Heti horoszkóp Melittától 2018. február 24-től március 2-ig

0
862

A Bikának most különösen fontos az egyensúly megtalálása, a Kos hangulatingadozása pedig már a közvetlen környezetét is kezdi zavarni… Kedves Ikrek, miért olyan negatív mostanában? Bezzeg a Mérleg…sugárzik belőle a boldogság ezen a héten!

KOS [03.21-04.20]

kos

Legyen figyelmesebb embertársaihoz, meglátja, ez az ön napjait is szebbé teszi. Rengeteg munka vár önre, jól figyeljen a határidőkre! Ne költekezzen meggondolatlanul, az akciók, leárazások megvezethetik! Családja nem mindig tud lépést tartani hangulatingadozásaival. Hangulata javításához a reggelihez elfogyasztott forró gyógynövénytea remek ébresztőszer.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaVessen véget káros szokásainak, hiszen az egészsége lesz a legfontosabb! Karrierjében hamarosan szerencsés fordulat következik. Legyen türelemmel, lassan de biztosan rendbejön az anyagi helyzete is! Kapcsolataiban nem szenved hiányt szeretetben, de ideje lenne ezt viszonozni is, elsősorban a családja felé. Hangulatát ezen a héten leginkább zenével és színekkel hozhatja egyensúlyba. Ez azt jelenti, hogy zenehallgatás, vagy színek nézegetése alatt az agy képes ráhangolódni az egészséges egyensúlyra.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Naivitással nem jut előre az életben. Aki egyszer átverte, az újra meg újra megteszi a jövőben is. Karrierben minden elismerésért sokat kell tenni, semmi nem fog csak úgy az ölébe hullani. Pénzben ne engedje kihasználni magát, mert a legtöbbször nem viszonozzák jóságát. Szerettei várják, hogy rájuk is több időt fordítson, többet beszélgessen velük. Hangulatjavítás szempontjából a narancsvirág (Neroli) olaj: ellazítja a fáradt idegrendszert, jókedvre derít. Az aromás fürdők elengedhetetlen alkotóeleme. Használja ön is, amennyiben szükségesnek érzi!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNéha csak akkor lát tisztán, ha visszatekint a múltra. Az álommunka a közelében van. Hogy kényelmesebb, komfortosabb legyen az élete, jó lenne beruházni pár apróságra, azzal is megkönnyítve a mindennapokat. Hirtelen haragúsága, türelmetlensége kiválthatja az emberek ellenszenvét. Ezen a héten sok mindenben jó hatással bír önre a fahéj: legyengült állapotok, depresszió esetén is használhatja. Javítja a sötét, borús hangulatot.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Munkában sok idegesség, mások által akadályozás mutatkozik. Szerencsére a bolygók állása segíti ennek átvészelésében. Jó hatással lehet Ylang-ylang illóolaj. Szerelemben a meg nem élt testi kapcsolat okozhat hiányt, ami idegesség, ingerültség formájában jelentkezik. Le kell ülni, megbeszélni kedvesével, hogy most mi legyen! Nincs értelme olyannak, ami nincs!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzÁldozzon pénzt a gyermekei továbbtanulására, most ezzel tudja a legjobban támogatni őket. Karrier terén nemsokára kamatoztathatja az előző munkahelyén szerzett tapasztalatait. A nem várt kiadások elkerülhetetlenek, ne idegeskedjen fölöslegesen! Kapcsolatokban feszültséggel teli időszakon van túl, és ezt mindenki megérzi. Hangulata javítására használjon rózsás lábfürdőt, mely csupa élvezet a hideg napokon. Felmelegíti és felfrissíti az egész testet. Jó meleg vízzel teli lavórba cseppentsünk pár csepp eukaliptusz, vagy rózsaolajat, és legalább 10 percig áztassuk benne a lábunkat. És hogy mindebből a szemnek is jusson némi élvezet, varázsoljunk saját virágtengert, jó sok szirommal!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Csak úgy sugárzik önből a boldogság, és ezt mindenki észre fogja venni a környezetében. Munkafronton rengeteg új projekten próbálhatja ki magát az elkövetkező időszakban. Jobbnál jobb ötletei lesznek, amikkel sok pénzt kereshet majd. A hideg hetek alatt kiürül pénztárcája, de szerencsére az utánpótlás is érkezik. Szerelmi életét illetően fontos, hogy a párjával minőségi időt tölthessenek együtt. A tartalmas beszélgetések, az összebújás elengedhetetlen.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAmennyiben szeretet és béke veszi körül, vigyázzon erre a harmóniára! Jövője ötlete már a héten kipattanhat fejéből, ezért bármilyen jó elgondolása van, jegyezzen le minden gondolatot! Ne hagyja, hogy csak a pénz befolyásolja a hangulatát! Baráti köre megcsappanhat, a jók és őszinték maradnak, míg a férgese kihullik. Hangulatjavítóként igyon sok csipkebogyó teát, ami enyhíti a feszültséget, nyugtatja az idegeket, általános erősítő hatása van. Magas C-vitami- tartalma is ismert.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Lobbanékony természete sokszor rejtve marad a külső szemlélő előtt, hiszen ha akar, tud is uralkodni magán. Munkában összevitatkozhat feletteseivel, ami nem jó jel hosszú távon. Ha úgy érzi, nem tud, vagy nem akar velük dolgozni, akkor inkább keressen másik munkahelyet magának! Szerelemben főleg az egyedül élőknek kedvezhet ez a hét. Több lehetőség, alkalom adódik tartós ismerkedésre. Hangulata javítására használjon komlót, melynek összetevői megnyugtatják az elmét és az idegeket, valamint gondoskodnak a pihentető alvásról. Segítségével leküzdhetőek a  hangulatingadozások.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA múltat nem lehet kitörölni az életéből, hiába is próbálkozik ezzel. Tanuljon meg elengedni és megbocsátani, különben belebetegszik! Munkában, amit egyszer megtanult, azt senki nem veheti el öntől. Kamatoztassa tudását olyan területen, amihez ért! Jegyének fontos része a kapcsolatok kiépítése, de gondolok itt a tiszta, önzetlen kapcsolatokra. Hangulatjavítóként segíthet önnek a levendula. Használhatjuk illóolaját párologtatókhoz, csepegtethetünk belőle fürdővizünkhöz, de hozzájuthatunk feszültségoldó gyógytea formájában is, amelynek ez az egyik szerves összetevője.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ne féljen a hirtelen változásoktól, hiszen mindennek megvan a pozitív oldala. Mozgalmas napok várnak önre, de vigyázzon, hogy ne vigye haza a munkahelyi stresszt, az ottani negatív impulzusokat! Pénzügyekben nem szerencsejátékon fog meggazdagodni. Egyelőre jól megalapozottan, lépésről lépésre kell kidolgozni, felépíteni mindent. Ha még szingli, magányának kizárólag csak ön vethet véget.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNem sok ideje lesz pihenni a következő napokban, de az eredmény kárpótolja majd. Amilyen nehezen indult ez a hónap, olyan gyorsan átalakul, felrázódik és belendül a mindennapokba. Pénzen azért nem kell elkeseredni, mert még mindig többet megengedhet magának, mint azt gondolja. Kapcsolatában hullámzások lehetnek, de ha időben megbeszélik dolgaikat, meglátja rendben lesz minden.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu