GALENUS ÜGYFÉLKAPU

Üdvözöljük a Galenus ügyfélkapu szolgáltatási rendszerében!

A Galenus Kiadó egyedi szolgáltatásokat kínál a Patika Magazint megrendelő gyógyszertáraknak, melyekhez a Galenus ügyfélkapu rendszerén keresztül lehet hozzájutni.
Amennyiben Ön Patika Magazin megrendelő, a gyógyszertára a Galenus Kiadótól kap egy felhasználónevet és egy egyedi jelszót, amivel be tud lépni a Galenus ügyfélkapu rendszerébe, és így egyedi szolgáltatásokhoz, információkhoz tud hozzájutni, amelyek a következők:

• Gyógyszertárának egyedi reklámja a Patika Magazin címlapján - megszemélyesítés

A Patika Magazin címlapján, a megszemélyesítés sávban, akár havonkénti változatossággal tud saját patikai programokat, eseményeket, akciókat, reklámokat megjelentetni, logót vagy más vektoros képet elhelyezni, vagy a nyitvatartási időt feltüntetni, stb., s mindez nyomdai úton lesz rányomtatva a Patika Magazinra. Ha nem változtatja meg, akkor az előző havi szöveg kerül rá!

 

• Részvétel a www.patikamagazin.hu Gyógyszertárkereső adatbázisában

Ingyen „honlap” a gyógyszertár részére
A www.patikamagazin.hu/gyogyszertarkereso oldalon ön megtalálja a saját gyógyszertára adatlapját névvel, címmel kitöltve. Az adatlap további kitöltésével, nemcsak címmel és névvel, hanem egyéb szolgáltatásokkal, különleges termékekkel, fizetési módokkal, szaktanácsadásokkal, saját honlapra vezető linkkel tud gyógyszertára megjelenni a patikamagazin.hu gyógyszertárkeresőjében, így a betegek célirányosan rákereshetnek az Ön gyógyszertárára, amely helyszíne térképpel együtt jelenik meg.
Minden patika saját jogosultsággal rendelkezik az adatok feltöltéséhez. A gyógyszertár adatait bármikor, a nap 24 órájában cserélheti, módosíthatja. Az információ jelenik meg az Ön gyógyszertáráról, amit beír az adatbázisba.
Az adatok kitöltése nem kötelező, de versenyelőnyhöz jutnak azok a patikák, akik minél több információt közölnek magukról a betegek számára.
Az információs felületet a gyógyszertár saját "honlapjaként" használhatja, ez is elősegíti gyógyszertára ismertségét.

 

• QR kód letöltése

A Galenus Kiadó egyedi QR kódot generál minden Patika Magazint megrendelő gyógyszertárnak, ami a magazin címlapján szerepel, s amely a www.patikamagazin.hu honlapon elérhető gyógyszertárkereső rovatban az adott gyógyszertár „honlapjára” mutat. Amely honlapot a gyógyszertár saját maga tetszőlegesen alakíthatja, bővítheti – a saját honlapjának tekintheti. A QR kódot a gyógyszertár a saját marketing- és reklámtevékenységéhez is használhatja, például névjegyen, szórólapon, autón, kirakatban, stb. is megjelentetheti. A QR kódot - az ügyfélkapuba való belépés után - letöltheti és szabadon felhasználhatja.

 

• Hirdetési előrejelzés

Minden hónap 22-től lehetősége van megtekinteni a Patika Magazin következő aktuális számában megjelenő hirdetéseket, s így raktárkészletét ennek ismeretében alakíthatja.

 

• Hasznos információk:

Kizárólag gyógyszertárak részére szóló
- akciós termékajánlatok
- hírek, információk
- aktuális levelek is megtalálhatók

 

Lépjen be a Galenus ügyfélkapu rendszerébe!

További információval szívesen állunk rendelkezésére.

Dr. Szarvasházi Judit főszerkesztő - Tel.: (1) 467-8070, szerkesztoseg@galenus.hu
Dabis Gábor webmester - Tel.: (1) 467-8066, dabis.gabor@galenus.hu

 

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó: