Heti horoszkóp Melittától 2017. december 30-tól 2018. január 5-ig

0
920

Kinek döcögősen, kinek kifejezett káosszal, kinek meg boldogan-kiegyensúlyozottan indul a 2018-as év. Nézzük, mit mutatnak nekünk a csillagok az új évre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha a Kos jegyében születtél, bizonytalansággal indíthatod az évet. Főleg ami a szerelmi életedet illeti. Ez a mélypont elhúzódhat akár több hétig is, de akkor, ha megindul minden felfelé. Az új esztendő új konstellációja elhozza majd számodra a változást, és okot ad az optimizmusra. Az iskolai életben, tanulásban, nagy változásra számíthatsz, ami természetesen kihat majd a jövődre. Figyelj oda az egészségedre, az étkezésre, mozogj annyit, amennyit csak tudsz! Szerencsehozó kabalád erre az évre: kis kőteknős, ami a hosszú élet és az állandóság szimbóluma.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA 2018-as esztendő elején hatalmas tettvágyat érezhetsz magadban, és úgy érzékeled, gyökeres változásokra van szükséged. Ez az időszak a tavasz végéig tart majd, ettől kezdve már a stabilabb, pozitívabb hozzáállás jegyében telhet az év. Tiszta lappal indulhatsz, és amiben kételkedtél, az mind megoldódhat, akár a régi dolgok rendezésével, akár valami teljesen új formájában. Szerencse kabalád erre az évre egy tűzzománc Főnix kép, ami az örök megújulás szimbóluma.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Úgy fogod gondolni, hogy a jövőben bármire képes vagy. Ez az érzés egész új esztendőben kitart majd, általa mindig arra fogsz törekedni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Ennek köszönhetően nem nyugszol addig, míg meg nem kapod a várt elismerést. Az év vége felé az igazi szerelem is rád találhat, ami akár egy komoly kapcsolat kezdetét is jelentheti. Szerencse kabalád 2018-as évre egy kis tigris figura. A bátorságot és az erőt jelképezi, de nagyon fontos: ne legyen nyitva a szája, és ne álljon ugrásra készen.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákZötyögősen indul az új év, és az első fele még fájdalmas is lehet. De ne csüggedj, mert a nyár elejére megoldódnak a problémák, és az élet kárpótol majd azokért a dolgokért, amiket eddig el kellett szenvedned. Fontos, hogy amíg rendeződik a helyzet, igyekezz türelmesnek lenni, mert ha kapkodsz, könnyen rossz mederbe terelheted a dolgok folyását. Szerencsét hozó kabalád az új esztendőre egy kis lovacska. Mozgást és hatalmat szimbolizál. Gyakran használják olyan emberek, akik utazni szeretnének. Sikereket, előléptetést is hoz, valamint kitartást és erőt ad.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az esztendő első felében úgy érezheted, hogy ideje lerakni bizonyos régi lelki rakományt. Ettől felszabadulsz majd, és könnyedén veszed az akadályokat. A nyár végén egy ígéretes szerelemmel találkozhatsz, és ha tanulsz, az új tanévet is energiával telve kezded. Egész évben figyelj oda az egészségedre, de az év vége felé különösen. Szerencsét hozó kabalád 2018-ra egy kis elefánt. Ő a jó hír hozója, feltéve, hogy felfelé áll az ormánya, mintha épp trombitálna. Az előszobában érzi magát legjobban, de ne közvetlenül az ajtóval szemben álljon!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzHa Szűz vagy, számodra 2018 a szerelem éve lesz – különösen az első fele, amikor rengeteg kellemes élményben lesz részed. Az év végére kissé lenyugszanak a kedélyek, és addigra kialakulhat, ki lesz az, aki mellett hosszú távon kitartasz. Innentől a tanulás vagy a munka veszi át a főszerepet. Elkap a bizonyítási vágy, így fáradozásaidat és az eredményeidet elismerik majd. Szerencse kabalád az új esztendőre egy kis pénzes béka. Háromlábú (!) varangy, amelyik pénzérmét tart a szájában, és érmefüzérek vannak a lábai körül. Az ajtóval szembe kell állítani.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Az év eleje számos feladatot hoz számodra, és tavaszra már élvezheted is a sok munkád gyümölcsét. A szerelmi életed idén különösen nyugodt lesz, és még ha adódik is valami kérdés, az esetek többségében tisztán fogod látni, mi számodra a helyes lépés. Idén beléphet az életedbe valaki olyan is, akivel a dolgok komolyabbak lesznek, mint eddig bárkivel. Szerencsét hoz számodra egész évben egy nevető Buddha. Már ránézésre is jókedvet varázsol, hát még, ha tudjuk, hogy a bőség és a boldogság szimbóluma is.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAmilyen káosz uralkodhat az év elején az életedben, olyan nyugalom köszönt majd rád 2018 közepén. Ekkor tiszta lappal indulhatsz, és elrendezhetsz olyan dolgokat is, amiket már régóta szeretnél. A csendes, nyugodt nyár után ismét egy pörgősebb időszak következik, az év végén pedig olyan lehetőség adódhat a számodra, amit – még ha áldozattal is jár – nem szabad elszalasztanod. Szerencse kabalád 2018-ra talán az egyik legismertebb szerencsét hozó és rontást kivédő jelkép: a patkó.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Az év első fele úgy elröpül majd, hogy szinte észre sem veszed. A sok teendő és a küszöbön álló változások felgyorsítják a napokat, és az év második felében sem lesz majd sok nyugtod. Egy gyönyörű ház, telek vásárlását is mutatják a csillagok. Az ősz tele lesz új lehetőségekkel, de az optimizmusodra és a pozitív hozzáállásra szükség lesz, mert a tűrőképességedet is próbára teszik majd néhányszor 2018 során. Éves szerencse kabalád a vörös fonál. Az erőteljes szín nem véletlenül kapott jelentős szerepet a Kabbalában is, hisz az ilyen színű fonál megóvja viselőjét az ártó szándéktól. Fontos, hogy páratlan számú csomó legyen rajta.

 

BAK [12.21-01.19]

bakVáltozatos éved lesz, a jobb és a rosszabb időszakok igazán gyakran váltják majd egymást. Ettől függetlenül nem érzed úgy, hogy elfáradnál, végig megmarad benned a lendület. Figyelj oda az egészségedre! A szerelmi életed és az iskolai, munkahelyi dolgok is pozitív irányba fordulnak, 2015 végén pedig úgy látod majd, hogy mindent összevetve jó évet zártál. Szerencse kabalád 2018 évre a lóhere. Az igen ritkának számító négylevelű lóhere nemcsak szerencsét hoz, de a hiedelem szerint az ártó szellemek ellen is hatásos védekezés. Ma már kapható cserepes díszként is.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Idén minden szempontból hektikusabb lesz az éved, mint 2017 volt. Leginkább a barátok, és a tanulás köti le a figyelmedet, de vigyázz, mert könnyen kiderülhet, ki az, aki csak érdekből állt melletted. A nyári szünet pihenéssel, bulizással és megújulással telik majd, a szerelem háttérbe szorul. Év vége felé új kihívásokkal nézhetsz majd szembe. Szerencsédet biztosíthatja egy kis ezüst holdsarló, ami teljes védelmet is jelent.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa a Halak jegyében születtél, az év első fele igazi diadalsorozat lesz számodra. A legtöbb tervedet siker koronázza, és az energiáid kiapadhatatlannak tűnnek. 2018 közepe felé kicsit gyengébb lángon égsz majd, de a magánéleted a nyáron lendül fel igazán, amikor rád találhat a nagy szerelem. A tanulásban, munkában adódhatnak nehézségek, de ha ügyesen osztod be az energiáidat, az év végére minden megoldódhat. Szerencse kabbalád erre az évre egy kis méhecske. A szorgalmat jelképezi, közeli összefüggésben áll a karrier-létrán való feljebbjutással.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu