Szeretni egyszer bolondulásig

2018-02-14 09:25:00    

Nem lehet megvenni, kikövetelni, előre eltervezni, de lehet óvni,értékelni és megbecsülni. A szerelemhez nincs csodarecept: a mélységeket is meg kell tapasztalni, hogy a magasságok is érezhetők legyenek, szinte bolondulásig. Vészabó Noémi: Szeretni bolondulásig című kötete megkapó, emberi történeteken keresztül kutatja a szerelem csodálatos-nehéz, mindent felforgató érzésének titkát.

“Nem lehet megvenni, kikövetelni, előre eltervezni, de lehet óvni,értékelni és megbecsülni. A szerelemhez nincs csodarecept. A boldogsághoz vezető utat mindenkinek magának kell megtalálnia. Érzelmek, érzések, hangulatok viharában, kusza szövevényeknek függvényében számtalan fázison, akadályon és próbatételen kell átm­e­n­ni. Mert a fényhez h­oz­zátartozik a sötétség, a hideghez a meleg, a magaslathoz a mélység. Ugyan­úgy hozzátartozik a boldogsághoz a boldogtalanság és a szerelemhez a csalódás. Ezek az átmenetek mindenkinél máshol vannak, a találkozási pontok  elmosódottak, mégis meg kell élni az ellentéteket is. Mert mindegyik csak az ellenpárja ismeretében kapja meg igazi értékét.

 

A mélységeket is meg kell tapasztalni, hogy a magasságok is érezhetők legyenek, szinte bolondulásig.

 

 

Vészabó Noémi második regénye ezeket a gondolatokat fogalmazza meg a történések szintjén a maga érzékeny és érzéki megvilágításában, egyszerre realista és idealista kifejezésmódjával, a betűk erejével és – a saját festményei révén – az ecsetvonások szertelen lendületével.

dr. Szarvasházi Judit


Vészabó Noémi: Szeretni egyszer bolondulásig

A könyv MOST 5 %-os kedvezménnyel megvásárolható a

Galenus webáruházban,

vagy keresse a könyvesboltokban!

 

 

Galenus

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!