Melitta horoszkópja 2018. augusztus 11-től 17-ig

0
1109

Kavargó érzelmek, kulminálódó feszültségek, szerelem és önnevelés jegyében telik a hét. Hogy pontosan mit tartogatnak számunkra az elkövetkező napok, aktuális horoszkópunkból most is kiderül.

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): A Mars és Neptunusz némi vigaszt hozhat kötelezettségek által nehezített életébe. Fiatalok a nyári lazulásban, idősebbek szellemi fejődésükben vagy egy utazásban találják meg az aktuális boldogságot. Egy új ismeretség felbukkanása nagy jelentőséggel bírhat életében, de csak abban az esetben éljen a lehetőséggel, ha nincsen tartós kapcsolata! A pillanatnyi kaland bármily üdítő lehet, nem bizonyul tartósnak, ráadásul nem kis kockázatot hordoz az ön számára. Heti útmutatás: Ha derűlátó hozzáállást tanúsít, akkor képes lesz a változásra. Ne halassza holnapra, amit ma megtehet. Figyeljen környezetére, a környező világra, és ne fukarkodjon a dicsérettekkel sem. Lásson hozzá a szemléletváltáshoz most azonnal. Heti mantrája: mostantól minden más lesz!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): A mókuskerék újraindul, rengeteg tevékenység, új projekt, intéznivaló vár most önre. Olyan késztetéseket érezhet, melyek szépnek tűnő reményeket táplálnak önben, arról nem is beszélve, hogy más utakra terelik: eddig ismeretlen tudás felé nyithat, amely arra készteti, hogy változtasson! A befektetett energia pedig megtérül, főként, ha ez kapcsolatai irányába hat. Alkalmazkodóképességeinek köszönhetően jóleső elégedettséget tapasztal majd. Heti mantrája: Minden rendben lesz, hiszen eddig is meg tudtam oldani a dolgokat.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Közvetlen környezetében újra minden a feje tetejére áll. Ha jót akar, csak a saját portáján sepregessen, még segítő szándékkal se legyen ellenőrizhetetlen információk közvetítője! A meghibásodó műszaki cikkek hét közepétől okozhatnak bosszúságot. Javításukat bízza hozzáértő szakemberre, ne csináljon a kis bajból jóvátehetetlenül nagyot! Közlekedés közben még a szokásosnál is ingerültebben viseli mások ügyetlenkedését: biztos, hogy jó ötlet így volánhoz ülni? A heti erő alapja legyen a motiváció. Ugye ismeri az érzést, amikor a másik kisugárzása mély benyomást tesz önre? Persze, hiszen szinte megújul, amikor tapasztalja. Most se legyen ez másképp! Tevékenységei során próbáljon a kreativitása révén kibontakozni, még akkor is, ha ez eleinte nehéznek tűni. Vonjon be másokat is, alkossanak együtt mosolyogva! Nyár van, tessék örülni!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): Párkapcsolatában és más társas viszonyaiban újra hadiállapotok uralkodnak. Ennyi véletlen már több mint puszta egybeesés: igazán elkezdhetne gyanakodni magára, hogy vajon nem ön-e az, aki úton-útfélen keresi a konfliktusokat? Higgye el, a környezetében élők anélkül is pontosan tudják, mi a jó nekik, hogy ön elárasztaná őket kéretlen útmutatásaival! A csillagok szerint nem fogja könnyen megúszni a nyárutót. Valamelyik hasfájást okozó víruscsoport önt is megbetegítheti. Nehezítse meg a dolgukat: erősítse meg immunrendszerét! Heti erőt adó gondolata legyen: „Szeretem önmagam”. Ébressze fel szunnyadó optimista énjét! Mormolja a mantrát, és meglátja, álma valóra válik. Reggelente álljon a tükör elé, és mondogassa: „Önmagam számára én vagyok a legfontosabb!”

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): Puskaporos hangulatban kezdi a hetet, torkig van azzal, hogy érzései szerint mindenki önt akarja irányítani. Mivel zsigerből rá szokott érezni arra, mi van levegőben, elképzelhető, hogy most is jó orrhosszal előbb jár, mint partnere vagy főnökei. Mégis súlyos konfliktusokat kockáztat, ha a szokásos, nyers, igazi Oroszlános stílusában hozakodik elő észrevételeivel. Ha az ötöst nem is nyeri meg a lottón, azért nevezzen be pár játékra, mert például egy utazás megkaparintására komoly esélye van! Heti elmélkedésre, alakulásra kapott mantrája alapja a türelem legyen: „Sose számít, ha lassan haladok, az a lényeg, hogy ne hagyjam abba azt, amit kigondoltam, és szeretnék elérni”.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Ez a hét a várakozás jóleső izgalmát hozza. Pontosan tudja, érzi, hogy megérkezik a következő szerelem az életébe. Akár keresi, akár párkapcsolatban él, most rengeteg kapcsolati adósságát fizeti meg. Feldolgoz karmikus helyzeteket, és annyi önismeretre tesz szert, amennyi elég lesz ahhoz, hogy boldoggá tegye magánéletét. Ne legyen elesett, mert nincs oka rá! Mutasson a külvilág felé magabiztosságot! Fontos: amikor számokkal álmodik, legalább egy szelvénnyel játssza meg azokat! Heti erőt adó mantrája a kitartásra épüljön: „Ha nem találok utat, akkor építek magamnak.”

