http://www.patikamagazin.hu/linkajanlo
 

RSS
A honlapon több, mint 13 000 cikk segíti az Ön gyógyulását!
 
 
Hogyan szedjem? Gyógyszerekről általánosan Gyógyszer, recept, ár Hamisítják! Fogyókúra
Szépség Betegszervezetek Horoszkóp Sport / Életmód Gyógyszer nélkül Szex / Lélek
   
Linkajánló

  

Tovább >>  

  

Tovább >>  

Tovább >>  

Tovább >>  

      Tovább >>  

      Tovább >>  

Ezolive

http://http://ezolive.hu

Violetta Asztrológiai oldala

Asztrológus vagyok, 4 évig tanultam asztrológiát kiváló mesterektől. Tanulmányaimat elhivatottsággal, szorgalommal végeztem. Asztrológiai tanácsadó munkám során nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam az emberektől, sokaknak segítségére tudtam lenni kritikus élethelyzetekben, ami azt mutatja, nekem ez a feladatom, erre születtem. Öt éve foglalkozom hivatásszerűen az asztrológiával, készítek horoszkópokat, szöveges elemzéseket, éves előre jelezéseket a különböző direkciós módszerek alkalmazásával. Foglalkozom a kérdőhoroszkópokkal, párkapcsolat elemzéssel, üzlettársi kapcsolatok elemzésével és segítséget nyújtok a megfelelő hivatás kiválasztásában is. Egyre gyorsabban elterjedt módszer az interneten keresztül történő elemzések készítése, melynek előnye, hogy esetlegesen vidéki régiókból és külföldről is érkeznek érdeklődők, és kifejezetten örülnek, ha írásban is meg kapják az elemzésüket.

http://horoszkopkeszites.gportal.hu

Kismamatitkok

A honlap az első gyermeküket váró kismamák és kezdő anyukák számára gyűjti össze mindazt az információt, amire szükségük lehet várandósságuk ideje, illetve a babával otthon töltött évek alatt. Azonban, a hasonló témájú portálokhoz képest nagyobb hangsúlyt fektetünk az anyukákra, a "női" kérdésekre. A portál a babás témák, a csecsemőgondozás mellett sok cikk foglalkozik a modern nő szerepeivel, és számtalan olyan témával, amelyek egy kismama számára érdekesek vagy hasznosak lehetnek, ezen kívül egy sor gyakorlatias információt, tippeket, konkrét lelőhelyeket kínál. Fórumot biztosít továbbá az anyukák számára ahhoz, hogy megosszák egymással az anyasággal kapcsolatos érzéseiket.

 

A portál szlogenje: "Légy jó anya, és maradj jó nő!", ami arra utal, hogy a mai nőknek ugyan számos szerepben kell helyt állniuk, mégsem lehetetlen összeegyeztetni ezeket, és kisgyermek mellett is teljes értékű nőnek érezheti magát az anyuka.

 

Kismamatitkok - http://www.kismamatitkok.hu

http://www.careers-worldwide.com

Külföldi munka: ausztriai, németországi, dél-tiroli - külföldi állások szállodaiparban
Külföldi munkalehetőség: szakács állás, felszolgáló állás, szobalány állás, konyhai kisegítő, recepciós, házmester és masszőr munkakörökben német nyelvterületen. Szakképzett, jó német nyelvtudással rendelkező jelentkezők előnyben vannak. Nyári munkalehetőség diákoknak, álláskeresőknek - szezonális álláslehetőségek, külföldi álláshirdetések.

http://www.ihungary.net

Diákmunka, otthoni munka, távmunka portál - álláshirdetés
Diákmunka és távmunka hasznos információk diákoknak, kismamáknak és az otthoni munkán gondolkodó álláskeresőknek. Sok hasznos tanács, hogy biztonságosan vállalhasson el egy munkát otthonról, vagy vállaljon diákként nyári-, vagy ideiglenes munkát.

http://www.csodafal.hu

Cégünk gyerekszoba dekorációval foglalkozik. Kartonalapú, kézi festéssel készülő dekorációval dolgozunk, melyet speciális ragasztóval lehet elhelyezni a falon. Az eredmény ugyanolyan szép és dekoratív, mint a falfestés, viszont azzal szemben számos előnnyel rendelkezik:

  • a figurák eltávolítása után nem marad folt a falon, nincs szükség a szoba újrafestésére,
  • a figurák helye változtatható, így játékra is alkalmas, fejleszti a gyerek kreativitását, fantáziáját,
  • 100%-ban bababarát módszer
  • a dekoráció újabb figurákkal bővíthető, vagy akár lecserélhető a már meglévő, megunt dekoráció anélkül, hogy újra ki kellene festeni (pénztárcabarát)!

Bármilyen a lakás stílusához illeszkedő dekoráció, valamint mesefigura, rajzfilmfigura elkészíthető. A konkrét megrendelések mellett, igény szerint a komplett dekoráció megtervezését és elkészítését is vállaljuk. Ingyen méretarányos látványtervet készítünk, árajánlattal. A dekorációt megbízható csomagolásban, postai úton juttatjuk el a megrendelőhöz, aki az útmutató (fénykép) alapján maga helyezi fel azt.

Elérhetőségünk:

http://www.csodafal.hu

csodafal@gmail.com

06(30)4487239

http://www.pocifix.hu

Pocifix kismama párna - a pihentető kényelem mamának-babának. 1 párna 6 funkció a terhesség időszakának könnyítésére.

FIGYEL.HU

Hasznosoldalak.hu

Keresned sem kell!

www.webbeteg.hu

Orvosoktól betegeknek, hitelesen!

A WEBBeteg.hu megadja Önnek mindazt az információt, amire egészségével kapcsolatosan szüksége van. Szakmai oldalról, hitelesen.

Orvos szakértőink rendszeres és naprakész információkkal, tájékoztató anyagokkal szolgálnak az Önt érintő, érdeklő betegségekkel kapcsolatban, amelyeket akár tárolhatja is személyes oldalán, így könnyen soron tudja követni az aktualitásokat, változásokat. Lehetősége nyílik számos alkalmazás használatára, melyek segítenek Önnek egészségügyi állapota felmérésében. Saját kórlapot vezethet, ahol összegezheti eddigi kórtörténetét, orvosi eredményeit, illetve helyet biztosítunk egészségügyi dokumentációi tárolásához is. Véleményére, tapasztalatára is kíváncsiak vagyunk, melyeket a fórum oldalain tehet közzé, vagy akár saját internetes naplót (blogot) is indíthat, melyben szubjektív módon boncolgathat bármilyen témát. Problémájában, betegségében az Orvos válaszol rovattal szeretnénk segítségére lenni, melyben nyíltan felteheti az Önt foglalkoztató kérdéseket szakorvosunknak.

Regisztráljon!

www.webbeteg.hu

B2BUSINESS.EU

B2BUSINESS.EU - Üzleti & hírportál:

Vállalkozások , civil szervezetek és egyéni vállakozók számára ingyenesen használható üzleti közösségi híroldal.
Friss hírek , színes magazin hírek , üzleti ajánlatok a megszokott üzleti és híroldalak újrafogalmazott formájában és egyedi tartalommal kiegészítve.

b2business.eu

DR. IMMUN KFT.

A DR. IMMUN KFT. natúrkozmetikai termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A DR.IMMUN hajkúra 24 gyógynövény és Aloe Vera kivonatát tartalmazza, kiváló hajhullás, korpásodás, száraz és töredezett haj ellen.

Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, tehát mentes mindennemű tartósító- , színező-, és állományjavító vegyi anyagtól.

Részletes Tudástárt hoztunk létre a hajról, hajhullásról, és az egészséges életmódról honlapunkon. További információ: www.hairwellness.hu

www.naturprodukt.hu

NATURPRODUKT, mert "természetesen a legjobb"...

Cégfilozófiánk értelmében elsősorban olyan természetes eredetű hatóanyagokat tartalmazó készítményeket kínálunk fogyasztóinknak, amelyek az emberi szervezet természetes szabályozó folyamataihoz kapcsolódnak. Felerősítik a legyengült védekező és szabályozó folyamatokat, mozgósítják tartalék erőiket és harmonizálják a különböző (akut-és krónikus) megbetegedések: tartós stressz, nagy fizikai és szellemi megterhelések következtében megbomlott szervezeti egyensúlyt.

Látogasson el honlapunkra és vásároljon webáruházunkban!

www.springmed.hu

A SpringMed Kiadó profilja betegtájékoztató és egészségügyi kiadványok (könyvek és ismertetőanyagok) megjelentetése és terjesztése a laikus közönség (betegek és hozzátartozóik) részére, valamint orvosi szakkönyvkiadás.

www.motesz.hu

A magyar orvostársadalom legnagyobb, önkéntes tagságon alapuló szervezete, a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ).

A MOTESZ 1966-ban alakult meg, 36 társaság részvételével. Céjuk és feladatuk összhangban van a magyar egészségügy és a magyar orvostudomány területén létrehozott szerveződések elképzeléseivel, s ennek legszembetűnőbb bizonyítéka a MOTESZ állandóan bővülő tagsága. Jelenleg 118 tagegyesülete van, amelyen keresztül közel 30.000 magyar orvos kapcsolódik a Szövetséghez, ami azt jelenti, hogy közel 30.000 magyar orvos, kutató és tudós véleményét, érdekeit tudják úgy artikulálni, hogy az a lehető legnagyobb hatékonysággal jusson érvényre itthon és külföldön egyaránt.

www.tavam.hu

Társaság a Várandósság és Anyaság Megszenteléséért.

www.kavalko.hu

Vitalitás természetgyógyászati rendelő és gyógycentrum.

www.prosztataszures.hu

Miért fontos a prosztataszűrés? Miért kell a panaszmentes férfiaknak is részt venni szűrésen? Miből áll a prosztataszűrés? Milyen tudományos bizonyítékunk van a szűrés hasznosságára vonatkozóan? A rosszindulatú daganaton kívül megállapítható-e más betegség is a szűrés során? Mi van akkor, ha a szűrés során a rosszindulatú daganat komoly gyanúja vetődik fel?

www.baranyhimlo.hu

A Magyar Védőnők Egyesületének támogatásával létrejött új egészségügyi információs honlap célja, hogy részletes tájékoztatást nyújtson Magyarország leggyakoribb fertőző közösségi betegségéről, a bárányhimlőről. Bár a viszkető pöttyök formájában jelentkező gyermekbetegségen az emberek 85-90%-a átesik, szakorvosok tapasztalatai alapján még ma is sok tévhit forog közszájon a fertőzéssel kapcsolatban.  A honlapon összegyűjtött információk célja, hogy ezeket a tévhiteket szétoszlassa. A látogatók így nem csak magáról a bárányhimlőről olvashatnak, hanem megismerhetik a betegség helyes kezelésének módjait, illetve a megelőzés legfontosabb szempontjait. A honlapon felvilágosítást kaphatnak az esetleges szövődményekről, az aktuális járványügyi helyzetről és a védőoltás lehetőségéről is. A témával kapcsolatban felmerülő egyéb kérdéseikre orvos szakértők válaszolnak a moderált fórumban. A honlap gazdag linkgyűjteménye és szakmai információs oldalai további segítséget nyújtanak az érdeklődők számára, a kéthetente megújuló kvíz nyereményjáték pedig lehetőséget ad a honlapon szerzett tudás tesztelésére.

www.daganatok.hu

Magyarországon a rosszindulatú daganatos megbetegedések halálozási aránya rendkívül kedvezőtlen, a szív- és keringési rendszer eredetű halálokok mögött a második helyet foglalja el, kb. 25%-os gyakorisággal. A nagy európai, illetve nemzetközi halálozási felmérésekben férfiaknál az első, nőknél pedig a második helyen állunk. Az egészségügyi hatóságok és a szakemberek keresik azokat a kitörési pontokat, amelyek segítséget nyújthatnak a kedvezőtlen tendenciák megállítására, illetve megfordítására. A betegeket tájékoztató és ismeretterjesztő jellegű, kifejezetten laikusoknak szóló oldalak létrehozásának alapvető célja, hogy egy helyről elérhető, hiteles és aktuális információkat nyújtson a daganatos betegségekkel kapcsolatban. Ugyanakkor a honlap kiemelt célja, hogy hozzájáruljon a megelőzési és szűrési kultúra terjedéséhez, amely jelenleg a leghatékonyabb eszközünk a hazánkban évente mintegy 30 000 áldozatot szedő rákos megbetegedések ellen.

www.vastagbelrakszures.hu

Évente 7500-7800 új vastagbélrákos beteg van Magyarországon. A szűrés és a tájékoztatás hiánya miatt a páciensek fele nem jut időben segítséghez, így meghal. A honlapot a tájékoztatás hiányosságainak felszámolására szerkesztette meg dr. Kolbenheyer Erik gasztroenterológus szakorvos.

members.chello.hu/nkonyha

A 2002-es évben elindított Napkonyha a reformtáplálkozás alapjaira épülő menüket kínál. A reform konyha ételeinek elkészítése Füzi Zsolt konyha chef nevéhez fűződik, aki több éve foglalkozik reform menük összeállításával, elkészítésével. A kínálatból rendelhető: reform menü vércsoport szerinti rendszerezéssel és Candida diéta. Igény szerint házhozszállítást is vállalnak.

Sötét nappalok, fényes éjszakák - A bipoláris zavarról

A Sötét Nappalok, Fényes Éjszakák Egyesület az érintettek által önkéntesen létrehozott, közhasznú, civil szervezet. Munkájukat több neves hazai szakember is segíti. Az egyesület célja a bipoláris betegek esélyegyenloségének megteremtése, a bipoláris zavar megismertetésével a mániás depresszióban szenvedo betegek társadalmi beilleszkedésének elosegítése és a társadalmi szemléletváltás elérése. Tevékenységükkel segítséget kívánnak yújtani a bipoláris zavarban szenvedoknek, a családtagoknak, barátoknak, valamint mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni az emberi elme rejtett mélységeirol. Mit kell tudni a bipoláris zavarról? Milyen tünetek jellemzik? Kihez fordulhatnak az érintettek segítségért? Milyen terápiák szolgálhatják a betegek gyógyulását? Mit tehetnek, hogyan segíthetnek a családtagok, ismerősök?

Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete

Az Egyesület célja, hogy az eddigi formákon kívül (levelek, újság) az interneten keresztül is széleskörű tájékoztatást és segítséget nyújtson érintetteknek és az érdeklődőknek egyaránt. A honlapon többek közt olyan tapasztalatokat, jótanácsokat is találhatnak a látogatók, amik nemcsak egy kezdő diétázót segíthetnek át az első, nehéz hónapokon, hanem folyamatosan szélesítik a diétával és a speciális életmóddal kapcsolatos ismereteket. A betegség elfogadását interjúk is segítik, melyekben híres és kevésbé híres lisztérzékeny emberek beszélnek a betegségről és a gluténmentes életmódról...

Inko KLub - az inkontinencia portál

Az egyesület 2005 tavaszán alakult meg azzal a céllal, hogy inkontinenciával, azaz vizelet- és széklet-visszatartási problémákkal küzdő embertársainknak nyújtsanak segítséget. Céljuk az érintettek életminőségének javítása, melyet személyes és internetes tanácsadással, valamint az érintettek folyamatos tájékoztatásával kívánnak elérni. Az Inko Klub kék száma 06-40-321-321.

JELES NAPOK
pr.
18.

Ma Andrea, Ilma napja van.

Jól tudjuk, hogy egészségünkre rendkívül káros hatással van a munkahelyi stressz. Az viszont…
Szinte mindenki küzd valamilyen rossz szokással, amelyektől szeretne megszabadulni, ez azonban sohasem…
Viszonylag gyakori, a lakosság 5-8 százalékánál fordul elő az ujjak zsibbadásával, elfehéredésével…

 

 

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat