Heti horoszkóp Melittától 2017. december 9-től 15-ig

0
679

Egyes jegyek jellemzői és a szerelem…

KOS [03.21-04.20]

kos

Ez az időszak ideális lesz a hosszú távú tervek alapos előkészítésére, kiértékelésére, beleértve az anyagi jellegűeket is. Másrészt viszont a Kosok életében családi gondok, zűrzavarok adódhatnak. Ezért is fontos, hogy megszerezzék az ezekben érintettek bizalmát, hogy a segítségükkel minél gyorsabban megoldhatók legyenek az esetleges problémák. Fontos: ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA decembernek eme napjai remek időszak lesz a Bikáknak az emberi kapcsolatok terén. A csillagok állása szerint a napokban kötött kapcsolatok tartósak lehetnek. A környezetében élő emberek megosztják önnel a gondolataikat, és új élmények megismerésével gazdagítják az életét. Munkahelyén legyen óvatos, és ügyeljen rá, hogy még viszonylag jelentéktelennek tűnő hibákat se kövessen el! Szerelemben magányos? Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Arra azonban ügyeljen, hogy két lábbal a földön járjon! Ne alázkodjon meg mások előtt, és ne hagyja, hogy felültessék! Álljon ki a véleménye mellett!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ez a hét a harmónia időszaka lesz az Ikrek számára, ami a családi életét és a párkapcsolatait is áthatja majd. Találkozni, beszélgetni fog egy olyan személlyel, akitől rendkívül hasznos információk birtokába juthat. Rá fog jönni számos lényeges, az életét érintő dologra, arról nem is beszélve, hogy komoly személyiségfejlődésen megy majd keresztül. Pótolja be, amit korábban elmulasztott! Beszélgessen minél többet barátaival, és amikor csak lehet, töltsön el pár órát a társaságukban!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzületésétől fogva érzelmein keresztül szűri a világot, ezért is oly fontos önnek a szeretet, a szerelem. Különös kettősség tehát, hogy ennek ellenére, vagy talán éppen ezért, olyan realista világot épít fel magának, amiben senki és semmi nem képes megingatni. Kivéve, ha érdekei másképp kívánják. Ez a hét kellemes találkozásokról, beszélgetésekről szól. Munka, vagy iskola után barátaival beülnek valahova, beszélgetnek az élet nagy dolgairól. Jó ötleteket adnak egymásnak az ünnepi készülődést illetően, egyben hangulatosan lazulnak is.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az olyan kapcsolatok vonzzák, amiben meg kell küzdeni a szerelemért. Annál izgalmasabb, ha a többi jelentkező orra elől halássza el a „zsákmányt”. Az Oroszlán sosem kezd kapcsolatot önmagára nem adó jelölttel. Számára a szépség elválaszthatatlan kelléke a szerelemnek. Ha valakiben megtalálja azt a bájt, kedvességet, erőt, amit keres, mindent bevetve indul a nagy „vadászatra”. És ezt a vadászatot nem csak a vadász, de az áldozat is élvezni fogja, hiszen az Oroszlán csak úgy sziporkázik körülötte.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzImádja a hódító játékokat, lételeme a szerelem. Ha valakit be akar hálózni, a kiszemelt legtöbbször észre sem veszi. Először megfigyeli annak minden mozdulatát, szavait, gesztikulálását, amiből levonja a következtetéseket az illető személyiségét illetően. Ártalmatlannak tűnő megjegyzésekkel, kérdésekkel kitapogatja mi a gyengéje a megfigyelés alatt álló, gyanútlan áldozatnak, majd ha úgy érzi elég információ gyűlt össze, támad. Fontos: az előbbiekben leírtakat nem öncélúan, önmagáért, hanem kettőjük közös jövőjéért teszi.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mind lelkileg, mind testileg közel kell kerülnünk hozzá, és nem ajtóstól rontani a házba, hanem hosszú évek alatt, kitartóan imádni, és elfogadni őt. Az „elfogadni” szón van a hangsúly. Ugyanis elvárja, hogy minden ellenállás nélkül, mindegyik döntésébe, elvébe nyugodjunk bele, ne mondjunk nemet, és pláne ne illessük kritizáló megjegyzésekkel. Ellenkező esetben semmi perc alatt vérig tud sértődni, s átmegy valamiféle mártír szerepbe. Ilyenkor békén kell hagyni, órák alatt képes lesz újra ésszerűen gondolkodni.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióEz a hét a készülődés dolgai közepette telik. Agyal, mit, hogyan, és tervezgeti az ünnepeket. Szeretne mindennel időben elkészülni, elmenni síelni, esetleg wellnessezni. Szabadságvágya nagyban korlátozza abban, hogy gyorsan lekösse magát. Igaz, hogy imád flörtölni, és a szerelem nagy mestere, inkább kalandnak, mint életfogytig tartó kapcsolat híve. Amivel a legkönnyebben elriaszthatjuk, ha le akarjuk fékezni. Számára a szerelem is egy állandóan változó valami, a mindennapok unalmassága, a berögződés elkergeti. Ezért, ha szeretnénk őt megtartani, sose engedjük, hogy teljesen megismerjen bennünket, legyünk változatosak, tevékenyek, tehát érdekesek!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha megfelelő partnerre akad, egész életében megmarad mellette, mivel rendkívül hűséges. Azonban a házsártos kapcsolatból elvágyik, ezért ha lehetősége van rá, bizony kilép belőle. Nem tűri, ha érzelmileg zsarolják, ilyenkor tiltakozni kezd. Hangulatváltozásai nem ritkák. Könnyen sértődik, ezért vigyázni kell, mikor mit mondunk neki. Nyilas nő az elkövetkező napokban komoly anyagi gondokkal szembesülhet. Ha van némi tartaléka, most jól jön. De ha nem tett félre, akkor marad a kölcsön, ami naponta tesz tönkre életeket, egzisztenciákat.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAzonnal megszimatolja, ha valami sántít. Sokszor hamarabb megérzi a baj előszelét, mint ahogy az beütne. Egy harmadik személy felbukkanását nehezen tűri, hiszen ott sértik, ahol a legérzékenyebb: az önbecsülésben. Nehezen dolgozza fel, ha úgy érzi, hogy helyettesíthető, és ilyenkor általában csöndben lelép. Nem fogja kedvesének minden adandó alkalommal szemére vetni a dolgot. Nem fog saját érzelmeivel zsarolni, hiszen ő olyan ember, aki hozzászokott az önállósághoz, egyedül fogja magát túltenni csalódásain most is.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Olyan emberre van/lesz szüksége, akinek legalább olyan fontos a magányos elmélyülés, a művészet, a zene, a szép, mint neki. Aki nem vágyakozik állandóan barátok közé, aki nem csap nagy partikat, aki kellemes, kedves, és roppant megértő. Aki képes vele elszállni a fantázia szárnyán, és együtt álmodni egy saját, igenis valóságos világot. Ilyetén fáradozásait eddig nem koronázta teljes siker. Viszont az ünnepek környékén találkozhat valakivel, akinek nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Járjon nyitott szemmel!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakMint életében minden mást, a szerelmet is komolyan veszi. Hűséges társ, akiben bármilyen körülmények között megbízhatunk, és számíthatunk a segítségére. Igaz, hogy nehezen törik meg a jég, de ha már úgy érzi, megbízhat partnerében, érzéseit ki meri mutatni. Csak ekkor derül fény visszafogott, de mély szenvedélyességére, érzékiségére. A szerelem számára nem játék. Az ünnepi készülődések során kellemetlen bosszúság érheti. Fontos: ha a neten rendel bármiféle terméket, előre soha ne utaljon pénzt! Még akkor sem, ha ezzel pár forintot megspórolna.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu