Családi Körben – beteg gyermeket nevelő családoknak programajánló

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kap választ az, aki ellátogat a Szemem Fénye Alapítvány kétnapos, őszi, családi rendezvényére. Délelőtt elismert, neves előadók mondják el tapasztalataikat, délután bemutatjuk az alapítvány szolgáltatásait. Vendégeink nemcsak megfigyelhetik a foglalkozások menetét, hanem részesei is lehetnek.

 

Elefánt klub, Rizi Bohóc, filmvetítés, közös torna

Akár együtt mozoghatnak gyógytornászainkkal, megismerhetik a zeneterápia áldásos hatásait, és megtudhatják hogyan segít az Elefánt Klub a beteg gyermekek testvéreinek. Lesz filmvetítés, kézműves foglalkozás és Ribizli Bohóc is ellátogat a rendezvényre. Egész nap működik játszóház, így a szülők nyugodt körülmények között tekinthetik meg az előadásokat és csatlakozhatnak a délutáni programokhoz.

Szeretettel várjuk a családokat, egészségügyi szervezeteket, egyesületeket! Mindenkit, aki gyermekekkel foglalkozik és bővíteni szeretné a tudását, vagy meg szeretné osztani másokkal a tapasztalatait.

A Szemem Fénye Alapítvány Családi kör – Középpontban a gyermek – találkozója és konferenciája
2012. november 22-23-án
a pécsi Kodály Központban lesz.

(Pécs, Breuer Marcell sétány 4.).

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de kötelező, előzetes regisztrációval jár.

A szükséges jelentkezési lapot itt találja (csaladi-jelent.doc). 

Honlapunkon folyamatos és részletes tájékoztatást adunk a családi nap programjáról. Addig is a csaladikor@szememfenye.hu email-címen várjuk a kérdéseket, ötleteket, észrevételeket és javaslatokat.

http://szememfenye.hu/