Heti horoszkóp Melittától 2018. május 12-től 18-ig

0
554

A Kosra szerelmes napok várnak, az Oroszlánra viszont szenvedélyes féltékenységi jelenetek. A Vízöntő megérdemelt romantikus időszakát élheti, a Skorpió meg csak álmodozik a tökéletesről.

KOS [03.21-04.20]

kos

A több hete tartó nehézségeket most elfújja az új idők szele, kedveseddel egyetemben bővelkedhetsz a lehetőségekben. Ott lelsz rá a szerencsédre, ahol a legkevésbé várnád. Vigyázz, flörtjeid során beleszerethetsz valakibe, aki nem úgy viszonozza érzelmeidet, ahogyan azt te szeretnéd! Tedd túl magad ezen, és amíg rábukkansz az valódira, keress egy ideiglenes, de stabil partnert, akiben valóban megbízhatsz! Nem kell mindig kaviár, ha éhes vagy, jó a lencse is.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA legnagyobb szerencse, ami most érhet, hogy még idejében felismered, mitől nem tudsz teljes mértékben elégedett lenni, és képes leszel változtatni ezen. Karriered terén új megvilágításba kerül néhány dolog, ami eddig letisztulatlan volt, végre megoldódni látszik. A mindennapi feladatok rendezésében praktikusan okos ötleteiddel sokat segíthetsz. Hétfőn és szerdán az adminisztratív ügyek intézése hangsúlyosabbá válik – légy figyelmes!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ha nem tartod kordában a szeszélyességedet, akkor mindennaposak lehetnek a durcás jelenetek. Pedig nem kell minden apróságon megsértődnöd, hiszen ez apránként mérgez meg minden kapcsolatot! Munkahelyi flörtre nyílik alkalmad, ami túlságosan vonzó ahhoz, hogy kihagyd. A helyzet sok bonyodalmat tartogat, talán jobb, ha valamennyire visszafogod magad. Azzal is számolni kell, hogy a végén mindenki rólad pletykál majd!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz elkövetkező napokban érzékennyé válsz, mindent a lelkedre veszel. Próbáld meg használni a józan eszedet, és ne sértődj meg minden apróságon! Inkább beszéljétek meg pároddal a problémákat. Ideális, ha hajlasz a kompromisszumokra, és együtt keresitek a megoldásokat! Mostanában több alkalmad is lehet félrelépésre. Kockázatos, mert ha megteszed, akkor bűntudatod lesz, esetleg a legváratlanabb pillanatban buksz le.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Újdonságokra vágysz, keresed az alkalmakat a kalandra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ennek következménye az lesz, hogy párod féltékennyé válhat. Ne lepődj meg, ha szenvedélyes jelenetek határozzák majd meg hétköznapjaidat! Talán tetszik is neked, hogy kedvesed mindent megtenne azért, hogy megtartsa a szerelmet köztetek, de ne feszítsd túl a húrt! Ha elpattan, borul minden…

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNyugtalan leszel, új flörtökre vágysz. Ha kapcsolatban élsz, akkor ügyelj a diszkrécióra, hiszen párod fülébe juthat, ha hűtlenkedsz! Ha rossz kapcsolatban élsz, akkor ezekben a napokban könnyen bekövetkezhet a szakítás. Amennyiben mégis átvészelitek a nehéz időszakot, akkor újra időt nyertek, tehát életet is, így rendezhetitek sorsotok további útját. Fontos: a visszavonhatatlanul megromlott viszonyt jobb abbahagyni, tovább kell lépni!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Az állatok jelenléte megnyugtat. Készülj fel, hogy mostanában megkapod azt a kis házi kedvencet, akivel régóta szemezel. Ennek köszönhetően megismerkedsz olyan emberekkel, akikkel hasonlóak a jövőbeni terveid, és minden valószínűség szerint egymás segítségére lesztek. Készülj arra is, hogy hamarosan felkap egy tomboló szerelem hurrikán erejű örvénye, s végre elrepülhetsz a szenvedélyek birodalmába…

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióTeher alatt nő a pálma, tartja a mondás, amit te most saját magadon megtapasztalhatsz. Sok feladattal látnak el, még az is lehet, hogy olyankor is dolgoznod kell, amikor mások a hasukat süttetik a napon. A változások miatt nem kell izgulnod, mert a feletteseid tisztában vannak a képességeiddel. Nem baj, ha olyan partnerre vágysz, aki megérti, hogy nem akarsz elmerülni a hétköznapok szürkeségében, hanem élményekről és színes, mozgalmas életről ábrándozol.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Sajnos úgy tűnik, hogy képtelen vagy túllépni a múltadon, ezzel együtt a saját magadat felemésztő érzelmeiden. Egyetlen igaz szerelmed hiányát a mai napig fájlalod, ezért cimboráid kénytelenek lesznek kemény eszközökhöz folyamodni, hogy végre a felejtés útjára tereljenek. Próbálj meg nyitottabb és barátságosabb lenni azokkal, akiket csak most ismersz meg, mert lehet, közöttük van álmaid társa! A morcos embereket egyébként sem kedveli szinte senki.

 

BAK [12.21-01.19]

bakElérkezel oda, hogy hiszel a gondviselésben, és a saját szerencséden való munkálkodásban. Pozitív, hogy minden eszköz a kezedben van, de az eddigieknél sokkalta magabiztosabbnak kell lenned, hogy eredmény is legyen! Vigyázz arra is, hogy a kritikákat ne verd vissza kapásból! Előbb gondold végig jogosságukat, s ha te vagy a hunyó, próbálj csendben maradni! Ilyenkor a hisztis visszatámadás a lehető legrosszabb lépés.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Végre eljött a te időd! Megtalálod azt a társat, aki mellett a könyvolvasás, vagy épp a tévénézés is felér egy igazi élménnyel. Sok pihenésre, lazításra és romantikára számíthatsz. Otthonod megtelik energiákkal, amikre mindig vágytál. Karriered terén sem áll meg az élet, sőt csak úgy sorakoznak egymás után az újabbnál-újabb teendők. Kizárólag rajtad múlik, mennyire élsz a kínálkozó lehetőségekkel.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNe gondold, hogy minden a te érdemed! Biztos lehetsz benne, hogy elért sikereid mögött most a szerencse is megbújik. Ne tiltakozz ellene, inkább használd ki, hogy Fortuna a kegyeibe fogadott! Szerelemben, ha felszabadítod a saját magad által felállított gátakat, végre eget – földet rengető örömöket élhetsz át. Elsősorban olyan partnerrel, akivel egyébként is minden téren összhang van köztetek!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu