Jótékonysági póló vásár a Down-szindrómás gyermekek támogatásáért


A PHD Hungary, hazánk egyik vezető stratégiai médiakommunikációs ügynöksége 2011-ben globális szinten jótékonysági eseménnyel ünnepelte 21. születésnapját. Ezt a hagyományt folytatva, az ügynökség évről évre más szervezeteknek kíván segíteni.  Az idei évben egy különleges rajzpályázatot hirdetett közösen a Down Egyesülettel. Az országos Mutasd meg, mekkora a szíved! témájú pályázatra Down-szindrómás gyermekek munkáit várták. A rajzok alapján készült három grafika, amiket pólóra vagy textil táskára nyomva lehet megvásárolni. Az eladásokból befolyt összeg 100%-osan a Down Egyesület munkáját támogatja majd.

 
„Nagyon örülünk, hogy a PHD Hungary ezúttal a Down Egyesületet támogatja, és köszönjük, hogy a Down-szindrómások számára meghirdetett rajzpályázat nyertesei az X-faktor főpróba részesei lehetnek, valamint találkozhatnak a Barátok Közt sztárjaival, hiszen ez hihetetlen élményt jelent számukra” - tette hozzá Kisari Károly a Down Egyesület elnöke.


A PHD Hungary jótékonysági tevékenységét több kommunikációs területen működő ügynökség is támogatja; így a Hill+Knowlton pr-ügynökség és a DDB reklámügynökség is a kezdeményes mellé állt.

 
A pólókat itt lehet megvásárolni december 8-ig: www.popshop.hu/bighug

 


HKSrategies

korai fejlesztés