Heti horoszkóp Melittától 2018. március 24-től 30-ig

0
779

A Kos otthoni dolgai most jól kezdenek alakulni. A Szűz szellemi fejlődésére csodálatos lehetőségek nyílnak ezen a héten. A Nyilas viszont mintha kissé elveszett lenne…

KOS [03.21-04.20]

kos

Az otthoni, családi dolgai most jól alakulnak. Munkahelyi helyzete is sok reményre adhat okot. Kapcsolata ideális, viszont önnek kell törődnie társa egészségével, hisz ő hajlamosabb ezt elhanyagolni. Természetesen csak ha van rá módja, de akkor noszogassa! Kedvese túlhajszolhatja magát, kimerítheti energiáit. Próbálja visszafogni, és igyekezzen hazahívni akkor is, ha esetleg a munkája miatt többet van távol! A körülmények mindig változnak, ezt ne használják kifogásra! Kevesebbet kellene túlóráznia, és többször kéne a társával együtt szórakoznia! A mozi, színház, koncerttermek önöket is várják…

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Bikáknak egy új megszólalási mód, vagy kapcsolattartási minta elsajátítása a feladatuk. Mostantól már igazi tétje van/lesz a dolognak. Esetleg egy új munkahely jelez kihívásokat, vagy egy jobb pozíció, más munkakör. Aki vállalkozó, az nagyobb ismertségre tehet szert. Keresse a személyes kontaktusokat, fordítson nagyobb figyelmet a marketingre! Baráti kapcsolatait most fontosabbnak tartja, mint a szerelmét. Ne csodálkozzon, ha ez szemet szúr kedvesének, esetleg meg is említi önnek. Közös baráti társaságokban annál jobban élvezik az együttlétet.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Üzleti, szociális, közösségi szövetségeket köthet. Adódhat olyan szituáció, amikor szerepelnie kell, meg kell mutatnia magát, vállalni a véleményét. Készüljön fel az ilyen helyzetekre! A szép ruha, jó megjelenés és a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen kelléke lehet. Ez adhat önnek önbizalmat, de vigyázzon, ne essen át a ló túlsó oldalára! Tartson mértéket! Vallja be, hogy egy kis irigységet érez társa sikerei miatt. Ha felismeri ezt a csúf érzést, akkor könnyebb lesz leküzdenie is. Az irigykedés helyett legyen büszke társa sikereire!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKellemes élmények várják a héten. Ez lehet akár az emberi kapcsolatok terén, de akár a munkában is. Az esetleges konfliktushelyzeteket jó lenne gondosan kezelni. Éljen a kínálkozó lehetőségekkel, vegye észre őket, ne sétáljon el mellettük! Céljai lebegjenek a szeme előtt! Mielőbb neki is láthat a megvalósításukhoz. A társkapcsolatban a pénzügyek kapnak nagy jelentőséget: van mit a tejbe aprítaniuk, de meg kell találni a legfontosabbat, mivel több a kiadásuk. Talán egy kicsit önzőnek tartja társát, de jobb lenne most egyetértenie vele, ha már egyszer befektetne a vállalkozásába. Figyeljen, hogy önmagára is költsön!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha úgy érezte, nem értékelik igazán a tehetségét, mert a háttérben látott el fontos feladatokat, most eljött az ön ideje. Végre kitörhet és megvalósíthatja magát, elképzeléseit. Bebizonyíthatja másoknak a képességeit, hogy mi lakozik önben. Új kapcsolatokat építhet, megszerezheti az emberek bizalmát. Hirtelenség, változatosság, nagy szabadságvágy, valamint fürge észjárás jellemezheti a következő időszakban. Nyughatatlan, a legújabb és a legérdekesebb vonzza. Tulajdonsága, hogy soha nem áll meg. Ez pozitív dolog is lehet. Ez a tulajdonság kíséri végig a hetét.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEz a hét kedvező, nagyon jó lehetőségeket teremt önnek a szellemi fejlődésre és az önismeret javítására. Ha már tanult, művelt ember, akkor pedig lesz lehetősége az ismereteit közkinccsé tenni. Esetleg másokat is tanítani, vagy más módon hasznosítania különleges tehetségét. A kapcsolatait is tovább építheti, ami komoly tőkéje lehet a továbbiakban. Megszerezheti az emberek bizalmát, és másokat is összehozhat. A párkapcsolatában kissé eltolódott a hangsúly: párja kicsit többet foglalkozik önnel, mint ön vele. Addig nincs gond, amíg ez nem válik tartóssá. Hagyja az önimádatot, egyenlítse ki a mérleg nyelvét! Meglátja, hosszútávon csak nyerhet vele.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Erőteljes hétkezdésre számíthat. Karriercéljai kerülnek előtérbe. Igyekezzen minél pontosabban megfogalmazni terveit önmagának is! Ez segíthet a megvalósításban, illetve a másokkal való elfogadtatásban egyaránt. Nehéz helyzet alakulhat ki nehézkesen mozduló párjával, de ha sikerül dűlőre jutniuk, akkor minden mehet tovább a maga útján. Jogosan várná el a megbecsülést. Beszéljék meg együtt! Fontos a megújulás. Ha ez sikerül, minden változni fog a pozitív irányba. Értékrendjét ne adja fel teljesen, legfeljebb igazítsa úgy, ahogy önnek még megfelelő!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióÚj energiákkal kezdi a hetet, és ezek segíthetik abban, hogy a pénzügyeit, anyagi körülményeit, illetve társkapcsolatát rendezze. Ne riadjon vissza semmitől! Párkapcsolatában most lehetősége lesz mindent szebbé és jobbá tenni. Határozottabb, elkötelezettebb lehet a héten. Igen jó időszakot él meg a párkapcsolatában, és ez még akkor is így van, ha élete esetleg otthon, munkában tele van problémákkal, krízisekkel. Itt a tisztázások és újrakezdések ideje. Ha megvan a lelki kapcsolat, és még mindig eléggé szeretik egymást, úrrá lehetnek rajta.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Mintha kissé elveszett lenne: akár társkapcsolatban is magányosnak, vagy éppen betegnek érezheti magát. Szüksége lenne több fényre és melegségre. Járjon el otthonról, mozogjon naponta minél többet! Időnként vegyen forró fürdőket! Ha megfázik, az nem csak a fizikai körülmények hatására lehet, közrejátszhat benne a lelki egyensúlytalanság. Hangulata változékony, időnként ingatag lehet, úgy érzi, ezt nem szabad kimutatnia a környezete számára. A konfliktusok elől hajlamos elmenekülni, de ez nem oldja meg lelki problémáikat. Beszélgessen többet partnerével!

 

BAK [12.21-01.19]

bakFelszabadulást jelent önnek ez a hét. Mintha komoly súlyokat vennének le a válláról. Az elkötelezettséget és a felelősségvállalást gyakorolnia kell, de most főként az anyagiakat illetően. Kezdhet félretenni, takarékoskodni valamilyen konkrét cél érdekében. Párkapcsolatában figyeljen a részletekre! Lehet, hogy akaratlanul is bántó dolgokat mond kedvesének. Törekedjenek a bizalom és egymás önbizalmának fenntartására! Bánjon finoman a szavakkal! Ne hallgasson el semmit, de gátlástalan szókimondónak lenni sem célravezető! Gondolja át a mondanivalóját, mielőtt még társának tálalná!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Nagy lelkesedéssel indul neki a hétnek. Csupán társa, vagy környezete szkepticizmusa tudja letörni. De ne hagyja magát! Akkor inkább későbbi időpontot válasszon arra, hogy megossza terveit, elképzeléseit! A legfontosabb, hogy higgyen és bízzon saját magában. Akármilyen akadály merüljön is fel, ne adja fel céljait! Így megoldást mindig találhat. A hagyományos értékrend híve, viszont társa bombázza azzal, hogy túl konzervatív, és ezen változtatnia kellene. Legyen nyitott az újdonságokra. Nem kell egyből egy hatalmas ugrás, kezdje előbb pár apró lépéssel.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakBüszke a munkájára, és van is mire. De azért arra is legyen gondja, hogy a felemésztett energiákat pótolja! Ilyenkor különösen fontos, hogy jó minőségű táplálékot fogyasszon, és mindezt a megfelelő környezetben. A stressz könnyen a gyomrára mehet, a túlzott felelősségvállalás pedig hátfájás formájában jelentkezhet. Szerencsésen indulhat a hét. Sikeres üzleteket köthet. A szerelemben kedvező időszakot élhet meg. Kedvességével, csáberejével leveheti párját is a lábáról. A következő időszak kifejezetten alkalmas, hogy megújuljon testben és lélekben. De elveiből ne adjon fel túl sokat, csak amennyit feltétlenül szükségesnek lát!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu