Heti horoszkóp Melittától 2018. július 14-től július 20-ig

0
723

Az ikrek jegy szülötteinek ezen a héten nem árt csomót kötniük nyelvükre, míg a mérlegek jobban teszik, ha nem próbálnak egyszerre két helyen is odaadóan jelen lenni.Vajon mit üzennek a csillagok a tizenkét csillagjegy szülöttei számára? Kattintson a heti asztrológiai prognózisért!

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos: (03.21 – 04.20): Spóroljon az energiájával! Ne essen pánikba, bármilyen döcögősen is halad az időbeosztással, munkájával! A foglalkozása körüli adódó zűrök miatti aggódása idegessé teheti. Ne adja át magát az érzésnek, attól csak rosszabb lesz! Magánéletében is magányosnak érzi magát, pedig nincs egyedül. Sőt! Túl sokan rajongják körül, néha nem tudja, hogyan térjen ki a közeledési kísérletek elől. Irigyei inkább árthatnak saját maguknak, mint önnek, mert intrikájukkal az ellenkezőjét érhetik el annak, mint amit szerettek volna.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika: (04.21 – 05.20): A Bika szülöttek számára több témában is lehetőséget is ad majd az élet, hogy félbehagyott, le nem zárt ügyeket tehessenek rendbe. Vegyék nagyon komolyan ezeket a lehetőségeket! Tudniuk kell, hogy a jelen és a jövő sikere múlhat azon, hogy a múltat méltón és végleg elengedik-e. A karrier építése nem mehet a magánélet és a pihenés rovására, mert odalesz a nagy lehetőség. Az a tudás és azok a kapcsolatok, amelyekre tanulmányaik során tesznek szert, később kamatoztathatók. Legyenek türelmesek! Rengeteg lehetőség adódik majd, hogy megmutassák, mire képesek munkájuk során.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek: (05.21 – 06.21): Nagyon vigyázzanak, hogy kinek mit mondanak! Több embert is magukra haragíthatnak, ha nem tudnak okosan hallgatni. Muszáj megtanulniuk titkot tartani. Sosem tudhatni előre, hogy hol vár a szerelem, az új barát, a mecénás. Ha van párjuk, akkor a hűség a legnehezebb és legfontosabb feladat. Ha pénzt, időt, munkát áldoznak az otthonukra, akkor a közérzetük is sokkal jobb lesz. Nemcsak a tapéta, a függönyök lesznek kicserélve, hanem önmaguk is szinte újjászületnek.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák: (06.22 – 07.22): Legyenek körültekintőek és óvatosak a közlekedésben! A kapkodás és az idegeskedés veszélyt rejt. A párjukra pedig fordítsanak elég időt! Legyenek minél többet kettesben! Meg kell védeniük magukat a világ darálójától, ki kell vonniuk magukat a rohanó tempóból. Szervezzenek közös programokat! Menjenek együtt sétálni, kirándulni, színházba, strandra, bárhová. Ezek az élmények megerősíthetik az egységet. Ha még nincs szerelmük, akkor ne ősszel, hanem már most nyáron kezdjék el keresni – viszont csak aki keres, az talál.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán: (07.23 – 08.23): Ez a hét próbára fogja tenni az Oroszlán jegy szülötteit. Elsősorban pénzügyi téren merülhet fel nehéz helyzet. Rendkívül fontos, hogy képezzenek valamennyi tartalékot! Emellett felelősséggel költekezzenek! Ne akarjanak senkivel versenyezni, és ne vállaljanak be olyasmit, amit csak hitelből, kölcsönből tudnának finanszírozni. Főleg a hét második felétől türelmetlenek és ingerlékenyek lehetnek az Oroszlánok. Ha nem képesek megfékezni az indulataikat, akkor még szakításra is sor kerülhet.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz: (08.24 – 09.23): Születhet új családtag, és/vagy egy idős rokonnak lesz segítségre szüksége. Ezeket ne gondnak, hanem feladatnak tekintsék a Szüzek, mert ha elkezdenek problémázni, akkor azon felül, hogy magukat ingerlik, egyben megbánthatják a másik felet. Ez a hét több területen is nagy feladatok elé állítja a Szüzeket. Főként a munkájukra kell koncentrálniuk. Nem szabad hibázniuk, és tilos a főnökkel komolyabban ellenkezni!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg: (09.24 – 10.23): Meg kell gondolniuk, hogy érdemes-e több vasat tartani a tűzben. Nemcsak a lebukás veszélye fenyegeti, hanem elég fárasztó két, vagy több helyen odaadóan jelen lenni. Közben az is igaz, hogy a Mérlegek akkor érzik jól magukat, ha loboghatnak, ha szenvedélyüket meg, illetve kiélhetik. A szerelem lételemük, de okosabb, ha nem esnek túlzásba. Fel kell készülniük, hogy valaki, aki fontos a számukra, eltűnhet egy időre az életükből, aztán majd később újra visszajön.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió: (10.24 – 11.22): Rengeteg energiájuk lesz a Skorpióknak. Jó lenne ezt kreatív és hasznos módon érvényre juttatni. Keressenek olyan ügyet, ill. szervezetet, ahol valamiféle segítő munka folyik! Ott a munka mellett gondolkodni is tudnak életükön, az eseményeken. Itt az ideje, hogy ráébredjenek, semmi sem lesz könnyebb, ha gyötrik magukat. Amennyiben párkapcsolatban élnek, fogadják el, hogy a párjuk nincs fából! Teljesen normális, ha vannak érzései, és ettől olykor hullámzik a hangulata.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas: (11.23 – 12.21): Az elkövetkező időben pénzügyek terén kell megfontoltnak lenniük. Nem kell mindent megtagadniuk maguktól. Ésszerűsítsék a kiadásaikat! Írjanak tervezetet, és mellé vezessék a napi költségek listáját! Ebből látni fogják, hogy hol folyik el a pénz. Koncentráljanak a munkájukra, ahelyett, hogy összeesküvés-elméleteket gyártanának! Fontos: nem kell kétségbeesni, ha párjuk nem bizonygatja a nap minden órájában rendíthetetlen hűségét! Úgysem csak a szó számít ebben a műfajban.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak: (12.22 – 01.20): Többször lesz olyan, hogy valaki ígér valamit. Nagy lelkesedéssel indul a tervezés, aztán szépen leáll a folyamat. Nem szabad emiatt idegeskedniük! A saját érdekükben ne csalódásként éljék meg! Fogadják el, hogy az idő és más körülmények még nem értek meg rá. Ha megértik, és képesek a dolgok mögé nézni, akkor majd egyszer folytatódhat az, ami megtorpant. Érzelmi téren nagyon ügyeljenek arra, hogy ne a párjukon kompenzálják más kapcsolataikban megélt sérelmeiket!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő: (01.22 – 02.19) A Vízöntő szülötteinek vigyázniuk kell az egészségükre. Nem szabad félvállról venniük a kisebb tüneteket, ezek ugyanis jelek. A tudatalatti így üzen a tudatos résznek, hogy nem érzi jól magát. Ingatlan, telek adásvételre vagy lakásfelújításra szánhatják rá magukat. Nyugodtan vonják be a családot és a barátokat, több szem többet lát. Ezen a héten olyan nagyszerű dolgok jöhetnek össze, indulhatnak be, amelyek korábban csak a legmerészebb álmaikban bukkantak fel. Ha most viszont odateszi az élet a lehetőséget, akkor azt meg kell ragadni!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak: (02.20 – 03.20): A legkifizetődőbb erény a türelem, ami nem csak rózsát terem majd. Szinte minden Halakra sorsfordító találkozások sora vár. Ezek között lesz, amiből nagy szerelem alakul ki, másból eredményes közös munka, és lesz, amiből nagy életbéli tanulás. Emellett a bőség is belép majd a Halak életébe, anyagilag és/vagy a lehetőségek terén. Lényeg, hogy mindenki észrevegye a saját esélyét – ugyanakkor kerülendő a szemtelenség! A helyes mérték megtalálása a tartós siker kulcsa a Halak számára.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu