Melitta horoszkópja

0
483

2020. március 7-től 13-ig

Ezen a héten színekkel bővítem a csillagjegyek előrejelzését. Bizonyára ti is észrevettétek már, hogy bizonyos színek, akár ruhaként, akár otthoni kiegészítőként, mennyire hatással tudnak lenni ránk. Befolyásolják a hangulatot, mi több, hatnak az egészségre, harmóniát, rossz esetben diszharmóniát teremtve bennünk és a környezetünkben. 

Kos

Amennyiben ön párkapcsolatban él, ez a hét az alkalmazkodásról, tanulásáról, és nem utolsósorban türelme fejlesztéséről szól. Ideje megtanulni, hogy egy párkapcsolat a sok öröm mellett több lemondással is jár, hiszen a másik félnek is vannak igényei. Örök oknyomozó elméjével mindennek a miértjére kíváncsi. A gond ott van, ha az ember tisztán látja a dolgok eredőjét, ez elég sokszor roppant mód lehangoló. Arra már rég rájött, hogy világunkban semmi sem az, aminek látszik. Lelki, testi rezgésszintje emelésére használjon jegyének megfelelő színeket! A színek tulajdonképpen a fény különböző megjelenési formái. A Kos színe elsősorban vörös, ami temperamentumot, szenvedélyt sugall. Serkenti a vérkeringést, fokozza a vérbőséget.

Bika

Minden rendben halad! Hagyja, hogy az események maguktól határozzák meg az irányt! Új ismeretségek lehetőségével találkozhat ezen a héten, melyek mind biztatónak tűnnek. Az eredmények nem jönnek maguktól, sok időt és tudást kell befektetni, és nem utolsósorban bátran kell dönteni, és ha kell, kockázatot is vállalni! A legtöbbet azokból a szituációkból tudja kihozni, amelyek még ön előtt is ismeretlenek. Ezen a héten a Bikának ajánlott szín a kék. Ez a szín a nyugalom és békesség színe. Elégedettséget jelent, nyugtató, lazító és csillapító hatású, segít leküzdeni a félelmet, tisztává varázsolja a gondolatokat, és fokozza a kreativitást. Megnyugtatja az idegeket, koncentrálásra késztet. A rossz alvóknak kifejezetten ajánlott, mert segít mélyebben aludni.

Ikrek

A héten kissé elszabadulnak az indulatok párkapcsolatában, hiszen több lesz a vita, mint amennyi egy normális életmenetbe belefér. Lassan már ott tartanak, hogy egy fél napot sem bírnak ki veszekedések nélkül. Pedig a csillagok állása szerint mindkettőjük egymásból meríthetné a legtöbb energiát. Érdemes lenne pár napot/hetet egymástól külön eltölteni, amikor is mindenki tudja tisztázni magában a dolgokat. Ha szétmennek, az is egy döntés, sokszor jobb, mint hosszú távon mérgezni egymást. Ikrek színe a lila, mely az önbizalom és a művészi tehetség színe. Az Ikrek független, de keresi a barátok közelségét.

Rák

BVégre úgy alakul szerelmi élete, ahogy azt elképzelte. Romantikus gyertyafényes vacsorák, hosszú séták a kellemes tavaszi időben. A testi kapcsolat is minden képzeletet felülmúl. Amennyiben hosszabb ideje élnek együtt, akkor már a gyermekvállalás gondolata is jogosan merülhet fel. Viszont anyagi téren gondjai lehetnek, mivel enyhén szólva is túlzásba vitte/viszi valaki támogatását. A Rák színe a sárga, mely legtöbbször a gondoskodás és az oltalom színe. A sötétebb árnyalataival azonban vigyázni kell, mert akár káros hatással is lehetnek alkalmazóira.

Oroszlán

Ez a hét nem kedvez túlságosan a párkapcsolatának, de ha ügyes, és nem tesz elhamarkodott lépéseket, sok minden menthető. A bolygók állása most kicsit elviselhetetlenné teszi, veszekedésre, piszkálódásra készteti. Ha fontos önnek a kapcsolata, tegye félre ezer évvel ezelőtti sértettségét, és próbáljon kívülállóként nézni kettőjük viszonyára! Egy botlás még nem biztos, hogy szétrombolja a közös terveket. Színként a kék társítható az Oroszlán mellé. A logikus gondolkodás színe. Szeret a dolgok mélyére nézni. A világosabb árnyalatok pedig a szabadság érzetét keltik.

Szűz

Kicsit szétesett, így meglehetősen bizonytalan lesz a héten. Magabiztosságát akkor nyeri vissza, ha érzelmeit nem engedi felülkerekedni a mindennapi gondjain. Ha még egyedülálló, a napokban egy új szerelem körvonalazódhat. Mindenképpen legyen óvatos és körültekintő, hiszen nem mindenki az, akinek látszik. Ha rég kapcsolatban, házasságban él, kompromisszumra kényszerül. Az sem kizárt, hogy fölvállal egy párhuzamos viszonyt. Azért, annak következményeivel is legyen tisztában. Inspiráló színe a zöld, ami önnek a regenerálódást, az újjászületést jelképezi. Fontos, hogy ezt a színt ne kapcsolja össze semmiféle hamis politikai irányzattal sem!

Mérleg

Szereti a hangok, a színek, a költészet és a szavak harmóniáját. Állandóan az egyensúlyra, az összhangra törekszik, ezért gyűlöli a durva színösszeállításokat. Kizárólag a pasztellszínek vonzzák – a halványszürke, a világoskék és a mályva. A Mérleg otthona kimondottan ízléses Egyre mélyebbek és örömtelibbek az érzések, melyekkel kedvese felé fordul. A változás szebbé, harmonikusabbá teszi kapcsolatukat. Ez persze pozitívan kihat az egész otthoni légkörre. Munkafronton olyan feladatokat kaphat, amely gyökeresen megváltoztathatja eddigi életmenetét, úgy időben, mint az azzal járó utazásokkal. Sok jó dolgot él meg, ami azzal jár, hogy újra képes lesz bízni abban, hogy életének van értelme és annak is, amit csinál. 

Skorpió

A Skorpió színei híven tükrözik erős egyben vonzó személyiségét. A mély pirosak, a karmazsinvörösök, az erőteljes kékek mind-mind közel állnak hozzá Általában nagyon büszke a kényelmes otthonára, amelyek hűen tükrözik jó ízlését. A bolygók nincsenek jó hatással a kapcsolataira, ebbe a szűk környezete is beleértendő. Az anyagi helyzete sem rózsás. Ráadásul a Hold a második sorsterületén kedvezőtlen helyzetben áll, ami azt jelenti: ne kössön újabb üzletet, ne rontsa tovább a helyzetét! Használja ezt a hetet teste, lelke megújulására. Rendezze, ha kell, ültesse át növényeit, tápozza és gyönyörködjön bennük! Rakjon rendet szekrényében, lassan át lehet mosni, majd eltenni a téli holmikat. Készüljön a tavaszi megújulásra és az önre váró többi jóra!

Nyilas

Türelemre, összpontosításra, önmegtartóztatásra intik a csillagok. Csak akkor lesz eredményes egy megbeszélés, interjú, ha nem sajnálja az időt a felkészülésre. Ebbe beleértendő az a képesség is, hogy rezzenéstelen arccal vegye tudomásul, amikor partnere döbbenetes marhaságokat mond. A magánszférájában csupa kellemes dolog várható, a mostaninál több nyugalmat jeleznek a csillagok. Még a legkilátástalanabb románcok is boldog szerelemmé válhatnak, végre minden a helyére kerülhet. A Nyilas nagyon kedveli a merész, fényes színeket, különösen a mályvák, a kékek és a bíborok vonzzák. Arra kifejezetten ügyeljen, hogy ne legyen belőlük túl sok! 

Bak 

A Bak jegyében született ember nyugodt, tettei megfontoltak. Legjobban a fehér és a fekete színeket preferálja, de nem áll tőle távol a barna, vagy sötétzöld sem. Megjelenésében is gyakran konzervatív, és hagyományos. Vállalkozások, vagy bármilyen üzleti ügyek terén különös óvatosság javallott ezen a héten. Magyarul: nem kell minden szerződést azonnal aláírni, amit az orra elé tesznek. Égi védnökei megóvják ugyan a legtöbb komolyabb bajtól, amik ellenségei felől fenyegetik, de saját ostobaságától, ballépéseitől nem tudják megvédeni. Magánügyekben sem lesz problémamentes hete, ha van titkolt része életének, a napokban csupa véletlen folytán napvilágra kerülhet. 

Vízöntő

Figyeljen arra, hogy kinek mit mond! A siker, a szépség szüli rendesen irigyeket. Legyen diszkrét, de ne bújjon el a problémák elől! Szakítson időt a beszélgetésekre, az apró kis szertartásokra, kedvesével együtt töltött délutánokra, estékre! Munkában, ha még nincs a remélt helyen, ne bánkódjék! Kezdjen el keresgélni, nézelődni, írjon és küldözgessen önéletrajzokat! Akinek fontos, az megtalálja majd. Sikere garantált, ne legyen semmiképpen kishitű! Gyakran próbál ki valami újat, valami ismeretlent. Ez a hóbortja mind az öltözködésben, mint az otthona berendezésében jelen van. Környezetét néha váratlanul éri, neki viszont teljesen természetes. A legjobban illenek hozzá az indigó és szürkéskék, továbbá a fekete. Jobb napjait a világoskék színek kissé eltúlzott használata jelzi. Az egyszínű berendezési tárgyakat sokkal jobban kedveli, mint a mintásakat.

Halak

Igazán élvezetes napok várnak önre. Flörtök, kalandok váltják egymást, melyek gyorsan jönnek, és ugyanolyan gyorsan tűnnek el. De abban biztos lehet, ön sem menekülhet az igazi szerelemtől. Akkor viszont abba kell hagynia a csapongást, és kitartani a szerencsés kiszemelt mellett. Halak nő vigyázzon a súlycsökkentéssel, az előjelek szerint komoly egészségi kockázatot vállal egy intenzív fogyókúrával! Célszerűbb lenne szépen, lassan, úgy még a visszahízás veszélye is kevésbé fenyegeti. Jegyének színe a meggyvörös, mely a romantika, álmodozás színe. A Halak érzékeny lélek, aki még akkor is, ha van mellette valaki, a mindent elsöprő, nagy szerelemről álmodozik.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu