Új, mobilbarát oldallal indította a nyarat a Gerinces Magazin

„Annak ellenére, hogy a felnőtt lakosság mintegy nyolcvan százaléka életében legalább egyszer átélt nagy gerincfájdalmat, nagyon kevés korrekt információ jut el a gerinc egészséges állapotáról, illetve betegségeiről az érdeklődőkhöz. Ezt a hiányosságot igyekszünk a Gerinces Magazin informatív és közérthető tartalmaival orvosolni” – mondta dr. Varga Péter Pál, az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatója, nemzetközileg elismert gerincsebész, a Gerinces Magazin főszerkesztője.

A magazinban az Országos Gerincgyógyászati Központ, a Budai Egészségközpont, a Magyar Gerincgyógyászati Társaság, és a Gerincbetegek a Gerincbetegekért Közalapítvány szakemberei publikálnak. A szakemberek nemcsak a hazai gerincgyógyászat élvonalát képviselik, hanem nemzetközi szakmai-tudományos szervezetek aktív résztvevői is, valamint elismert gerincgyógyászati kutatási projektek irányítói.

Ha szeretne többet megtudni a gerincről, a gerincbetegségekről, a betegségek kezelésének módszereiről vagy a megelőzésről, akár tableten vagy telefonon is kattintson a www.gerinces.hu oldalra.