Heti horoszkóp Melittától 2018. június 23-tól 29-ig

0
717

Lassan elindul a nyaralási szezon… Utazásaink alkalmával sem árt figyelnünk a csillagállást! Nézzük, kire mi vár ezen a héten!

KOS [03.21-04.20]

kos

Tudnia kell nyugodt környezetet teremteni kettőjük számára, és meg kell oldani az állandósult, korábbi problémákat. Jobb nem hazavinni a szakmai nehézségeket. Azok a Kosok, akik még nem élnek párkapcsolatban, valamiféle utazás, nyaralás kapcsán komoly előrelépésre számíthatnak magánéletüket illetően. Lehet az egy felbukkanó hatalmas szerelem, vagy egy komoly lépés a már kialakult kapcsolatát illetően.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaLesz időszak, amikor a Bika férfi úgy érzi majd, hogy társa próbára teszi nyugalmát, türelmét. Ezen a héten kevesebb testi, de annál több lelki érzelemben lesz része. A Bika nőnek természetességre lesz szüksége szerelmi élete fellobbantására. Esély van egy harmadik személy felbukkanására is, ezért azt tanácsolom, hogy türelemmel és megértéssel kezelje a helyzetet!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Bizalommal kell lennie partnere iránt, hiszen ez a fő pillére kapcsolatuknak. Az Ikrek általában hirtelen haragúak és indulatosak, ezért türelmes partnerre van szükségük. E jegy szülöttek képesek jól fenntartani kapcsolatukat fizikai és érzelmi téren egyaránt. Ikrek nőknek sok elfoglaltsága lesz ezen a héten, de szorongásokkal teli napok várnak rájuk. Azok az emberek, akik közeledni fognak feléjük, könnyen ki fognak jönni velük.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA Rák férfi, aki társát keresi mostanság, elsősorban idősebb nő személyében talál partnerre. A Rák nők irritálva érezhetik magukat kapcsolatukban, ez pedig a kapcsolat felbontását is magával hozhatja. Akikben a Rák a legvalószínűbb, hogy megtalálja társát, azok leginkább a Bika és Bak jegy szülöttei. Különösen, ha hajlandóak lesznek áldozatokat is vállalni, amit hosszabb távú célok érdekében tennének.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az idevonatkozó horoszkóp szerint az Oroszlán társa óriási szerelmet és tiszteletet érez partnere iránt, ez pedig nyugodt hosszú távú kapcsolat kialakulásához vezet. Ideális hét házasságra, ha megtalálta a megfelelő partnert. Amennyiben egyedülálló, akkor a vonzódás helyes megközelítésével pozitív eredményre számíthat. Esetleges önző természetén legyen úrrá, ellenkező esetben romba dőlhet minden!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzElismert szakmai téren, ezért szerelmét valószínűleg munkahelyén, vagy azzal összefüggésben ismeri meg. Az e heti horoszkóp szerint a Szűz különösen félni fog minden újtól, ez pedig néha problémát okoz a helyes döntéshozatalban. Partnere szerencsére biztonságban érzi magát mellette, és ez a szerelmi életére sem lesz negatív hatással. A Szűz nőnek meg kell győződnie arról, hogy a sok csalódás után újra bízni tud társában.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A hét szentimentalizmust hoz számukra, de bizonyos kérdésekben erőszakossá válhatnak, amely állapotból nehéz őket visszarángatni. A szingli Mérlegek lassan közelednek az ellenkező nemhez, és arra számítanak, hogy majd a másik fél fog lépéseket tenni feléjük. De a kapcsolat növekedésével azért nő a bizalom és a kötődés is. Ez a hét megfelelő régi rossz kapcsolatok lezárására, egyben valami új, szenvedélyes szál megkezdésére. A Mérleg nő amennyiben elégedett partnerével, hosszú távra tervezzen!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió nők szerelmi horoszkópja eltér a férfiakétól. Kevésbé energikusak, mint a férfiak, nehezen hoznak döntéseket, és ritkán sikerül hosszú távú kapcsolatokat létrehozniuk. A Skorpió nő folytatja annak a férfinak a keresését, aki őt büszkévé teheti, de figyelmen kívül hagyja, hogy ezzel szinte rabszolgájává válik. Jól esik az elismerés, különösen, ha olyantól kapja, akire felnéz. A ilyen visszacsatolás segít abban, hogy tovább fejlődjön.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ez a hét a romantika jegyében fog telni. A Nyilasok soha nem felejtik el, mi volt a múltban, ezért nem fognak közeledni azokhoz, akik régen megbántották őket. A Nyilas bár kemény tud lenni a mindennapi életben, magánéletében mégis gyengéd partner. Első pillantásra nemtörődömnek és önzőnek tűnik, de amint megtalálta a megfelelő partnert szépen lassan megszelídül.

 

BAK [12.21-01.19]

bakCsak elméletben fél valamitől, amikor a gyakorlat ideje eljön, akkor minden erejét összeszedve, sikerül átugrani az akadályokat. Péntektől szerdáig úgy tűnik, családi problémák fogják elkeseríteni, ez pedig depressziót és magányos érzéseket vált ki, különösen, ha társa Vízöntő. Tehát azt tanácsoljuk, őrizze meg nyugalmát és becsülje meg szerelmét, mert ő mindvégig mellette lesz! Másfelől a Vízöntők mindent képesek lesznek feladni szerelmükért, ezért társuk biztonságban érezheti magát a kapcsolatban.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Vízöntők könnyen vonzzák az ellenkező nemet, jól kijönnek általában mindenkivel. Ez igaz a szerelmi életükre is, ezért óvatosan kezeljék ellenkező nemű barátaikkal a helyzetet, nehogy félreértés szülessen, és párjukat akaratlanul is megbántsák. Nem teheti meg, hogy csak arra figyel, ami önnek fontos, és semmivel, senkivel nem törődik.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakJellemzően félénk természete van, nem barátkozik könnyen, így ez megnehezíti a kapcsolatteremtést. Ez a visszafogottság segíthet hosszú távú kapcsolat kiépítésében, de magányossághoz is vezethet. Egy meghitt beszélgetés után rendkívüli öröm várható szerelmi téren, amit egy szenvedélyes szerelmi egymásra találás követ. Érdemes olyan megoldásokat keresni, amelyek biztos sikerhez vezetnek, mert ezen a héten nem érdemes most kockáztatni. Foglalkozzon azzal, ami igazán fontos, és ne vesztegess időt az aggódásra.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu