Heti horoszkóp Melittától 2017. szeptember 16-tól 22-ig

0
915

Nézzük, hogy áll a csillagzatunk!

KOS [03.21-04.20]

kos

A bonyolultnak tűnő helyzet ellenére a csillagok jó kilátással kecsegtetnek. Egy új vállalkozás beindítását, vagy a meglévő munkahelyen régi bonyodalmak rendeződését várhatod. Mindezek elsősorban a szakmai fejlődés tekintetében lesznek fontosak. Szerelemben teljes felelősséget kell vállalnod, meghozott döntéseidért nem szabad másokat okolni. Ha még egyedül vagy, az ősz nyugalmat hoz. Rendbe teszed a gondolataidat, közben váratlanul bekopog valaki, akivel hosszú távon élheted meg a tiszta boldogságot.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Vénusz által gyakorolt befolyás hatására Ámor minden irányból lángoló nyílvesszőket repít a szívedbe. Hétvége felé ez csökken, így kissé csillapodik a flörtök, a jelentőség nélküli kalandok hajszolása, és jut időd a vegytiszta érzelmi oldalra is. Munkádat illetően fölöslegesen aggódsz mindenért. Ne félj, nem hagynak ki semmiből, amiben részt kell venned! Nem végzed rosszul a rád bízott feladatodat sem. Nézd magad külső ember szemével, talán az segít kicsit jobban átlátni, hogy mennyire jó vagy!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Legyen szó munkahely változtatásról, lakáscseréről, vagy akár új albérletről, alaposan vegyél fontolóra minden előnyt és hátrányt! Ne hamarkodd el a döntéseidet, különben később megbánhatod! Amennyiben még nem találtad meg a párod, ez az időszak nagyon kecsegtetőnek ígérkezik, és nagy eséllyel rátalálhatsz az igazira. A szerelem bárhonnan felbukkanhat. Ha kapcsolatban élsz, figyelj a külsődre! Ne legyél biztos abban, ha egyszer már valaki melletted van, az minden körülmények között veled is marad! Ha ápolatlan vagy és nemtörődöm, könnyen kiábrándulhat belőled.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA Mars befolyása dinamizmust hoz az életedbe. Ha kapcsolatban éled napjaidat, vésd az eszedbe, hogy két ember között kialakult helyzetet nem tudja csak egyikőtök megoldani, mindkettőtökre szükség van! Segíthetsz változtatni a dolgokon, de csak akkor, ha a párod kész elfogadni a segítséged. Munka, karrier fronton, minden azon múlik, hogy mennyire tartod kézben a dolgokat. Ha nem vagy tisztában a valódi helyzeteddel, a konkurencia igen gyorsan kiüthet a versenyből.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Érzelmi téren a csillagok nem éppen a legkedvezőbb befolyást gyakorolják rád. Kedvesed egy irigy, negatív ember befolyása alá kerülhet. Szinte elkerülhetetlenné válik egy komoly beszélgetés. Ha van mondanivalód, tedd meg te az első lépést, ez könnyebbséget hoz. Amennyiben arra a következtetésre jutsz, hogy nincs visszaút, hogy a kapcsolatnak nincs jövője, akkor se aggódj! Lassan begyógyulnak a lelki sebek, mert megismersz valakit, aki elfeledteti gondjaidat. Munkahelyeden legyél éber, mert valamelyik munkatársad kettős játékot játszik, igyekszik keresztezni az érdekeidet.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Mars által gyakorolt erőteljes hatás, tovább folytatódik, életerővel és optimizmussal ajándékozva meg a Szüzet. Ha még nem találtad meg a párod, használd ki a most kínálkozó alkalmakat! Pénzügyekben a befektetett kifejezetten minőségi, folyamatos megfeszített munka jövedelmed növekedéséhez vezet, még ha nem is látványos mértékben. Az idő, ha lassan is de meghozza az általad megálmodott eredményt. Fontos azonban, hogy ne feszélyezzenek a saját ambícióid. Ha komoly és önzetlen a célod, a szerencse melléd szegődik.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ezen a héten a csillagok állása szerint arra lehet következtetni, hogy a szerelemben nem kell látványos tűzijátékra számítani. A kapcsolatod hangulata aránylag harmonikus, ámbár kissé száraz. Az adott helyzet nem kell, hogy nyomasszon, mivel az energiáidat lekötik a szakmai feladatok és a pénzügyek. Kedvesed biztos pont az életedben, figyelmessége, törődése felmelegíti a lelkedet. Ha még nem találtad meg a párod, most lesz lehetőséged választanod. Tőled függ minden. Bízz jobban magadban, ne ess állandóan egyik végletből a másikba!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA csillagok nagyon erősen támogatják a karrieredet, így most inkább munkára összpontosíts! Majd kicsivel később ráérsz a szerelemre is. Figyelj, érezd és lásd a lehetőségeidet, melyeket a sors felkínál. Ne mások, hanem te válaszd ki számodra a legjobbat! Tanúsíts maximális odafigyelést és elkötelezettséget saját dolgaid iránt. Érzelmekben fogadd a jó impulzusokat, engedd el a zavaró tényezőket! Élvezd az élet adta örömöket, és próbáld mindenből a magad malmára hajtani a pozitívumokat! Sebészi beavatkozást ezen a héten csak sürgős esetben végeztess!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Úgy tartják, hogy akik évődnek, azok szeretik egymást. Tartsd ezt szem előtt. Persze, csakis jó szándékúan és mértékkel incselkedj, nehogy veszekedés legyen belőle! Hangsúlyozd a kapcsolatodban rejlő misztikus mélységet. Értesd meg pároddal, hogy találkozásotok nem volt véletlen! Beszélj keveset, hallgass sokat, nézz szemébe érzékien! Munkádban vannak kisebb akadályok, melyektől ne riadj meg! Kapsz magad mellé olyan segítőket, akikkel nagyon ügyesen, és aránylag gyorsan áthidalhatod a nehézségeket. Bízz magadban!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA Szaturnusz nem annyira a segítőd, inkább az útmutatód lesz. Izgalmas kaland vár rád, tele megfejtésre váró titkokkal, kihívásokkal. A párkapcsolatod bizonyos mértékben órarendedhez kötött. Az egyéb programok és az illendőség erőteljes kihatással lehetnek rád. Amennyiben úgy tűnne, hogy párod kissé elhidegült tőled, ne gondolj egyből a rosszra. Bizonyára erőt gyűjt, elemezget az élet más területén. Ha még nincs párod, ne aggódj! Ezt az időszakot élvezd ki, mert hamarosan már keveset leszel egyedül, ami hiányozni fog!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ideje felhagynod a sztereotípiákkal és új célokat kell kitűznöd. Minél ésszerűbb a szervezés, annál jobb eredményeket érhetsz el. Ajánlatos a napi programba valamilyen hősi tettet beiktatni, pl. kelj fel korábban és menj el edzeni, készítsd el családodnak a reggelijét pofavágás nélkül, …stb. A mozgalmas nap után pedig jöhetnek a romantikus esték. Nem árt, ha veszel magadnak pár pikáns fehérneműt, és egy üveg bort. Ha a társadat keresed, legyél biztos benne, hogy megtalálod! A pozitív gondolatok erősítőként működnek a nagy találkozás létrejöttében.

 

HALAK [02.19-03.20]

halak Sok mindent megtudsz magadról. Olyan érzéseket fedezel fel, amikkel eddig nem voltál tisztában. Örülj az életnek, és mindennek, ami körülvesz! Légy becsületes, ne tegyél rosszat másoknak! Ellenkező esetben a következmények évekig elkísérnek, és sok mindenben negatívan érintenek. Ha egyedül vagy, a legváratlanabb pillanatokban jöhet valaki, aki majd szilárdan beleépül az életedbe. Ne manipulálj, ne kavarj, akkor jól fog alakulni minden! Régóta együtt élőknél féltékenység ütheti fel a fejét, aminek, ha rosszul kezeled, még válás is lehet a vége.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu