítani arra, hogy tisztelje a felnőtteket, de emellett szabadon alkothasson. Nagyobbaknál a továbbtanuláshoz fontosak az első hónapok jegyei is.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA Mars Uránusz kapcsolat jól belekavar a pénzügyeidbe, de a jó hírem az, hogy mostanában már mész kifelé a gödörből. Szerelemben, komoly kapcsolatban egyre magasabb szintre kerülsz. Érzelmileg kifogástalan az elkövetkező időszak. Sokféle parti vár rád. Nem leszel harsány, de nagyon jól érzed magad. A baráti társaságok több esetben is új lehetőséget hozhatnak a magán és üzleti szférában is. A kis Halak, aki iskoláját kezdi, nagyon izgul, szorong, tele van bizonytalansággal. A szülőnek, képviselőjének segíteni kell az oldódásban, a kibontakozásban. Nagyobbaknál fontos lenne valami normális ütemet kitalálni, amiben van elegendő pihenés is.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu