Melitta horoszkópja 2018. július 28-től augusztus 3-ig.

0
1023

A héten a munkahelyi előmenetel kérdései és a párkapcsolatok, érzelmek témaköre kerülnek középpontba. Lássuk, mire érdemes felkészülnünk az elkövetkező napokban!

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): Jelenlegi legfontosabb: tartsd magad távol az exektől! Ha nem ezt teszed, lehet, hogy emiatt a héten új lehetőségeket szalasztasz el, érzelmileg pedig nem tudsz tovább lépni. Nyilván volt oka annak, hogy szakítottatok. És ez az ok csak látszólag szűnt meg. A munkahelyeden legyél szerényebb és megértőbb! Tárgyalhatsz fizetésemelésről, vásárolhatsz ingatlant, de ha zavaros vagy illegális ügyekbe ártod magad, most biztos, hogy megbuksz!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): Ha főnökeid nem mindig értékelik pozitív kicsengéssel tevékenységedet, úgy érzed, meg akarnak semmisíteni. Fel kell ismerned, hogy a kritika hatékony kezelésének a képessége hagyományosan a szakmai és pénzügyi siker előfeltétele. Ha a nézeteltérések kapcsolatodban sem kerülnek napvilágra, csak gyűlik a sok elfojtott indulat. Előbb vagy utóbb bekövetkezik a robbanás, majd a szétválás. Tehát ne hagyd a feszültségeket robbanásig erősödni!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Amennyiben kedvesed romantikus fantáziája nem a legélénkebb, mutasd meg, hogy egész kis apróságoktól képes vagy „elájulni”! Meglátod, sokat segít a helyzeten. Gazdasági téren megemelkedett bér, magasabb pozíció ugyan nincs a láthatáron, de a csillagok állása azt mutatja, semmi okod aggodalomra, mert jól haladnak a dolgok. Csak legyen elég türelmed és kitartásod. Egészségedet most a bizonytalan származású „strandételek” fenyegetik, legyél nagyon körültekintő ezekkel!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): Mivel a munkád alulfizetett és unalmas, sokszor érzed azt, hogy kihasználnak. Valójában nem akarsz nagyobbat markolni, mint amennyi a kezedbe fér, ám több felelősség több pénzzel jár. A panaszkodás helyett érdemesebb harcba szállnod riválisaiddal! Rák nő: szerelemben kevesen tudnak neked ellenállni, de vajon mit fogsz mondani annak, aki már közel áll a lánykéréshez? Rák férfi: sok beszédnek sok az alja. Kedvesedet ne szájkaratéval próbáld „meghódítani”, hanem valódi tettekkel!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): Szinte minden nőnemű Oroszlánban van egy művész, aki mostanában háttérbe szorul. Mert el kell tartani a családot, mert újra és újra el kell vállalnia valamilyen plusz, esetleg nemszeretem munkát. A házassági vagy szerelmi élet jobbá tétele a hét elejétől lehetséges, de akkor mindketten bátran vállaljátok érzéseiteket, véleményeteket! Első lépésben tisztázzátok egymással, ki mit akar! A folytatás már kézenfekvő lesz.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Racionális típusként nem megérteni szeretnéd a partnered, inkább megmagyarázni őt. Ami gyakran udvarias formája annak, hogy elemezni akarod a hibáit. Analitikus képességed most hasznosnak bizonyul. Ámor nyílvesszői nem tévesztenek célt, ha nemcsak nagy hévvel, hanem megfontolt előrelátással is számolsz. Vedd át a kezdeményezést, és vágyaid tárgya a tied lehet! Azért ne felejtsd: megszerezni könnyű, megtartani sokkal nehezebb.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Ha munkát keresel, rövidesen leveszed a lábáról a leendő főnöködet. Hipnotikus kisugárzásod erőre kap, s eldönti a dolgokat. Környezetedben bizalommal tekintenek rád, ezért igen nagy a felelősséged abban, hogy mit mondasz, miként viselkedsz. Nem engedheted meg magadnak a nemtörődömség, a feledékenység luxusát. De főként arra figyelj, hogy életedben mely dolgoknak engedsz prioritást! A lényegtelen események, érzelmek felturbózása könnyen kelthetik azt a látszatot, mintha valóban fontosak lennének.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió (10.24.- 11.22.): Meg kell szabadulnod a kudarctól való félelmedtől, hogy megszerezd, amire szükséged van. Önsajnálat helyett fogd fel kihívásként a hivatásoddal járó kötelezettségeket! Ha minden úgy sikerül, ahogy eltervezted, várhatod a jutalmat: külföldi út, szakmai előrelépés és hasonlók. Szerelemben a mézeshetek letelte után sem szabad megfeledkezned arról, hogy partnerednek a szép szavak mellett továbbra is szüksége van az ágybéli buzgólkodásra, a heves párnacsatákra.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): Ingatlannal, telekkel kapcsolatos ügyekben ne ess túlzásokba, mert a végén egyetlen filléred sem marad! Most ne nagyon hergeld főnöködet se fizetésemelés kunyerálásával, mert úgyse kapod meg! Legyél türelemmel, a nyár végével változik a helyzet! Partnered különösen érzékeny reagál a nyaggatásra vagy kritizálásra. Esetleg finomíts a kommunikációdon, hogy legyen némi esélyed is! Fontos: ha érzelmi kapcsolatod kezd rutinná válni, akkor legfőbb ideje munkához látni s változtatni!

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): Kollégáidhoz nemcsak munkakapcsolat fűz, hanem barátság is. Abban a hiszemben élsz, hogy mélységes egyetértés csak a szerencsés kiválasztottaknak jár. Holott két ember sosem születik egymáshoz rendelt lelki társnak, hanem a felismerés útján azzá lesznek – kompromisszummal, alkalmazkodással és mély érezésekkel. Fontos: családtagjaid kritizálását csökkentsd minimálisra, mert hamarosan goromba reakciókat tapasztalhatsz.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): Minél visszahúzódóbb a kedvesed, annál inkább meg leszel győződve arról, hogy nem is akar bensőségesebb kapcsolatot kialakítani veled, csak úgy elvagytok. Most ne erőltesd a lelkizést, mert az nem tesz jót! Rövidesen javulni fog a helyzet, akkor kezdeményezz! Munkában igyekezz nem beleveszni a jelentéktelen dolgok útvesztőibe! Alaposan gondold át, milyen területen szeretnél karriert csinálni, majd vágj bele! Környezetedben felbukkanhat pár olyan ember, akiknek egója égig ér. Nyugi, ők semmivel sem okosabbak nálad, csak képtelenek a valós önértékelésre!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): Ragadj meg végre minden alkalmat, hogy meghódítsd a siker felhőkbe vesző csúcsait! Hasonlóképpen azt is érezd meg, mikor kell még várnod anélkül, hogy erőltetnéd az eseményeket! Ideje lenne arra törekedni, hogy főnökeid, kollégáid ne nyafogásodról, hanem kimagasló szakértelmedről jegyezzenek meg. Fontos: ha igazán közel akarsz kerülni valakihez, a mostaninál jobban fel kell tárnod legbensőbb énedet! Ez nem azt jelenti, hogy add ki magad, fecsegj, vagy mindent árulj el magadról! Az sem járható út, ha kapcsolataidat kizárólag a pillanatnyi érdeked motiválja.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu