Melitta horoszkópja 2018. szeptember 8-tól 14-ig

0
1117

Türelem, kitartás, szerencsés fordulatok jellemzik a hetet. Lássuk, e heti asztrológiai prognózisunk szerint mire érdemes különös figyelmet fordítanunk!

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): Amennyiben sikerül ezen a héten a vénasszonyok nyara tűz energiáit inkább motiváló tényezőként értelmezni, sikereket könyvelhet el. Nagyon fontos, ne hajszolja túl magát, ne kapkodjon úgy, mint aki elveszített valamit! Az új hódításokkal kapcsolatban jobban teszi, ha óvatos marad! Bármennyire is vonzódik az újdonsághoz, azért ne merészkedjen túl messzire! Munkafronton, ha döntenie kell, szánjon kellő időt a háttér megismerésére, mielőtt kimondaná a végső szót! Ne vegyen részt senki ócsárlásában, semmilyen pletykában! Aki és ami nem az útja, hagyja figyelmen kívül – embereket és dolgokat egyaránt!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): A szokásosnál is legyen óvatosabb! Valami belső ösztönző erő hatására könnyen túlhajthatja magát, ami idegeit és szervezetét is megviselheti, ezért húzza meg idejében a vészféket. A kapcsolatban élő Bikák közelebb kerülhetnek partnereikhez, hatékonyabban támogatva egymás törekvéseit. Munkában óvakodjon a meggondolatlan cselekvéstől és a kapkodástól! Egészségére ügyeljen, nehogy önt is leteperje a napjainkban terjedő, igen furcsa, náthára, illetve megfázásra emlékeztető tüneteket okozó vírus.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Tiszta és éles ész, valamint jókora optimizmus lesz jellemző önre. Ha mindehhez önfegyelem társul, a legnehezebb problémákat is megoldhatja. A szerelemben jó pillanatokat élhet át, képes lesz feledni, megbocsátani volt vagy jelenlegi kedvesének. Amennyiben valamilyen titkos viszonyt folytat, kapcsolatuk hatalmasat fejlődik. Nemsokára pénzügyekben is igen szerencsésnek érezheti magát, mert amihez nyúl, az bőven kamatozik. Kozmikus üzenet: 2Mindig előre nézzen, ne a múlton rágódjon! Visszacsinálni úgysem lehet – de nem is kell!”

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): Nem kizárt, hogy barátságból, ismeretségből szerelem lesz. Különösen, ha új környezetbe vagy új körbe kerül. Ott összetalálkozhat valakivel, akibe az első pillantásra beleszerethet. Amennyiben viszont házasságban, kapcsolatban él, úgy érezheti, mintha lőporos hordón ülne. Ám abban, hogy az idegei pattanásig feszülnek, önnek is nagy szerepe van, különösen akkor, ha kapcsolatában gyermek is van. Kozmikus üzenet: „Ha türelmes, a Jupiter segítségével lassan, de biztosan megvalósíthatja álmait.”

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): Fegyelmeznie kell magát és lakatot tenni a szájára, különben olyasmit mondhat, amivel maga alatt vágja a fát. A munkában jó lehetősége adódik, amit célszerű elvállalni. Ha külföldre utazna dolgozni, az is zseniálisan sikerül. Már csak gyermekével kellene türelmesebbnek és engedékenyebbnek lenni, szerelmének pedig elhinni mindazt, amit mond. Ugyanis párja komolyan gondolja, amiről most beszél. Kozmikus üzenet: „Az Uránusz és a Jupiter magasba emelheti életpályáját. Ne szalassza el az alkalmat – legyen mindig résen!”

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Nincs megállás, úgy tűnik, ez a jelszava. Mindent gyorsan, sőt azonnal akar nyélbe ütni. Bizonyára igaza van, de azért istenkísértésnek tűnik feszegetnie ereje legvégső határát. Lehetséges, hogy szerelemben csalódás, esetleg szakítás veszélye fenyegeti. Nem kaphat mély sebeket, a bolygók állása azt mutatja, megszenvedi a dolgokat, de gyorsan túljut mindenen. A sors az esetleges szakítással terhet vesz le a válláról, és megajándékozza egy újabb, jobb kapcsolattal.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Van róla valami fogalma, hogy mit szeretne elérni mostanában? Ha nincs, akkor vonuljon el egy nyugodt helyre, kapcsolja ki telefonját és kérdezze bátran a lelkét, mit óhajt, mire vágyik! Ha jönnek a gondolatok, azokat azonnal vesse papírra! Így rövidesen összegyűlik némi alap az újrakezdéshez! Kerülje a hamis barátokat, azokat, akik már becsapták, esetleg megvezették! Nem kell rájuk haragudni, csupán elengedni őket, próbálkozzanak máshol, mással.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió (10.24.- 11.22.): Ezen csillagjegyek szülöttei végletesen változékonyak: hol csendesek, hol szenvedélyesen háborognak. Van, hogy körülölelik embertársaikat, de sokszor lehetnek fagyosak is. Igen hasonlítanak a Mérleg jegyűekhez, de azok hisztijei nélkül. Ezen a héten az érzelmek és érzések központi szerepet játszanak a Skorpiók életében: hiszik, hogy létezik a „Nagy Ő”, a másik felük. Sokáig keresgélnek, szeretnek ismerkedni, de mivel sérülékenyek, ezért kevés embert engednek szívükhöz közel.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): Ha egyedülálló, ezen a héten jól nyissa ki a szemét! Munkája kapcsán a sors útjába sodorhatja álmai férfiúját, nőjét. Amennyiben ügyesen taktikázik, a dolog szerencsésen alakul, több randi, sőt később együttélés is lehet a kapcsolatból. Párban élő Nyilasként most az eddiginél jobban hiányolhatja az önre szánt időt. Ne feledje, van olyan ember, akinek elég a tudat, hogy van valaki a közelében. De rengetegen vannak, akik igénylik a közvetlen testi-lelki kontaktust. Érdekes módon ezek a tulajdonságok nem határozzák meg szerelmük, szeretetük mélységét, elkötelezettségét.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): Az érzelmi biztonság a kapcsolatok legstabilabb alapja, ezt tudatosítsák magukban a Bakok, és erre törekedjenek most is. Legyenek őszinték a párjukkal! Nem szégyen az, hogy most kínlódnak, mert valaki olyan stílusban közelít, amely erős kísértést okoz. A társat keresők ezen a héten se erőltessék a párkeresést. Minél görcsösebben akarják, annyival jobban tologatják a célt mind távolabbra maguktól. Hétvégén a Bak-szülöttek gondosan nézzék át teendőiket, ugyanis a csillagok szerint pár terminusról megfeledkeztek!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): Szerencsés hét van készülőben, még akkor is, ha páran látszólag összeesküsznek ön ellen. Meglehet ugyan, hogy egy vállalkozása vagy régebbi terve dugába dől, de a krach csak átmeneti. Az idő és főleg a szerencse szinte mindenben az ön malmára hajtja a vizet. Sose higgye, hogy hiábavalóak az erőfeszítései! A szerelemben sok türelemre lesz szüksége, ha azt akarja, hogy a hétvége elviselhető legyen. Szintén fontos a szeretet, ne feledje, hogy csak az kaphat, aki ad is!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): A suszter maradjon a kaptafánál, ez lesz a Halak e heti üzleti vagy munkával kapcsolatos mottója. Nem szerencsés most belevágni semmi újba, bármilyen változással, változtatással kapcsolatos munkaügyei vannak, odázza el kicsit! A csábító tűz perzseli, hatására könnyebben megnyílik mások előtt, ami igen előnyös lehet. Ebben is a jó időzítés kap szerepet, ami azt jelenti, hallgasson arra a belső hangra, mely türelemre inti. Gondoljon csak arra, hogy egy baba születéséhez is kilenc hónap kell…!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu