Limfóma Világnap - képzőművészeti mustrára toborzó

Képzőművészeti tárlat


A Magyar Rákellenes Liga a 2012-es világnapi programsorozat részeként képzőművészeti tárlatot szervez, amelyre várjuk a limfómás, CLL-es, mielóma multiplexes betegek, az ő hozzátartozóik, orvosaik, ápolóik és a szimpatizáns kortárs képzőművészek műveit.

A tárlat célja, hogy bemutassa, az alkotó tevékenység erőt ad még a legnehezebb pillanatokban is, kiszakít a mindennapokból és az alkotás minőségétől függetlenül örömet jelent.

A Képzőművészeti Tárlat megnyitója 2012. szeptember 13-án, a Limfóma Világnap központi eseményén lesz a Design Terminálban (1051 Bp., Erzsébet tér 13., volt Volánbusz pályaudvar). A műveket a helyszínen szeptember 13-15. között tekinthetik meg az érdeklődők, majd később az ország hematológiai centrumaiban kerülnek bemutatásra.

Alkotásokat vár a Magyar Rákellenes Liga

Várunk bármilyen képzőművészeti és iparművészeti alkotást a felhasznált technikától és a témaválasztástól függetlenül (ceruza, pasztell, akvarell, tus, fa-, linó-, rézmetszet, mozaik, batik, szövés, plasztika, tűzzománc, fotó, számítógépes grafika, montázs stb…).

Részvételi feltételek:

  • A résztvevők egyaránt lehetnek amatőr és professzionális alkotók.
  • Egy alkotó több művet is beküldhet, méretkorlát tárgyanként 50X50X50 cm befoglaló méret, síkmunkánál max. 1 m².
  • Az alkotásokat csak kiállításra kész állapotban (keretezve, akasztóval stb.) fogadjuk el, amelyen fel kell tüntetni az alkotó nevét és az alkotás címét. Kérjük, gondoskodjanak a mű épségét megóvó csomagolásról (buborékfólia, kartondoboz stb.).
  • Az alkotó személyesen és postai úton juttathatja el a művét a szervezőkhöz 2012. szeptember 3-ig.

Személyes átadáshoz telefonos időpont egyeztetés szükséges.

  • Magyar Rákellenes Liga, 1123 Bp., Ráth György  u. 6. fszt. Tel.: +36-1-225-1621 vagy
  • EgészségŐr Alapítvány, 1038 Bp., Tündérliget u. 3./III. D. ép. fszt. 1. Tel.:  +36-30-446-9028


A művek beküldési határideje: 2012. augusztus 31.

 

Magyar Rákellenes Liga