Heti horoszkóp Melittától 2018. február 10-től 16-ig

0
1320

Itt a február közepi horoszkóp! Nézzük, hogy alakulnak a dolgaink – a csillagok szerint!

KOS [03.21-04.20]

kos

A Kos fizikai erőnléte továbbra is szinte páratlan, hatalmas energiákat képes mozgatni. A többiek alig bírják követni munkában, magánéletben egyaránt. A jelenlegi bolygók állása kapcsolatai kiépítését, megújulását szolgálja. Környezete most nem csak új gondolatokra, megoldásokra készteti, hanem céljai megvalósításában is segítségére lehet. Ugyancsak ez a periódus új tanulmányokat, felfedezéseket hozhat életébe. Fontos: ahhoz, hogy megérjen egy ötlet a változásra, bizonyos helyzetből való kilépésre, időre van szükség.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA szerelmi kapcsolatában nagyon fontos, hogy minden problémát alaposan megbeszéljenek. Még a tabutémákat is. Ha nem jutnak dűlőre, egy idő után kapcsolatuk elkezd lazulni, aztán egyszer csak megszakad, vége lesz. Munka: kollégái nem mindenben értenek egyet önnel. Sokan arról fantáziálnak, hogy valakinek az üdvöskéje, azért néznek el önnek több mindent. Egészség: fokozottan balesetveszélyes ez a hét, gyalog, biciklin, vagy járművel közlekedve egyaránt. Vigyázzon magára, és másokra is!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Összehozza a sors valakivel, akivel bátran üzletet köthet, Az illetőnek olyan kapcsolatai vannak, hogy azokat ügyesen kihasználva ön jobb anyagi helyzetbe kerül. Régebb óta együtt élőknél eléggé elhatalmasodott egyhangúság mutatkozik. Amennyiben nem változtat ezen, könnyen megeshet, hogy párja valaki mást keres majd magának. Munkában éhezik a sikerre és az elismerésre. De ha stressz éri, határozatlanná, túlérzékennyé válik, mindenen megsértődik, hisztizik. Több önuralmat! Egészség: üdvös lenne jobban odafigyelni, mit eszik, mit iszik, és azokra a kozmetikumokra is, amiket használ!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa új szerelemre áhítozik, majd találkozik valakivel, akit elsőre az igazinak gondol. Rövidesen azonban kiderül róla, hogy az ő „fellángolása” inkább barátság, mint szerelem. Meglévő párkapcsolatában – ha az nem is nevezhető a harmónia szigetének – nem lesznek különösebb nagy veszekedések, vagy nézetkülönbségek. Amennyiben gyermeke már felnőtt és tudna dolgozni, de nem akar, mert Ön úgyis eltartja, itt az idő, hogy végiggondolja, mennyire rosszat tesz azzal, hogy tömi őt pénzzel! Így, esze ágában sem lesz továbblépni, Ön pedig rövidesen ágynak dől a nagy terhek alatt. Egészség: a súlyos lelki terhek kimerültséghez, logikátlan, pánikszerű reakciókhoz vezethetnek.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Lehetséges, hogy közvetlen környezetében találja meg azt, akivel leéli életét. Járjon nyitott szemmel, mert a csillagok pillanatnyi állása szerint imádottja már nagyon is a közelében van! Az együtt élőknél csökkenhet a feszültség, lelkileg közelebb kerülnek egymáshoz. Maximum az zavarhatja meg, hogy régi dolgok jutnak eszébe partnere korábbi kapcsolatáról. Munkában, karrierjében most öné a pálya. Amit eltervez, az sikerül is. Egészség: évente legalább egyszer vegyen részt egy általános állapotfelmérésen! Most a magas vérnyomás okozhatja a legtöbb bajt.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA bolygók konstellációja megújulást, átalakulást hoz az elkövetkező napokban, de félő, hogy eléggé kíméletlen módon. A Plútó könyörtelen, erőnek erejével kényszeríti ki a gyökeres átalakulást. Vonatkozhat ez kapcsolatára, vagy munkaterületre egyaránt. Szerencsére lesz ön körül mindig egy-két olyan ember, aki jó szívvel segít. Hallgassa meg, mérlegelje tanácsukat! Egészség: nőknél az alhasi, nőgyógyászati dolgokra terelődik a figyelem, míg férfiak többségénél, kortól függetlenül, a gerincet, nyaki csigolyák állapotát kéne megnézetni.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Sokat profitálhat ebből az időszakból. A csillagok állása a megrekedt helyzeteken segíthet. Vonuljon kicsit vissza, elmélkedjen, szövögesse terveit, gondolja végig életének főbb feladatait, készítsen bakancslistát! Amennyiben állást szeretne változtatni, vagy az életnek az ön számára új területén szeretné magát kipróbálni, akkor erre a sors nemsokára lehetőséget kínál. Anyagi ügyekben nehézségei támadhatnak, megeshet, hogy munkájának ellenértékét nem úgy fizetik ki, ahogyan abban megállapodtak. Egészség: ízületi problémák merülhetnek fel, amivel célszerű lenne felkeresni egy szakorvost.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNem fogja megengedni, hogy bárki is az ön kárára szerezzen hasznot valamiből. Helyes döntés, dolgozzon meg mindenki a saját sikeréért. Pihenésre, egy kis szabadságra vágyik. Ha megvalósítja, úgy érzi, kitágul a világ, találkozásai sikerrel járnak és befogadó lesz egy új, hosszan tartó kapcsolatra. Egészség: könnyen lehet alvási zavarainak oka, hogy vízérben fekszik. Lehetőség szerint próbálja ki fekvőhelyét legalább egy méterrel áthelyezni!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Első dekád szülötte hajlamossá válhat tékozlásra, olyasmiket enged meg magának, amik már luxus kategóriába tartoznak. Második dekádban születetteknél ennek pont az ellenkezője lesz jellemző, már-már a nélkülözés határát súrolja spórolásával. A most induló szerelmi dolgokban nagyon fontos az őszinteség, a meghitt és alapos elbeszélgetés. Ha ez megtörténik, akkor a továbbiakban nem kell állandóan valami miatt visszamenni a múltba. Egészség: megőrzése érdekében sportoljon többet, így testében lelkében feloldja a görcsös merevséget!

 

BAK [12.21-01.19]

bakJókedv? Boldogság? Ez most elhatározás, vágy, lehetőség. Gondolja végig, mire lenne szüksége ahhoz, hogy az életét teljesnek érezze. Fogalmazza meg minél részletesebben és írja azt egy képzeletbéli papírra. Fontos a tiszta szándék, különben nemhogy nem sikerül semmi, még bajt is csinál magának. Munkahelyén nem igazán érzi jól magát. Egy nap sem felejti el, hogy csak a pénzért jár ide. Az újabb, jobb lehetőségekre még egy kicsit várni kell. Egészség: ezen a héten a látásra kerül a hangsúly. Megmagyarázhatatlan látászavaraival érdemes lenne felkeresni egy szemészt.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Házasságokban, együttélésekben amennyiben képes kicsivel jobban alkalmazkodni, viszonya megerősödve kerülhet ki az embert, illetve kapcsolatot próbáló helyzetekből. Ha van gyermeke, ő is vita tárgya lehet, akár kiskorú, akár felnőtt. Ha eddig kifejezetten takarékosan élt, akkor ez még inkább jellemezni fogja. Szóba jönnek az akciós, kuponos vásárlások, de ezekkel nagyon vigyázzon, sok közöttük a becsapás! Egészség: váratlanul újulhat ki bőrbetegség, ekcéma, ami jó pár hetes kezelést igényel.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakKönnyen lehet, hogy kapcsolata fordulóponthoz érkezik. Amennyiben megtörténik a szakadás, ne bánja azt, gyászolja meg, és engedje útjára párját! De ha összebútorozni készül valakivel, főleg, ha gyerekek is vannak egyik vagy másik kapcsolatban, akkor ne csak a saját szempontjait tartsa szem előtt! Ne féljenek az újtól! Célszerű kikérni a másik véleményét is. Munkahelyén érdemes lenne nyitva tartani a fülét, mert olyan változásokról hallhat, amelyek a közeli jövőben következhetnek be. Egészség: ha úgy érzi, hogy napközben mindig fáradt, üdvös lenne kivizsgáltatnia magát. Előfordulhat például, hogy vashiánya van, vagy bármilyen lelki oka.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu