Heti horoszkóp 2016. október 22-től – 28-ig

Kinek a tüzes energiák, kinek a pozitív bolygóállás segíti az útját ezen a héten…

KOS [03.21-04.20]

kos

Vegyes bolygóállások, gyorsan változó körülmények nehezítik most a stabilitást az életében. A hét történései erősíthetik abban, hogy még lesz normális kommunikáció azzal az emberrel, aki mind a mai napi sokat jelent önnek. A szerdai és csütörtöki holdállás támogatja abban, hogy mindent reálisabban érzékeljen. Egy idősebb családtag szorul segítségre, egészségügyi vonalon, kapcsolatai révén kell(-ene) őt támogatni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaLassúbb élettempóra és megfontoltabb életvezetésre van szüksége a jegy szülöttének. A sok kapkodás, a kialvatlanság jelzi, hogy valami kevésbé jól működik. Családja, szerettei ön mellett állnak, csak a földhöz ragadt Bika nehezen hallja meg, esetleg hárítja a jó szándékú figyelmeztetéseket. Amennyiben van óvodás, kisiskolás gyermeke, szervezzenek együtt programokat, tanítsa őt úgy, ahogy annak idején önnel tették!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Mielőtt felháborodik az emberi reakciókon, gondolja végig, hogy adott-e okot a félreértésre. Vannak emberek, akiknek szó szerint a szájukba kell rágni bizonyos gondolatokat, az ő szintjükön, különben félreértik. A harag most a legrosszabb tanácsadó. Munkahelyén, mintha lelassult volna minden, nagy a toporgás, a káosz. Ne akarja megváltani a világot, hagyja, hogy azok hozzák rendbe a történteket, akik elrontották azokat!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákTüzes energia van a levegőben. Érdekes új találkozások lehetősége merül fel egész héten. Figyelje érzéseit, kívánságait és adja meg testének, amire vágyik! Fokozatosan hozzá kell szoknia ahhoz, hogy a hétköznapok gondjaival is törődjön, ha kedvesével van, akkor pedig a másik igényeivel is. A Merkúr és a Vénusz hatása, fokozott biztonságot és belső békét jelez. Az kizárólag az ön döntése, hogy mit kezd vele.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ezen a héten az elővigyázatlanság okozhat problémát, különösen, ha írásos megállapodásokat köt. Figyeljen az apró részletekre, és többször ellenőrizzen mindent! A rokonság, jó barátság, vagy szomszédság nem garancia, hogy ne verjék át! Szombattól a Merkúr szigorúbb napirendre és precízebb munkára kényszeríti. A napi testmozgás most elengedhetetlen a jó közérzethez. Ez aztán a külsején, a megjelenésén is látszani fog.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNagy szerencséje van, hogy pontosan tudja, mit akar, így kerülő utak nélkül juthat célba. Lényeges azonban, hogy sose éreztesse hatalmát, fölényét, ne sértsen meg másokat. Keddre és szerdára időzítse hivatalos tennivalóit, mert akkor könnyebben boldogul! Szenteljen figyelmet az ősznek, annak szépségének, töltődjön a természet adta őszi lágy színekből! Ruhatárában szelektáljon, ne rakosgassa félre, amiket már nem hord!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Annak, aki október 20 és 23 között született, sok mindenben szerencséje van, így gyakran derűs a lelkiállapota is. Utazások, összejövetelek és egy volt szerelmével történő kibékülés, életre szóló élményt hoznak. Mostanság érdemes mindent megtenni szakmai előremenetel érdekében, mert sok külső támogatást kap. Egy kedves barát egészségügyi romlása jelzi, hogy nagy baj van. Segítsen neki a javulásban, vagy legalább az életminősége megőrzésében.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA bolygóállások pozitívak, különösen a kapcsolatteremtésre, munkája bővítésére, hobbija kiteljesedésére. A hétvége találkozásai örömteli élményeket biztosítanak. Amennyiben szerettétől távol van, ne keseregjen, inkább hagyatkozzon a technikára, ami kapcsán könnyen tudnak kommunikálni, sőt látják is egymást! Az őszi időszak beköszöntével egyre több ízületi panasz várható, nem ártana felkeresni egy reumatológust.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Jók a feltételek, hogy kiegyensúlyozott körülmények között utazzon, tevékenykedjen, és élvezetét lelje abban, amit éppen csinál. Az elmúlt időszak lelassulásának köszönhetően jobb lett a rálátása bizonyos dolgokra. Nyíltságának és természetességnek köszönhetően nagy népszerűségnek örvend. Barátságot, szerelmet illetően jó lenne, ha azt a saját korosztályából választana, különben viselkedése félreérthető lesz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakEgyre eredményesebb a hétköznapok tennivalóinak intézésében, és úgy érezheti, hogy a környezete az eddigieknél jóval erőteljesebben támogatja. A nehezebb életszakaszát megélő Bak szülött, a semmiből jött, mégis hasznos segítséget használja ki! Úgy kell ezt elképzelni, mint mikor a számítógépbe bekerült vírusokat kiirtják, tehermentesítik a gépezetet. Aztán lehet folytatni a megkezdett utat. Beszédes ember lévén, a titkait tartsa meg magának, nem biztos, hogy jó, ha mások a háta mögött csámcsognak önről!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A jelenlegi holdállás kiváló lehetőségeket jelez fontos döntések meghozatalára. Különleges égi támogatásban részesülhet, mindent jobban megérez, jobban rálát a dolgok lényegére. Utazásra, ügyintézésre, szervezésre a szerdai nap a legideálisabb. Amennyiben otthonában valamelyik vizes területen, akár picike gondot észlel, javíttassa meg azt mielőbb, hogy elkerülje a nemszeretem meglepetéseket. Meg az eláztatott alsó szomszéd felháborodott prédikációit….

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA jelenlegi bolygóállások új lehetőségeket mutatnak. A testi, lelki ellenálló képesség stabilitását erősítik a kedvezően alakuló körülmények. A Halak férfi élete pár napig zaklatottabbnak mutatkozik a Halak nőnél, ugyanakkor a kihívások ugrásszerű fejlődést tesznek lehetővé mindét nem számára. Akinek valamilyen kisállata van, figyeljen annak életére, szükségleteire, ha már egyszer felelősséget vállalt érte!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu