Heti horoszkóp Melittától 2018. május 5-től 11-ig

0
670

Nézzük, kinek mit üzennek a csillagok ezen a héten – most szerencseszimbólumokkal!

KOS [03.21-04.20]

kos

A héten a legfontosabb, hogy szerelmi életében lassú, de pozitív változások veszik kezdetüket. Végre a biztonság és stabilitás lesz kapcsolatára jellemző. A munkahelyén történő váratlan eseményeknek köszönhetően szerencsésnek érezheti magát. Amennyiben nincs állása, akkor rövidesen olyan lehetőséget sodor útjába az élet, amely egy időre elfeledteti az anyagi gondokat. Szerencseszimbóluma: kereszt – mely nemcsak a keresztényeknél, hanem már régebbi kultúrákban, például a keltáknál is az emberfeletti energia szimbóluma volt.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaRendkívül érzékeny, sebezhető. Túlhajszolta magát, ezért védelmező energiája is kevesebb. Ezért, ha egy mód van rá, legalább most a hétvégén pihenjen kicsit! Foglalkozzon olyan dolgokkal, amelyek boldoggá, elégedetté teszik! Munkahelyén a kollégák megértően viselkednek, így olyan eredményt érhet el, amely segíthet abban, hogy lelkileg újra kiegyensúlyozott legyen. Szerencseszimbóluma: vasmacska – hűséget ígér a szerelmeseknek, akik messze vannak egymástól, és erősíti hitüket a kapcsolatban akkor is, ha csak időnként találkoznak.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szerelmi kapcsolatokban célszerű arra figyelni, hogy azt kizárólag ketten, nem pedig holmi koloncokkal éljék! Ha pedig már nagyon megromlott valami, azaz például testi tünetek is utalnak a bajra, ajánlott mielőbb kiszállni belőle. Munkahelyén sok a pletyka, a bizonytalanság. Több mint valószínű, hogy a nem túl távoli jövőben, egy új helyben kell gondolkodni. Ne riadjon vissza tőle! Szerencseszimbólum: sárkány – megvéd a támadásoktól, segít, hogy mindig bölcsek és megfontoltak legyünk.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKészüljön fel, mert nem lesz egyszerű menet a párkeresés, különösen mostanság! Egészen új szintekre kell helyezni élete e területét, nagyobb mélységeket és több tartalmat keresni kapcsolataiban, mint eddig. Egyáltalán nem kizárt, hogy mindezt meg is találja, de rengeteg gátlást és félelmet kell legyőzni. Nehezítheti dolgát, hogy hajlamos lehet többet adni, mint kapni. Szerencseszimbólum: Nap – kimeríthetetlen energiaforrás, a férfi szimbóluma.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Bármennyire is kalandosnak tűnnek a röpke, futó románcok, ezek már egyáltalán nem keltik fel az érdeklődését. Készen áll arra, hogy valami mélyebb, tartalmasabb kapcsolatot indítson el, ami hosszú távon táplálja testi és lelki életét. Ha szingli, akkor is gyakran kapja azon magát, hogy az elköteleződésen jár az agya, és a biztonságot keresi. Ha kapcsolatban él, sokszorosan megerősítheti most a szálakat ön és partnere között. Szerencseszimbóluma: kéz – ez az ősrégi szerencseszimbólum duplán hat, a kéz óvóan fölénk borul, hogy ne tudjanak bántani bennünket, az ötös szám pedig távol tartja a veszélyt.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzDilemmába kerülhet ezen a héten, mégpedig elsősorban az otthonnal, a családtagjaival kapcsolatban. Különösen igaz ez akkor, ha házas, és társa mellett szeretőt is tart. A szorult helyzet lehetséges oka, hogy nincs tisztában azzal, hogy mennyit tartozik adni magából másoknak. Esetleg még téves fogalmai is lehetnek arról, hogy mit kell a másikért tennie és mi a kötelessége. Ha hosszabb ideje párkapcsolatban él, üdvös lenne kicsit kimozdulni kedvesével. Ne szégyellje őt, ha mára már külsőre más lett! Szerencseszimbóluma: talált kagyló mely magabiztosságot és bátorságot kölcsönöz, hogy sikerrel váltsuk valóra álmainkat.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A rengeteg csalódás és pofon után már talán az is megfordult a fejében, hogy ezt az egész párkapcsolatosdit, úgy ahogy van, kidobja az életéből. Nos, ideje újra gondolni terveit, mert minden átok elülni látszik, és az eddigiekhez képest szerencsés időszaknak néz elébe. Ettől függetlenül legyen tisztában korlátaival, és ha kell, tanuljon meg nemet mondani. Így biztonsággal léphet bele egy új, tartalmas kapcsolatba. Szerencseszimbóluma: Jin-jang medál – segít helyreállítani és fenntartani a test-lélek-szellem harmóniáját.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióKiváló a hét tárgyalásokra, olyan kényes témák megbeszélésére, amelyet eddig mindig csak halasztott. A helyzet magaslatán áll, nincs olyan, akit ne tudna meggyőzni a maga igazáról. Felettese, vagy tanára egy kissé kezd az idegeire menni, teljesen más, mint amilyennek eddig mutatta magát. Ennek legvalószínűbb oka, hogy nem tudja kordában tartani az ön iránti érzéseit. Merthogy ezek mára túlmentek a szokványos határokon, ezért nem tud mit kezdeni velük. Szerencseszimbóluma: fehér elefánt – érzékeny lelkét hozzásegíti az ösztönösen jó döntésekhez, és megvédi a kudarcoktól.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ma lehet, hogy csendes és visszahúzódó, de holnap akár a társaság középpontja is lehet. Szeret álmodozni, a felhők felett járni, a világot a saját szubjektív szemüvegén keresztül szemlélni. Az objektivitás és a racionalitás ezen a héten sem lesz az ön asztala. Kapcsolataiban a stabilitást keresi, egy olyan társat, aki legalább időről-időre a földön tartja. Ellenállhatatlanul vonzó teremtés, így aztán van min töprengeni, rendet tenni a célzások és bókok tömegében. Szerencseszimbóluma: egyszarvú – a mesebeli alak, aki éberen őrködik az egészségünk felett.

 

BAK [12.21-01.19]

bakNemhogy félszavakból, de talán még a hosszú mondatokból sem értik meg egymást a kedvesével. A feszültséget az is okozhatja, hogy nem figyel rá kellőképpen. Ha aztán kétszer, vagy többször kell neki elismételnie a mondatait, dühbe gurulhat, és patáliát csaphat. Ha szingli, akkor a héten kifoghat egy olyan partnert, akitől gyorsan szeretne megszabadulni. Miközben ő foggal, körömmel fog ragaszkodni önhöz. Ön dönt: őszintén megmondja neki az igazat, vagy hagyja őt remények közt hánykolódni. Szerencseszimbóluma: székely életfa – egészséget, szerelmet hoz az életünkbe, és megerősíti az Istenbe vetett hitünket.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vannak olyan szerelmi kapcsolatok, amelyeknek éppen most jár le az ideje. Megtörténhet, hogy a partnere továbbra is ragaszkodik önhöz, hiszen neki nagyon kényelmes lehet az a helyzet, amiben vannak. Ha változtatni szeretne, akkor megnehezítheti saját dolgát azzal, ha érzelmileg zsarolja. A munkában, a megélhetésben olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt nem is tudja, hogy ébren van-e, netán álmodik. Szerencseszimbóluma: delfin – jó barát, aki segít túltenni magunkat a szomorúságon vagy a szerelmi bánaton, és bátorságot ad új ismeretségek, barátságok kötéséhez is.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakRossz tulajdonság, amikor a világ legfontosabb dolgának gondolja, hogy mindig önnek legyen igaza. Próbáljon meg egy kicsit lazábban viselkedni, ne figyelmeztesse örökké a partnerét, ha hibát követ el! Ne keressen még a kákán is csomót, mert gyorsan véget ér a kapcsolata! Ha el tudja nézni a másik hibáját, és toleránsan viselkedik, a viszony túléli ezt a nehezebb időszakot. Később összhangban, boldogan élhetnek az idők végeztéig. Szerencseszimbóluma: bogár – pl. a szkarabeusz, és a katicabogár megóvja a veszélytől, és sok szép élménnyel kecsegteti az életben, a szerelemben.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu