Nyílt hét a C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban

Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a stressz eredménye a mozgásszervi megbetegedések kialakulása. A mozgásszervi megbetegedéseket sokszor gyulladás kíséri, és a fájdalom, amely minden esetben gyors segítséget igényel, nemcsak hogy megkeseríti a betegek élet, hanem korlátozza őket mindennapi tevékenységeikben.

Megfelelő terápiával a mozgásszervi megbetegedések hatékonyan kezelhetőek

Ne hagyjuk, hogy tüneteink rosszabbodjanak, és a fájdalom eluralkodjon rajtunk! Keressünk fel időben reumatológus szakorvost, hiszen egy időben diagnosztizált mozgásszervi betegség fizioterápiás kezelésével nemcsak tüneteink enyhíthetőek, hanem akár elkerülhetjük a műtétet is.

Gyógytorna

A gyógyszeres fájdalomcsillapítás mellett a tünetek enyhítését és a fizikai aktivitás visszanyerését a fizioterápiás kezelések hatékonyan elősegítik. A gyógytorna, gyógymasszázs és a különböző ultrahang- és elektromos kezelések lazítják az izmokat, csökken az ízületek merevsége, a beszűkült mozgások oldódnak, csökken a fájdalom is, ezzel egyidejűleg javul a beteg mozgása. A lézer és elektroterápiás kezelések hatására a szöveti keringés fokozódik, a kezelések növelik a helyi anyagcserét, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásúak és gyorsítják a szöveti regenerációt. A műtétek utáni rehabilitációnak is fontos része a fizioterápiás kezelés, amelynek célja, hogy a beteg minél előbb visszanyerje aktivitását és visszanyerje megszokott mindennapi életminőségét.

Nyílt hét a C MED-nél


A C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ nyílt hetén az érdeklődők most a megismerkedhetnek a megyében egyedülálló terápiás és diagnosztikai eszközökkel, berendezésekkel, ingyenes előadásokat hallgathatnak, arról, mi mindent tehetünk egészségünk megőrzéséért, visszanyeréséért.


 
C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ
NYÍLT HÉT
2013. április 9-11.
 

A nyílt hét programja


 „Nyitott kapuk”
Április 9-11. között minden nap
Munkatársaink körbevezetik az érdeklődőket
8.00 – 10.00
13.00 - 15.00
 
Egészségügyi előadások, beszélgetések:
 
Április 9., kedd
17.30 Dr. Kelbert Éva: Fogászati implantológia és a lézer használata
18.00 Dr. Kovács Tibor: Egészségügyi terv szerepe az egyén és a családi orvoslásban
 
Április 10., szerda
17.00 Turi Katalin: A gyógytorna preventív hatásai
17.30 Dr. Baranovics Péter: Ortopédia és mozgásszervi sebészet
 
Április 11., csütörtök
17.00 A Medi Kft. gyógyászati segédeszköz bemutatója
18.00 Németh Eszter: A képességfejlesztés jelentősége a különböző életszakaszokban


 
Az előadások ingyenesek, de előzetes regisztráció szükséges!
További információ, bejelentkezés és regisztráció:
22/784 664, info@cmed.hu
 www.cmed.hu/nyilthet