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Ennek a hétnek a csillagok szerinti üzenete, hogy végre megtalálja az egyensúlyt a szakmai és a magánélete között. Eme finom harmóniát meg lehet valósítani, de egy biztos: nem sikerül egyik pillanatról a másikra. Rengeteg gyakorlásra lesz hozzá szüksége, a tudatosságról nem is beszélve. Célszerű lenne ezt a teremtő erőt a párkapcsolatában is kamatoztatni. Merthogy mint már kiderült, a szerelmi életének problémái a munkahelyi gondokban és a nem éppen rózsás pénzügyeiben gyökereznek. Heti fejlődésedet a figyelem összpontosítása szolgálja most legjobban. Mantra: „Bármi, ami történik velem, a javamat szolgálja, képes vagyok mindenből tanulni, a magam javára fordítva a tanultakat.”

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió (10.24.- 11.22.): Ha jók az ötletei és alaposan átgondolta, megtervezte munkáját, vállalkozását, most végigmehet a megkezdett úton. Ennek a hétnek a középpontjában a skorpiók életében a fejlődés és a leleményesség áll. Régebb óta együtt élőknél – hogy a szenvedély fokozatosan ne hunyjon ki – használnia kell fantáziáját is. Erőltesse meg magát, olvasson, csenjen ötleteket a barátaitól! Meglátja, hosszabb távon mindketten profitálni fognak erőfeszítéseiből. És ez nagyon – nagyon kellemes érzés lesz… Blokkolja a negatív hullámokat! Mihelyt felbukkannak a rossz érzések, figyelmeztesse magát, és engedje el ezeket, figyelmét valamilyen pozitív dologra terelve.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): Munkahelyén főnöke folytatja mostanában elkezdett imbecillis tevékenységét. Remélhetőleg nem teszi tönkre hónapok alatt az eddig aránylag jól működő céget! Magánéletében izgalmas, érzéki hét vár a Nyilas jegy szülöttjére. Használja ki ezt az időszakot, engedje szabadjára fantáziáját, töltődjön, szépüljön! Aki új kapcsolatra vágyik, most bátran belemehet extrémnek tűnő kalandokba, hiszen éhsége amúgy is errefelé terelné. A párkapcsolatban élők sem panaszkodhatnak, partnerük meglepő módon teszi emlékezetessé a nyarat. Megerősítő mantrája: „Kézben tartom a sorsomat. Tudatosítom magamban, hogy nem történhet olyan, amire ne tudnék megoldást találni.”

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): Több dolog is adhat okot a mosolygásra. Az egyik, hogy végre valami csoda folytán egyenesbe jön anyagilag. Vigyázzon azért a költekezéssel, mert ha nem tud ellenállni a plázák csábításának, ugyanott találja magát, ahol nemrég még kétségbeesetten jajveszékelt! A másik dolog, ami miatt ez a hete szépnek ígérkezik, a szerelem. Ha együtt él valakivel, a napokban még több idejük jut egymásra. Egyedül élőknek – pech, vagy szerencse? – egy nagyon vonzó, azonban foglalt társat dob ki Fortuna kereke. Heted motivációs feladata a hála legyen: aki a kisebb dolgokat is képes értékelni, sokkal boldogabb, optimistább és életvidámabb lesz. Apró trükk, nagy hatás: esténként elalvás előtt soroljon fel öt dolgot, amiért hálát adhat aznap.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): A bőség zavarában nem tud dönteni, így aztán szinte mindent elszalaszthat. A Plútó és a Vénusz flörtök egész sorát kínálja most önnek, de minden attól függ, mennyire él a lehetőségekkel. A helyzetét persze az is nehezíti, hogy úgy érzi, a sok kis kaland nem biztos, hogy pótolhatja azt az egy, ám minőségében nagyon is más kapcsolatot, ami bár sok lemondást és felelősséget kíván, de egy életre szól. Ha párkapcsolatban él, arra vigyázzon, hogy ne kezdjen el anyáskodni a szerelme fölött! Ő ezt hosszú távon akkor is rosszul viselné, ha a gondoskodást amúgy igényli. Az elkövetkező napokban fejődését a lelki tisztulás szolgálja legjobban, ugyanis harag, düh és mérhetetlen gyűlölet fortyog önben. Bár valaki alaposan megbánthatta önt, csak akkor nyugodhat meg, ha megbocsát. Fogadja el, hogy ami megtörtént, azon már nem lehet változtatni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): Érzelmi életében felfordulás várható. Közvetlen környezetében van valaki, akihez eleinte csak a munkával kapcsolatos teendők kötötték, de később rájön, hogy már a magánéletét sem szívesen képzeli el nélküle. Olyan kérdések foglalkozathatják, amik eddig eszébe sem jutottak. Viszont az, hogy most felmerültek a gondolataiban, azt jelzik, hogy már nem érzi magát jól meglévő kapcsolatában. Ha pedig szingli, megelégelte a magányt. Jó lenne valahogy kipuhatolni, hogy az a másik táplál-e hasonló érzéseket az ön irányába! Néhány gondolat, amely a héten hatásos mantrává válhat: „Többre vagyok képes, mint gondolnám”; „Hagyom, hogy az öröm és a hála átjárja lelkemet”.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu