Heti horoszkóp Melittától 2018. június 2-től 8-ig

0
622

Ezen a héten a kártya is suttog nekünk ezt-azt…

KOS [03.21-04.20]

kos

A munkahelyén jelentősen több feladatot kell ellátni, több embert kell átmenetileg helyettesíteni. Ezért mostanság ne nagyon tervezgessen komolyabb utazást! Amennyiben nincs, vagy nem jó párkapcsolatban él, váratlanul találhat önre a szerelem. Hagyja kibontakozni, élje meg és figyelje, hogy milyen érzésekkel tölti el. Cigánykártyában a ház lapját húztam ki önnek, mely a családot jelenti, amibe beleszületett, hanem mellette a jövőbéli új famíliát is. A régi sok zűrzavart, megoldatlan gondokat mutat, míg az új egy lassan kialakuló, de stabil hátteret jelez.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa hagyják, jól teljesít, minden feladatot határidőre és kiváló minőségben. Amennyiben úgy érzi, hogy nincs arányban a fizetése és az elvégzett munka, most eljött az ideje, hogy jelezze igényeit. Lehet, hogy azonnal nem emelik fel a bérét, de gondolkodni fognak rajta. Kapcsolatokban: a közös célokban való összetartás összekovácsolja a feleket, a vitás kérdéseket pedig többszöri nekifutással, de tudják orvosolni. Cigánykártyában a katonatiszt lapot húztam önnek. Nos, a lapnak több jelentése is van, mint hivatalos ügyek intézése, de akár egy új szerelmet is mutathat, aki egyenruhás (katonatiszt, rendőr, tűzoltó, orvos, biztonsági őr, mentős, … stb.)

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Mozgalmassá vállnak a hétköznapok, sok feladat hárul önre. Környezetében több ember viselkedése zavarja. Maradjon higgadt, bármennyire is provokálják! Óvakodjon a könnyű pénzszerzést felkínáló tisztességtelen üzletektől, mert becsaphatják és akkor jókora összeget, veszíthet! A hét tele van romantikával, flörtökkel. Jól érezheti magát, amennyiben körülrajongják. Cigánykártyában a lelkészt/papot húztam önnek, aminek a legfőbb jelentése, hallgasson bölcs tanítójára. Ha még nem rendelkezik hasonlóval, akkor keressen valakit, akinek őszintén kiöntheti a lelkét!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA szerelemben inkább a komolyabb, tartós kapcsolatokat keresi, ahol az érzelmek elmélyültek. Házasságokban a családi harmóniát a hazacipelt munkahelyi problémák miatt kialakult vita zavarhatja meg. Középkorú Rák nőnél a féltékenység kavarhatja fel az állóvizet. Család bővülése várható, esküvő, gyermek, unoka érkezése által. Cigánykártyában a gondolat lapot húztam önre. Visszatérő gondolataira hívja fel a figyelmét, jelzi a tudatalatti üzeneteket. Bármilyen kétely, bizonytalanság merül fel önben, rövid időn belül megkapja kérdéseire a választ.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Önnél általában hirtelen, váratlanul történik minden. Nem kis feladatokat kap a sorstól, de mindig közel a megoldás. Kollégáival egyre jobb a kapcsolata így maximálisan számíthat támogatásukra, bármilyen munkáról is legyen szó. Anyagi helyzetében javuló tendencia várható. Ha nincs állása, esetleg váltani szeretne, maximum a vendéglátás területén várják tárt karokkal. A többi helyeken elsősorban a vezetők nyaralása, pihenése miatt húzódhat el minden. Házasságban, párkapcsolatban az egyenes beszéd célravezetőbb, mint bármiféle sunnyogás. Cigánykártyában a bosszúság lapja jött ki önnek. Ez azt jelenti, ne hagyja, hogy az apróbb kellemetlenségek elfedjék, elhomályosítsák tisztánlátását, céljait!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMunkájában segítségére lehet a széles ismeretségi, vagy baráti köre. Különösen, ha irodában, utazással kapcsolatosan vagy kereskedelmi szolgáltatásokkal foglalkozik. Szerencséjére pozitív, egyben megfelelő mennyiségű energiával rendelkezik, így meg tud felelni az elvárásoknak. Pénzügyi helyzete ingadozó, de nem kell aggódni, komolyabb baj nem várható. Barátaival sose keveredjen pénzügyi vitákba, mert az megronthatja kapcsolatukat! Házasságokban, kapcsolatokban fel kell tudni ismerni az egyhangúságot, a zavart okozó tényezőket és mielőbb megoldani azokat. Cigánykártyában a váratlan öröm lap jött ki önnek. Kedvező fordulatot mutat a kártya, mely tartós változást hozhat. Új ismeretségek, új energiák, új lehetőségek belépése ígérkezik.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Az elmúlt hetek lendülete után, most egy kicsit lassítania kellene. Ilyen csendes időszakokban jöhetnek meg azok az ötletek, melyeknek a megvalósítása az év hátralévő részének a feladata lehet. Pár kollégájával nem túl jó a kommunikáció, mondhatni elbeszélnek egymás mellett. Célszerű lenne higgadtan, egy kávé, tea mellett tisztázni a félreértéseket. Szerelmi életében a konfliktusok párja szakmai, pénzkeresési féltékenysége és/ vagy az ön iránt mutatott közömbössége miatt merülhetnek fel. Mivel egyikük sem enged az igazából, nem valószínű, hogy visszaállítható egy normális állapot. Cigánykártyában a remény lapot húztam önnek. Vágyainkat, munkánknak, kitartásunknak köszönhetően érjük el, de csak, ha dolgunk van vele. A remény ellentmond minden racionális gondolatnak, minden logikus érvelésnek,de időnként működik.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióMunkáját nagyon körültekintően kell végeznie, különösen, ha olyan feladatot kap ahol a precizitás, a pontosság lényegbevágó. Munkatársaival aránylag jó lesz a kapcsolata, ha bármiféle probléma is lép fel, gyorsan megoldják azokat. Szerelmi fronton elérkezettnek látja az időt családi bővítésre. Akik kifutottak a gyermekvállalási időből, majd szívesen nevelik az unokákat. Cigánykártyában az utazás lapot húztam önnek. A kártyán szereplő fogat mutatja a haladást a kitűzött célok felé. A kártya másként jelenthet külföldi – belföldi utazást, költözést. Azt is megmutathatja, hogy a régebben meghozott döntéseinek, milyen következményei lesznek.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Munkahelyén olyan feladatot kap, amit nagyon nehéznek talál. Amikor a Hold a karrier területén tartózkodik siker, új lehetőségek, és könnyed felismerés segíti önt. Ha állásváltoztatásban töri a fejét, mondjon le róla! Nézelődni lehet, de nagymértékben üres eme nyári időszak. Szerelemben a pénzügyek okozhatnak feszélyezettséget. Úgy érzi, jól esne egy kicsit villogni egy jobb autóval, elvinni kedvesét egy egzotikus helyre stb. Maradjon tiszta a lelkében, és azon a középszinten, amin jelenleg van, érezze jól magát! A mindig teli pénztárcára elsősorban a pénzéhes szerelmek nyomulnak. Cigánykártyában erre a hétre az ajándék lapot húztam önnek. Életét meghatározó ajándékok, pozitív változások, kedvező lehetőségek váratlanul bukkanhatnak fel.

 

BAK [12.21-01.19]

bakMunkájában, vállalkozásában legyen körültekintő, a legkisebb részletekre is figyeljen! Szerződések megkötése előtt még egyszer olvasson át minden apró betűs oldalt, nehogy megvezessék! Szerelmi életében megvannak még az érzelmek, csak a hétköznapok elhomályosították mindkettőjüket. Szerencséjükre azért még van lehetőség fellobbantani újból a szerelmet. Közlekedésnél, sportolásnál legyen óvatos, mert figyelmetlenségből adódóan lehet baj! Cigánykártyában erre a hétre a ház lapot húztam ki önnek. Ez azt jelenti, hogy rendezze az otthonával, lakásával kapcsolatos mindenféle ügyet, mint hivatalos papírokat, de akár javításokat, vizes területek szigetelését, festést és hasonlókat is jelenthet.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha ön egyedül él, meglepetésére, a sors összehozza egy olyan személlyel, aki élete végéig jóban – rosszban ott lesz ön mellett. Ez az időszak alkalmas még a régóta elhúzódó családi ügyek rendezésére, aránylag békés megállapodásra. Munkában aktívnak érzi magát, még ha nagy is a meleg, tele van/lesz energiával, alkalma lesz arra, hogy legjobb tudása szerint ellássa feladatait. Cigánykártyában a szerető lapot húztam ki önnek. Személyjelölő kártyalap, ha férfinek húztam, önmagát jelenti. Ha nőnek, akkor a férfit, akihez érzelmileg kötődik.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAnyagi helyzete jól alakul, bevételei növekednek bár ezzel egyidejűleg a kiadásai is. Nagyon fontos, hogy ha van pénze, tudjon spórolni, meggondolatlanul ne költekezzen. Régebbi kapcsolatoknál jó időszak ez mindenféle beteges minta letevésére. Ha kell, keressen meg szakembert. Amennyiben egyedül él, külföldi útja kapcsán ismerkedhet meg valakivel, aki megdobogtatja a szívét. Az ismerkedésnél döbbenten tapasztalja, hogy mennyi azonos dologban vélekednek hasonlóan de még az ízlésviláguk is megegyezik. Az új szerelem mindig motiváló, felemelő. Használja ki ezt az időszakot! Cigánykártya pakliból az ellenség lapot húztam ki önnek. Legyen óvatos, kinek mit mond el, kivel mit oszt meg! A kártyalap emberi butaságra, becsületsértésre, rossz hír keltésére utal.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu