Heti horoszkóp Melittától 2018. május 19-től 25-ig

0
598

Jó tanácsok és csillagközi sugallat a horoszkópban!

KOS [03.21-04.20]

kos

Egyedül nehezen lesz képes megbirkózni az önre váró akadályokkal, ezért érdemes körülnézni, honnan kérhet segítséget, ha elakad. Már a tudat, hogy kaphat támogatást, ha erre szükség lenne, olyan erőt mozgósít önben, amely számos nehézségben kapaszkodó lesz. Heti bölcsesség: Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNehezen indul el, kérjen segítséget! Első lépésként olyan feladatokat keressen, ahol nem kételkedik a sikerben, van elég tapasztalata ahhoz, hogy leküzdje az akadályokat! Bár egyedül így nem lesz képes olyan ütemben haladni, amivel elégedett lehetne. Heti bölcsesség: Ki dolgozni nem szeret, nem érdemel kenyeret.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Mivel nehezen alkalmazkodik, kerülje a problémás embereket! Járja a saját útját, ahol nem kívánják irányítani, így magának oszthatja be az időt és a teendők sorrendjét. Könnyebb feladatokkal kezdjen, hogy lendületbe kerülhessen, ehhez pedig eredményekre van szüksége! Heti bölcsesség: Lassan ballag a restség, de nyomában a szegénység.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMerítsen erőt azokból a sikerekből, melyeket az elmúlt időszakban ért el. Nem könnyű ugyanis a reggel birtokába jutott információk után talpon maradni, de nem omolhat össze. Szellőztesse ki a fejét, hogy helyet adhasson a pozitív gondolatoknak! Heti bölcsesség: A kapkodás a tökéletesség ellensége.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Valamelyik családtagjának az ön segítségére, ápolására lesz szüksége. Ne zárkózzon el, hiszen felebarátunkat segíteni elemi emberi kötelesség! Cserébe kap a sorstól pár vidám napot. Például hétvégi buliban, partin ön lesz a sztár, így az sem kizárt, hogy sorra felkínálkoznak önnek. Ha a házassága, régi kapcsolata romokban hever, egyelőre még ne a megújuláson, az újrakezdésen gondolkozzon, hanem a lezáráson! Heti bölcsesség: Nemes szívnek nemes a tette.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA szenvedély, melyet mostanában él át, sugárzóvá, gyönyörűvé teszi. Ennek köszönheti azt az erőtartalékot, amelynek segítségével félretolja az útjában álló embereket. Legyőz minden akadályt, ami persze sokakat fog irritálni. Kapcsolatban élő Szűz nő törődjön kicsit többet társával! Neki néha már az is elég, ha végighallgatja őt. Gondoljon bele, milyen lehet neki ez a megalázó szerep! Heti bölcsesség: Ne nyesd le a fát, amelynek árnyékában nyugszol!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ön nem haragszik igazán senkire, csak torkig van az egész élettel. Az állandó pénztelenséggel, az újra meg újra felmerülő vitákkal. Fontos: ne fojtsa magába a véleményét, még ha ez másoknak nem is tetszik! Ugyanis nem önben van a hiba, hanem embertelen korunk embertelen rendszerében. Aholis egy egyszerű lélek képtelen érvényesíteni jogát az emberhez méltó életre. Heti bölcsesség: Ha majd kivágtad az utolsó fát, megmérgezted az utolsó folyót, és kifogtad az utolsó halat, rádöbbensz hogy a pénz nem ehető.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAz elkövetkező időkben némi szerepjátszásra lesz szüksége. Tegyen úgy, mintha lelkileg közel engedne magához valakit, de ön semmilyen titkát ne árulja el! Így elkerülheti a konkurenciaharcot a magánéletében, és a munkában is. Anyagi téren ne verje magát nagy kiadásba, hiszen nem dúskál a javakban! Gyermeke viselkedése felett ne törjön pálcát, végül is jelleme nem utolsósorban az Ön nevelése okán alakult ki! Heti bölcsesség: Más az életet élni, és más létezni.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szerelme gondoskodik róla, hogy életét ne érezze unalmasnak. Ha még nincs senkije, egy utazás, vagy utaztatás alkalmával rátalálhat élete értelmére. Az elején lesznek akadályok, melyek miatt lehetetlennek tűnik a hosszú távú, komoly kapcsolat, de nyugodjon meg, idővel minden megoldódik! A héten munkával összefüggésben ne tegyen fel kényes kérdéseket. Ön is nagyon jól tudja, hogy ebben a műfajban nem a tehetség, a rátermettség, hanem az összeköttetések számítanak. Heti bölcsesség: Ki dolgozni nem szeret, nem érdemel kenyeret.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA munkahelyi balhékból igyekezzen kimaradni, az ilyen dolgait szakmán belüli baráttal beszélje meg! Ne hullasson könnyeket a régi szerelem miatt, értékelje mostani kedvesét, vagy kapcsolatát! Gyermekénél kis barátaival valamiféle nézetkülönbség adódik. Beszéljen vele, hallgassa meg a történteket, és a lehetőségekhez képest adjon bölcs, de főleg használható, praktikus tanácsot! Heti bölcsesség: Az ágak mutatják meg, hogy milyen a gyökér.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ne engedje sarokba szorítani magát, kerülje az olyan helyzeteket, ahol ripsz-ropsz kell dönteni. Ha hirtelen felindulásból ad válaszokat, könnyen letérhet a saját útjáról, hiszen nem lesz lehetősége a következményeket számba venni. Heti bölcsesség: Aki az eszével, értelmével nem tud kitűnni embertársai közül,a külsejével próbálja ezt megtenni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNagy megkönnyebbülést jelent, ha végre kimondja, amit gondol. Eddig igyekezett inkább távol maradni és nem beavatkozni, hiszen nem kérték a segítségét. Közben azonban aggódva figyelte a fejleményeket, mert azt érezte, hogy zsákutca felé haladnak. Heti bölcsesség: Aki hirtelen fut be fényes karriert, azt könnyen elvakítja a csillogása.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu