A világhírű Jég Show: Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE

2018-04-12 08:00:00    

A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát! 2018. április 29. este ½ 8 kivételes és lenyűgöző előadásra invitáljuk Önöket a Papp László Budapest Sportarénába.

Art Anzix Színház bemutatja:

Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE

Papp László Budapest Sportaréna

2018. április 29. este 19:00


Egyedülálló zenés – jeges – varázslatos - exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik  a magyar közönség elé.

A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai  és Európa  bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa  bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) láthatjuk  és nem utolsó sorban a kiváló világhírű  Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.

 

  • Evgeni Plushenko - a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége, három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki  címét. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással.
  • Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, a legjobb Antonio Stradivarius hegedűjével(- 1699-) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.
  • Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.


A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, akrobatikus elemekkel, izgalmas  és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.

Megszólalnak a  klasszikusok, mint a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.

A Kings On Ice zenéjét Edvin Marton  szerezte.

A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ne hagyja ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan CSALÁDI PROGRAM !

Jegyrendelés: ITTArt Anzix Színház

(X)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!