Melitta horoszkóp (2020.09.19-09.25–ig)

0
391

KOS

(március 21.–április 20.) Az érzelmeid tévútra vezetnek. Hagyd, hogy az idő (és a problémád kapcsolatai) oldják meg a gondjaidat! Akár a külső körülmények kényszerítenek rá, akár spontán jutsz erre a belátásra, a látszat pörgés helyett inkább arra a bölcs kis belső hangra figyelj, amely csalhatatlanul terelt és terel most is helyes irányba! Közérzeted javításához talán az is hozzájárul, hogy a Plútónak köszönhetően, ügyeid kimozdulnak a holtpontról.

Bika

(április 21.–május 21.) Belekóstolhatsz abba az érzésbe, amiről eddig úgy gondoltad: csak az írói fantázia szüleménye, a romantikus filmek kelléke. Ne szégyelld kihozni magadból a legjobbat! Ha nem is teheted meg nem történtté az elmúlt időszakok eseményeit, a fentebbi konstellációk hatására újra feltöltődhetsz friss életenergiával. Immár realitásérzéked megőrizve szakíthatsz a javadat többé nem szolgáló szokásaiddal. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Többször érzed úgy: ki kell törnöd az eddigi életkeretekből, mert már túl egyhangúak a napjaid. Mulasztásaid, hibáid tudatosítása mellett azok korrigálási módját is észreveszed. Érzelmi téren sok meglepetést tartogat a hét, és bár lehet, hogy néhány kisebb csalódásban is részed lesz, összességében elégedett leszel a dolgok alakulásával. A csáberőd ugyanis igen hatékony lesz az ellenkező nem számára. Csak vigyázz, nehogy a kelleténél több vasat tarts majd a tűzben, mert úgy könnyen megbukhatsz!

Rák

(06.22.–07.22.)  Nehéz döntés elé kerülsz, mert maradnál is, és mennél is. A múlthoz köt a megszokás, de izgatnak az új kihívások is. Elképzelhető, hogy a szerelem hirtelen, mondhatni a semmiből bukkan majd elő, és azonnal megperzseli szívedet. Hagyd, hogy ezúttal mások is lássák, teljesen el vagy varázsolva, akkor sokkal biztosabban érzi majd kiszemelted is, hogy zöld utat kapott! Ami elősegítheti, hogy végre beteljesedjen szerelmetek.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Annyi mindent felvállalsz, hogy az két embernek is elég volna. Túlterheltséged így kissé türelmetlenné tesz. Fejlődni azonban sohasem késő, s talán ennek éppen most jött el az ideje az életedben, kedves Oroszlán! Számold fel végre általad ismert korlátaidat, nyisd meg szívedet és szeress határok nélkül! A győzelmed sokban múlik most önuralmadon, így, ha okosan és higgadtan jársz el, a szerencsédnek és a gyors felismerésnek köszönhetően hamar megtalálod majd a rést a pajzson!  

Szűz

(08.24.–09.23.)  Úgy hiszed: az a tökéletes, amit magad csinálsz. De egyedül most nehezen boldogulsz a sok feladattal. Mindenesetre pozitív változások várnak rád, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt szinte képtelen leszel kikapcsolni még egy kis időre is ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne feszítsd túl a húrt, néha tarts egy kis szünetet. Ügyelj arra, hogy ne húzd fel magad minden negatív történésen! Ha még igazad is van, a stressz neked fog ártani.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A munkában is, a magánéletben is, gyökeres változás várható. Az ötleteiddel meghökkented a környezetedet. Valaki szándékosan megpróbálja nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy kivont karddal nyomulj előre ebben az ügyben, de egy taktikus fellépéssel talán most tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Időnként azért dőlj egy kicsit hátra, és hallgasd meg mások véleményét is! Lehet, hogy ez egészen megváltoztatja több mindenről a nézeteidet. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .) Néhány elég kemény szaturnuszi próba után a hét második fele meghozhatja számodra a tartós boldogságot. Pár héttel ezelőtt elvállaltál valamit, ami nagy teherként nehezedik rád, de most már nem szeretnél nemet mondani. Ha tisztán látod a feladataidat, akkor a kedved is nagyobb lesz majd az elvégzésükhöz. Meg kell találnod, mi az, ami boldoggá tesz, és mi az, ami energiát ad neked. Próbáld visszanyerni az irányítást a saját érzelmeid felett!

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  A Jupiter, és a vele szemben vonuló Szaturnusz egész évre olyan körülményeket teremt, amiben végre úrrá lehetsz a kishitűségeden. Valaki a hátad mögött próbál szervezkedni, és becserkészni egy barátjának/barátnőjének. Nem nagyon vágysz új kapcsolatra. Többre értékeled most a csendet és a nyugalmat. Töltekezz fel azzal, ami jó neked! Vacsorázz egy illusztris étteremben, vásárolj, vagy alakíts át valami divatos ruhát, és csak úgy legyél, élvezd az életet!

Bak 

(12.22.-01.20.) Egyelőre nem akarsz elkapkodni semmit, de érzed, hogy a változás benne van a levegőben. Ha ennek örülsz, akkor segítsd elő a bekövetkezését. Legyél óvatos, és ne tegyél fel mindent egy hirtelen jött érzelemre! Élvezd a pillanatot, de tarts mértéket is. Nem szereted, ha nem a te kezedben van a döntés, és jogos is, ha felszólalsz ez ellen. Tartsd fenn önmagadnak saját dolgaid irányítását!   

Vízöntő

(01.21.–02.19.)Tudod értékelni a pénzt, de az nagyon zavar, ha olyan emberekkel kerülsz szembe, akik számára nem annyira az alkotás, mint inkább a haszon a fontos. Találsz valakit, akivel azonosak a céljaitok, és ez segít abban, hogy gyorsabban valósítsd meg az elképzeléseidet. Használd ki a lehetőséget! Próbáld helyén kezelni az érzéseidet, és ne hagyd, hogy bármi is elragadjon, de azt sem, hogy elfojts valamit, aminek helyet kellene adnod!

Halak

(02.20.– 03.20.) Sok szervezéssel, energiád teljes kizsákmányolásával sikerül a maximumot kihozni magadból, utána az érzelmek elmélyülésére kerülhet a hangsúly. Érzed, hogy van valami, amit meg kellene tenned, de egyelőre még nem vagy biztos abban, hogy készen állsz rá. Ne erőltesd a dolgot csak azért, mert nem akarod átvinni a következő hetekre! Fontos: ne hagyd, hogy az érzelmi/érzéki habitusod irányítsa életed racionális részét is!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu