Heti horoszkóp Melittától 2018. január 27-től február 2-ig

0
986

Mit hoz a sors? Miről beszélnek a csillagok? Mit mutatnak a bolygómozgások? Türelmesebb legyen, vagy épphogy rámenősebb? Jobb, ha higgadt marad, vagy itt az ideje az asztalra csapni? Ön mit érez? Jól érzi a csillagállás sugallatát? Nézzük!

KOS [03.21-04.20]

kos

Kiváló kommunikációs készségének hála, olyan ajtók nyílnak meg ön előtt, amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartott. Kerülje azonban a nagyobb kockázatokkal járó pénzügyi dolgokat. Ezen a héten, főleg a hét második felétől az érzelmeké a főszerep, ami nem feltétlenül jelent töretlen boldogságot. A bolygók alakulásának köszönhetően nagyot fordíthat az életén. Legyen türelmes, ne próbálja meg kierőszakolni a változásokat!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaSzigorú munkahelyi szabályoknak, elvárásoknak kell megfelelni, de tapasztalatainak köszönhetően ez nem okozhat gondot önnek. Sokan akarnak hibát találni munkájában, de ha figyel, nem igazán lehet baja belőle. Kollégai között irigy, bajkeverő is található, de többségük azért korrekt. Szerelmi élete igencsak stresszes hangulatban zajlik, a kedvese körül felbukkanó volt nagy szerelem nyomást gyakorol mindennapjaira. Minden esetben próbáljon meg higgadt maradni!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Egy új lehetőségnek, megbízásnak köszönhetően remekül érzi magát, reálisan és gyakorlatiasan gondolkodik, cselekszik. Jól irányítja az eseményeket. Szerelmi életében eljött a változtatások ideje. Ha régóta vannak együtt, lehetséges, hogy nincsenek impulzusok, motivációk, szóval úgy viselkednek egymással, mint valami lelassult nyugdíjasok. Ha nincs változás, változtatás, igen gyorsan szétválhatnak útjaik. Mézesheteiket élőknél is bekavar a Szaturnusz, de tessék nyugodtnak maradni, túl fogják élni!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAkkor lehet igazán sikeres, ha jó alaposan végiggondolja a lehetőségeit, és képességének megfelelően hozza meg döntéseit. Ez a hét a szerelem és boldogság ígéreteivel kecsegteti. Sok új élménnyel gazdagodhat. Ahogy kezd kitavaszodni úgy alakul egyre pozitívabban az élete. Kerülje a vészjósló, károgó varjakat és ne dőljön be semmiféle negatív hergelésnek, lázításnak!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Hiába tervez, vagy gondolkodik jóval előre, úgy érzi, falakba ütközik. Ne hagyja, hogy a régebbi kudarcok kedvét vegyék, vagy rossz irányba tereljék életét. Szerelmi életében komoly döntés előtt áll. Ne kapkodjon el semmit, várja meg azt az érzést melynél zöldre vált a lámpa. Családjában, ismerősei között előfordulhat egy komolyabb betegség, mely figyelmeztetés lehet mindannyiuknak. Mindig vannak figyelmeztető jelek, melyek szőnyeg alá söprése komoly bajt okozhat.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA most induló szerelmi kapcsolatok tartósnak bizonyulnak, hosszú időre szólnak. Problémája abból adódhat, ha mellébeszél, vagy nem igazán őszinte. Pénzügyeiben javulás, új lehetőségek megtalálása mutatkozik. Hamarosan rendezheti elmaradásit. Szerencsére a csillagképében járó Szaturnusz erőt, jobb rálátást ad a döntéseihez. Ne engedje ki kezéből az irányítást!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Kapcsolatában kisebb hullámvölgy következik, de jó problémamegoldó képességének köszönhetően áthidalja azokat. Bokros teendői közepette sok új, tartós ismeretségre tesz szert, mely a későbbiekben még jól is jöhet. Aki a munkahelyén kíméletlen aknamunkát folytat, attól gyorsan megválik. Jó, egyben szerencsés tulajdonsága bár sokat mérlegel, de ha meghozott egy döntést, azt nem igazán bánja meg.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNe csináljon gondot semmiből! Legyen határozott, hozza ki a legtöbbet a csillagok pozitív állásából! Munkában komoly erőfeszítéseket fog tenni azért, hogy megbecsülést, elismerést szerezzen. Napról napra jobban érzi magát, lassan visszanyeri azt a belső erőt, ami mindig is motiválta. Hétvégén, egy összejövetel kapcsán, megsirat valakit, aki már régen eltávozott az élők sorából, de hiánya örök nyomot hagyott.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A bolygóállásoknak köszönhetően egy érdekes találkozás vár önre. Nem tudni még pontosan hogy honnan, de sikerül meghódítani valakit. Amennyiben már kapcsolatban él, a gyakori gondokra megoldást találnak, közösen. Pénz vonalon jó lenne valamit változtatni. De elképzelhető, hogy a mostani csillagállások, egy – két hétig, hónapig parkolópályára teszik.

 

BAK [12.21-01.19]

bakFurcsa és váratlan helyzetekbe keveredhet, amikből nem igazán tud kimenekülni. Sajnos ez a szakasz életének egy igen kedvezőtlen része, mely rendezéséhez még elég sok idő szükségeltetik. Munkahelyén sokan furcsállják labilis viselkedését, lehetséges, hogy erről el is beszélgetnek önnel. Szerelmi életében jó kilátások mutatkoznak, de csak akkor, ha tapintatos, kedves, és jól viseli magát.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Úgy érezheti, hogy semmi nem áll útjába, a befektetett munkának is beérik a gyümölcse. Váratlanul szokatlan helyzetekbe kerülhet, de leleményességének köszönhetően mindig jól feltalálja magát. Serelem terén megmagyarázhatatlan vágyat érez, hogy egy régi szerelmével újra felvegye a kapcsolatot. Talán nem is alaptalanul van tele szép reményekkel.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakÉrzelmi életében kedvező változásokat jeleznek a csillagok. Fontos azonban, hogy kiálljon magáért, igazáért. Amikor úgy érzi, hogy szétmegy a feje mások rosszindulata, piszkálódásai miatt, vonuljon el egy nyugisabb helyre, jógázzon, meditáljon, lazítson egy kicsit. Próbáljon tenni valamit a Mars romboló hatása ellen! Pénz fronton képes lesz meglátni a gyarapodás lehetőségét. Nemcsak okosan dönt, hanem a szerencse is önnek kedvez.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu