Heti horoszkóp Melittától 2017. október 28-tól november 3-ig

0
884

A Rákra intenzív gondolkodós időszak jön, az Ikreknél pedig pénz áll a házhoz…

KOS [03.21-04.20]

kos

Több mindenben is másképp kezdhetsz gondolkodni a napokban, mint eddig tetted. Hamar kikristályosodik ez az irány, sokkal gördülékenyebb és kifizetődőbb, mint az eddigi. Pároddal egy késő őszi kiruccanás kerülhet szóba, ami mindkettőtökre jó hatással lenne: jó alkalom sétálni a természet lágy ölén, beszélgetni nagyokat és nem utolsósorban romantikázni egy nagyot! Szingliként régi jelölted iránt lobbanhat ismét láng a szívedben, pedig minden jel arra utal, hogy nagyon el kéne őt felejteni. Amíg nem döntöd el, hogy mit és kit akarsz, addig csak magadhoz hasonló zűrös embereket vonzol be.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEgy kéretlen tanácsot kaphatsz valakitől, ami, bár először bosszússá tehet, később kiderül, érdemes lehet rajta elgondolkodnod. Pároddal sikerülhet végre tisztáznotok egy régi félreértést, köszönhetően a meztelen őszinteségeteknek. Ha nincs társad, egy kollégád felől tapasztalhatod a flörtölés látható jeleit. Amennyiben házon belül ez kiderülne, lehetséges, egyikőtöknek onnan gyorsan távozni kell. A hét második felében olyan tudásra, meglátásra tehetsz szert, amivel karrieredet építheted.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Kisebb csalódással indulhat a hét, de ahogy telnek a napok, rájössz, valójában így sokkal jobban alakulnak a dolgok. Pároddal némi félreértés vihet életet a mindennapokba, ám ez inkább nevetésbe, mint konfliktusba sodor titeket. Ha egyedülálló vagy, egy hirtelen döntésed terelhet új szerelmed felé, mert hagyod érvényesülni a véletlent. Pénzben bőséget, növekedést jeleznek a csillagok, ráadásul több új feladat is kilátásban van.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSok mindent átértékelhetsz a napokban, aminek mind te, mind a környezeted megérzi a pozitív hatását. Elgondolkodva veted bele magad a lét, az aktuális halottak napi elmúlás mélységeibe. Emlékezel, ami jól esik lelkednek. Pároddal jól kommunikálhattok, kapcsolatodba harmónia költözhet. Szingli vagy? Régi hódolód bukkanhat fel ismét, ami nem zavar, inkább tetszik neked. Anyagi helyzeted jól alakul, a Hold a Rák jegyében találkozik a Plútóval, ami hosszú távon pénzügyi növekedést mutat.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Régi jó barátoddal futhatsz össze. Az élmény olyannyira szívmelengető lesz mindkettőtök számára, hogy most jó eséllyel megújíthatjátok régi viszonyotokat. Pároddal még örömtelibb lehet minden perc, hiszen bókokkal és kedvességgel áraszt el. Szingliként igazi életművésszel ismerkedhetsz össze, nem várt időben, véletlen helyen. Tüzes jegy lévén rendkívül szenvedélyes leszel, ráeszmélsz a számodra fontos és kevésbé fontos dolgokra, szelektálod azokat.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA héten egy teljesen váratlan szituációban találhatod magad. Mivel azonban igen talpraesetten kezeled a helyzeted, végül pozitívan csapódik le benned mindaz, ami történik. Pároddal közösen jó hírt kaphattok, ami pozitív energiával töltheti fel a kapcsolatotokat. Ha nincs párod, de mégis valakit kiszemeltél magadnak, jelöltedről biztató információk jutnak a füledbe. A Jupiter a szerencse bolygója, biztosítja, hogy több életterületen is bizonyíthass. Kitartásra és gyors helyzetfelismerő képességedre lesz szükséged.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Napjaid rohamléptekkel telhetnek a héten, mindeközben pozitív és kevésbé pozitív hatások közepette igyekszel fenntartani lelki békédet. Akkor sikerülhet, ha tudatosan a derűlátó gondolkodásra sarkallod magad, de minden, ami történik, végső soron megerősít. Kapcsolatok köttethetnek veled és érhetnek véget, érdemes átértékelned, hogy mi az, ami valóban fontos lehet számodra. Szeretteid körében eltöltött idő sokat segíthet. Nagyon jól tudod képviselni saját érdekeidet, persze, ha akarod.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAnyagi ügyeid kedvezően alakulhatnak a héten, több pénz maradhat a zsebedben. Most elsősorban lelkileg kellene rendbe tenni magad. A sírlátogatás sok fájdalmas érzést indít el benned, amihez idő kell feldolgozni. Szerencsére vannak, lesznek olyanok a környezetedben, akik támogatnak téged. Párod készülhet, de akár mondhat, vagy tehet is öntudatlanul valamit, amivel kellemes meglepetést okoz. Olyat, amire régóta vágytál. Szingliként váratlan helyen és időben pillanthatsz meg egy jóképű férfit, vagy királylányt, amiből első látásra nem kicsi szerelem lesz.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilasként bánj óvatosan pénzeddel a napokban, ugyanis most olyan sok kecsegtető ajánlattal fogsz találkozni, hogy nehéz lesz magadnak nemet mondani a vásárlásra! Vigyázz a következő hónapban is jönnek befizetni való számlák! Kapcsolatodban bizonyos átláthatatlanság miatt féltékenység okozhat némi kis kellemetlenséget. Ne támadj, ne piszkálódj, mert rosszul látod a dolgokat. Szingliként visszanyerheted stabilitásodat, érezhetően eddigi riválisaid fölé kerekedhetsz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAz új szerelem lehetőséget ad arra, hogy felfedezd saját határaidat. Mielőtt átrendeznéd életedet, vedd számításba, hogy mik a valódi életcéljaid! Karrier, pénz vonalon gyarapodást mutatnak a csillagok, a Jupiter bolygó nem várt pillanatokban a segítségedre siet. A temetői gyertyagyújtás alkalmával nagyon szomorú leszel, mert sok olyan szerettedet veszítetted el, akik nagyon fontosak voltak neked. Ne feledd azonban, hogy ők a lelkedben örökké élnek!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Egy örömhírre számíthatsz a következő napokban, ami nemcsak lelked virágozza fel, de kisugárzásodat is ragyogóvá teszi. Kapcsolatodban felerősödhetnek a szexuális energiák, és fokozódhat az intimitás. Ha nincs párod, új lehetőséget fújhat feléd az őszi szél. Hallgass megérzéseidre, amikor döntesz, adsz-e nekik esélyt, vagy futni hagyod őket. Idős Vízöntő ne egye magát a fiatalok hálátlanságán! Majd ők is megöregszenek, s kamatostul visszakapják mindezt a sorstól.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakBár a munkahelyedre, úgy érzed, hat lóval is alig lehetne behúzni, napjaid pörgősen telnek, és talán a mielőbbi délutáni szabadulás ösztönöz ebben. Szerelmeddel, ha kapcsolatban élsz, mélységes érzelmek és lélekemelő vallomások várhatnak. Ha még külön éltek, nagyon azt mutatják a csillagok, hogy hamarosan össze fogtok bútorozni. Szingliként titkos hódolókra tehetsz szert a hét során. Sajnos lesznek közöttük nemkívánatos személyek is. Ha csak érzéki módon vonzódsz hozzájuk, nem bűn. De legyen erőd határt szabni az eseményeknek! Tudd mondani, hogy „ennyi volt, és kész!”…

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu