Heti horoszkóp Melittától 2017. december 2-től 8-ig

0
857

Lassan itt az ideje elgondolkozni, kit mivel lepjünk meg karácsonyra. Íme, egy kis csillagközi sugallat! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

A Kosok karácsonyi ajándéka nem kell, hogy bonyolult legyen: szeret ajándékot kapni, legyen az romantikus, vagy praktikus. Imádja, ha gondolnak rá. Magánélet: ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnéd, hogy ez napvilágra kerüljön, akkor most bombabiztos alibire lesz szükséged. Kosként amennyiben hosszú időt voltál egyedül mindenkit jónak szépnek látsz. Hajlamos lehetsz választottadról többet gondolni, mint amivel valóban rendelkezik.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Bika a karácsonyi ajándékozáskor már attól is elérzékenyül, hogy gondoltak rá. A természethez nagyon kötődik, kedveli a kertészeti dolgokat, mellette szereti a finom sálakat, pulóvereket. Vedd ezt figyelembe, ha meg akarod lepni! És ne fukarkodj az elismerő szavakkal! A dicséret neked nem kerül semmibe, viszont ennek hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeid száma megsokszorozódhat. Érdemes lesz lassan elkezdeni az ünnepi készülődéseket, kívül – belül egyaránt! Ne az ajándék értéke, hanem a megajándékozott öröme legyen a fontos!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az Ikreknek nem könnyű karácsonyra ajándékot venni. Mégis a neki szánt holmi lehet humoros, spontán, meglepő is. Valami otthonába valónak örülne talán a legjobban. Magánélet: a régi szerelmi kapcsolatokban nem lesz minden fenékig tejföl. A békesség kedvéért neked kellene engedékenyebbnek lenni, így elkerülheted a komolyabb vitákkal teli helyzetet. Pénzügyek dolgában sok kiadás várható. A helyzet magaslatán állva tervezz: extra bevételre igazán csak később van kilátás.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMinek örülne a Rák karácsonyra? Arany, vagy bármi, ami sárga… 🙂 Ékszer minden formában jöhet, azt imádni fogja. Csak a pénztárcád bírja! Magánélet: még az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akivel kölcsönösen ki nem állhatjátok egymást. De előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek szüksége van a te tanácsodra és a kapcsolataidra egyaránt. Adj esélyt, teret mindennek, amiről úgy érzed, hogy nem húz vissza!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Karácsonyra szeretnéd meglepni az Oroszlánt? Nem tudod, minek örülne? Az ár mellékes, a tetszetős csomagolás azonban nagyon fontos. A kiválasztott ajándék róla szóljon, hozzá kapcsolódjon, az ő kiválóságát, dicsfényét erősítse! Magánélet: a közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik – ha nem vigyázol – szempillantás alatt elszipkázhatják az energiádat. Ezektől az energiavámpíroktól tarts nagyobb távolságot, mert különben legyengült állapotban könnyen ledönthet lábadról valamiféle, depresszióval párosuló, téli betegség.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAki a Szüzet szeretné megajándékozni karácsonyra, úgy vásároljon, hogy tartsa szem előtt a következőket: a meglepetés átgondolt legyen! Ne az utolsó pillanatban vegyél valamelyik bazárban valami szamárságot, hogy „ennek ez is jó lesz!”.. Komoly sértődés lehet a következménye. Magánélet: ezen a héten barátságos meglepetésekben lehet részed. De megtörténhet az is, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akiről komolyabban kezdesz el gondolkodni. Felettesed viselkedése miatt többször is a plafonon leszel. Nem érted, miért képzel téged háreme tagjának.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Könnyű ajándékot venni a Mérlegnek karácsonyra, mert minden, ami szép és kellemes, remek ajándék lehet neki. Könnyű meglepni, mert kívánságait összevissza kifecsegi. Figyelj csendben, és cselekedj titokban! Magánélet: érzelmeid és a vágyaid igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulhatnak meg. Olyan emberekkel veheted körbe magad, akik képesek kiváltani belőled különleges érzelmeket. Leült szexuális kapcsolatod felhevülhet. Csak arra vigyázz, nehogy nevetségessé tedd magad! Mások nem biztos, hogy partnerednek csak az előnyös tulajdonságait látják.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHa meg akarod ajándékozni őt karácsonyra, tudnod kell róla, hogy szereti az extrémet, s szélsőségeket. Szereti és használja a tudomány legújabb vívmányain alapuló technikai eszközöket. Ebbe bőven beletartoznak az intim órákra kitalált elmés szerkezetek is. Magánélet: elegendő energiával rendelkezel a kemény és szorgalmas munkához. De csak olyan feladatokra vállalkozz, amelyekhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz! A házasságokban, régi párkapcsolatokban minden rendben lehet, amennyiben tudod, mikor kell csendben maradni.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nincs temérdek karácsonyi ajándékötlet a Nyilasnak. Ő rendkívül nagyvonalú, de nem vár el nagy ajándékot senkitől. Egy saját kézzel készített bármi, ami az adott személyre emlékezteti nagy öröm számára. Magánélet: összességében pompás lesz a napod, heted, hiszen több olyan dolog is sikerülhet, amelyről talán már le is mondtál. De az is lehet, hogy egy kellemes beszélgetés töltheti fel érzelmi energia raktáraidat. Utazás pompásan sikerülhet. Egy meglepetés partnerrel különösen.

 

BAK [12.21-01.19]

bakKarácsonyi dilemma, hogy mit vegyél a Baknak? Fázós lábait melegítené egy puha zokni, fokozni lehet egy jó kis lábápoló krémmel, kozmetikai ajándékkártyával,…stb. Ha anyagilag megengedheted, menjetek el egy hegyi étterembe. Jó nézni a benti melegből, hogy az üvegen túl hull a hó. Magánélet: rád nem jellemző az irigység, ám most mégis olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt a zöld szemű szörnyeteg keríthet hatalmába. Ne hagyd magad legyőzni általa, a féltékenység a legértelmetlenebb dolog a világon!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Bármilyen apró ajándékokkal örömet szerezhetsz a Vízöntőnek karácsonyra, de legjobban mégis annak örülne, ha leülnétek, és egy jót beszélgetnétek. Ritkán van alkalma értelmes emberekkel eszmét cserélni, pedig nagyon unja már a médiából ömlő szennyáradatot. Magánélet: kopogtathat ajtódon a múlt. Olyan valakivel találkozhatsz, akivel régen volt némi közötök egymáshoz. Használd ki az alkalmat! Lehet, hogy most tudsz egy régi, felettébb bonyolult ügynek a végére megnyugtató pontot tenni!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHogy mit ajándékozz egy Halaknak karácsonyra? Mindent szeret, ami szép és igényes, az ékszereket, a táskákat. Ha szeret sportolni, netán még edző is a lelkem, akkor sporttal kapcsolatos bármilyen ruhát, kütyüt, órát, súlyzót stb. Értékelni fogja. Magánélet: érzelmeid és a vágyaid igen erősek lehetnek, még az is lehet, hogy szenvedélyed letöri a józan ész kontrolljának bilincseit. Olyan emberek vonzódhatnak most hozzád, akik hirtelen meglátták benned az erotika felkent letéteményesét.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu