Heti horoszkóp Melittától 2018. március 31-től április 06-ig

0
737

Itt a horoszkóp. Nézzük, mit mutatnak a csillagok erre a hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Lelkiállapota nagyban befolyásolja testi egészségét. Figyeljen rá, hogy ne billenjen meg az egyensúly, mindig adjon magának időt, lehetőséget feloldódásra, feltöltődésre, a problémák megbeszélésére! Keressen olyan helyzeteket, embereket, akik lelkileg stabilizálni tudják. Kevesen tudnak ellenállni szuggesztív egyéniségének, s tegye a szívére a kezét, ki is használja többnyire. Egyszer mindenkit utolér a végzete, könnyen elsodorhatják érzelmei, ami új időszakot hozhat életében! Ahogy múlnak a napok, úgy lesz egyre pörgősebb, izgalmasabb az élete.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaTele van az élete kihívásokkal, fordulatokkal, muszáj, hogy bírja egészséggel! Mindent tegyen meg azért, hogy lelkileg és fizikailag is jól érezze magát a bőrében! A hét eleje jó bármilyen terápiára, fontos döntés meghozatalára, de ne hagyja, hogy elmúljon a lelkesedése! Egy váratlan fordulat igencsak rányomhatja a bélyegét szerelmi életére. Ne döntsön elhamarkodottan, várjon egy-két napot, amíg nem az indulatai vezérlik, hanem a szíve és esze együtt! Jó alkalmak nyílnak nagy beszélgetésekre, kiderülhet, mennyire nagy a szerelem, elég elkötelezettek-e egymásnak.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Figyeljen jobban saját vágyaira! Az apró örömökre, az egyszerű, de jó érzéseket kiváltó élményekre és együttlétekre. Csak semmi kapkodás, intézze a dolgait lassan, nyugodtan, élvezze az élet minden pillanatát! Egyen gyakran, de keveset! De a mozgást se hanyagolja el! Ráér majd felpörögni, nagy társasági életet élni. Foglalkozzon nagyrészt magával, tegye rendbe lelkét. Különleges látásmódja és egyedi stílusa csak ideig-óráig vonzó, hosszú távon szükség lenne némi alkalmazkodóképességre is. Ha kicsit toleránsabb, a hét vége felé újabb esélyt kaphat párja, vagy egy új szerelem révén. Az időszak azért próbára teheti érzelmileg, meg kell harcolnia.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákBefogadni mindent, ami szép, békében, harmóniában élni. Vágyni, szeretni, csábítani, elcsábulni. Ez az egészség feltétele most, s persze máskor is. Tanulja meg levezetni a fölös energiáit, hogy a váratlan helyzetekkel boldogulni tudjon. Most is lesz bennük része, kelleni fog egy kis rugalmasság. Ahhoz, hogy megérkezzen az „érzés”, előbb a vágynak kell megszületnie. Ébressze fel magában a vonzó nőt vagy hódító férfit! Vegyen egy új ruhát, engedjen meg egy kis luxust, kényeztesse magát, turbózza fel az önbizalmát! A hét elején érkezhet a szerelem, a megújulás lehetősége. Hagyja magát sodortatni az eseményekkel!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Sok energiája lesz, kivételesen fordítsa magára! Sportoljon, menjen társaságba, legyen sokat barátai és szerettei körében. A lelkének komor gondolatok helyett minél több nevetésre, vidámságra lesz szüksége. A hét segíthet komoly életmódváltásban, fontos döntések meghozatalában. Ha nincs lekötve a szíve, minden esély megvan rá, hogy szerelemre lobban! Még ha akarná, akkor sem tudná visszafogni magát, ne is tegye! Menjen, ismerkedjen! Ne feledje, nincs is vonzóbb egy boldog, kiegyensúlyozott embernél. Legyen vidám, barátságos, és meglátja, bárkit képes lesz meghódítani.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNő az ereje, de nem mindegy mire használja. Foglalkozzon többet a testével, lelki életével! Próbálja meg jól érezni magát a bőrében! Legyen olyanokkal, akik megtaníthatják, hogy kell boldognak lenni, töltődjön fel, gyógyuljon meg általuk! A héten történhet olyan esemény, amely kibillentheti a lelki nyugalmából, de most pont ez kell, hogy rájöjjön, mire van szüksége. A hét első fele nyugodtabbá teszi, Mindennél többet ér egy kis andalító séta, meghitt beszélgetés. Éreztesse párjával, hogy ön is biztos az érzéseiben, hogy kétoldalúak az érzelmek. Gyűjtsenek közös élményeket, emlékeket! Meglehet, hogy barátságból szerelem szövődik.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Sok energiája lesz, de nem mindegy, hogy építésre, vagy rombolásra használja. Fizikai szinten intenzív, napi rutinná váló testmozgás le tudja vezetni a felgyűlt feszültségét, de mentálisan is fontos lesz, hogy úgy érezze, tett magáért valamit. Legalább beszélje ki a problémáit! Ez az időszak az új kapcsolatoknak, vagy legalábbis valamilyen változásnak kedvez. Jó esély van a hódításra. Csípje ki magát és menjen el szórakozni, meglátja, csakúgy vonzza majd a másik nem képviselőit! Nyugodtan kezdeményezzen, most aligha fognak ellenállni temperamentumának.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióTöbbnyire a vágyai vezérlik, de sokszor túl kényelmes ahhoz, hogy tegyen is értük valamit. Pedig most biztos nem megy másképp. Tűzzön ki egy célt és döntse el, hogy tűzön-vízen keresztül fogja vinni. Esélyt se adjon annak, hogy ne váljon valóra! Élvezze az élet minden pillanatát! Fókuszáljon a jó érzéseket kiváltó élményekre, együttlétekre. Figyeljen egészségére, iktasson be egy kis testmozgást. Mindennél többet érhet egy kis andalító séta, gyertyafényes vacsora, egy meghitt beszélgetés párjával, főleg, ha társa érzi, hogy bízhat az ön érzéseiben. Nagy szavak, lelkes gondolatok nem teljesen elégítik ki párja igényeit. Váltsa tettekre az ígéreteit!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A szokásosnál is nagyobb szüksége van szellemi és fizikai frissességre, aktivitásra. Töltsön sok időt a szabadban, tanuljon, utazzon, menjen társaságba! Mások nagyon tudják motiválni, keressen olyan társaságot, akik húzóerőként hatnak önre! A hét második fele a legalkalmasabb az életmódváltásra, terápiára. A következő időszak hatására mindennapjai, szerelmi élete is felpöröghet. A gond akkor van, ha már foglalt, mert akkor döntéshelyzetbe kerülhet. Ne kapkodjon, mert bár az időszak a változásnak kedvez, korántsem biztos, hogy ez új kapcsolatot jelent. Értékeljen át magában néhány dolgot!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA legtöbb problémájának lelki oka van, ezért a megoldást is ott kell keresnie. Ha rájött, hogy mi nyomasztja, milyen félelmei vannak, próbálja kibeszélni, felgöngyölíteni! A hét első felében segíthet az intenzív testmozgás. Figyeljen a megfelelő étkezésre! Ha szeretne kapcsolatából többet kihozni, kérdezze meg párját, mi a vágya, mire lenne szüksége, s tegye meg a kedvéért, ha lehet! Szeretettel, szerelemmel most bármit elérhet. Ha egyedül van, lehetősége lesz új kapcsolatra is, a barátai sokat segíthetnek.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Nagyon sokszor kizsigereli magát lelkileg. Most lazítson, s inkább az anyagi világ örömeire figyeljen! Csinálja azt, amitől boldognak érzi magát, amitől igazán fel tud töltődni! Soha ne feledkezzen meg arról, hogy a fizikai és lelki egyensúly fenntartása elengedhetetlen a kiváló életminőséghez! Jobban kellene bíznia magában, tisztában lenni azzal, hogy mire képes. A plátói szerelem már nem önnek való, ábrándozás helyett lépjen a tettek mezejére! Egy tanfolyam, vagy egy külföldi út alkalmas lehet arra, hogy kialakuljon valami. Esélye nyílik a hódításra, ha eddig nem sikerült.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa figyel saját örömeire, vágyaira is, sokkal boldogabb lesz, s környezetére, szeretteire is nagyobb hatással tud lenni. A hét első fele tökéletesen alkalmas bármilyen döntő lépés meghozatalára, változtatásra, egészségügyi project elindítására. A másodikban inkább a lelki békéjét próbálja megtalálni. A testmozgás váljon napi rutinná, így levezetheti a felgyülemlett feszültséget! Párja is rámenősebb, nemigen rejti véka alá véleményét, de még az igényeit sem. Itt az idő, hogy megbeszéljék közös életüket! Plusz programokra is szükség lesz, most mindketten vágynak egy kis extra izgalomra. Szingliknek is ez a legjobb időszak a párkeresésre!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu