Melitta horoszkóp (11.14.-11.20.)

0
384

KOS

(március 21.–április 20.) Használd okosan az eszed, és akkor képes leszel minden feladatot könnyedén teljesíteni! Álmaid valóra válnak, és végre egy boldogabb életet élhetsz. A dolog lényege abban rejlik, hogy legyél stabil, mellette próbáld felkelteni mások érdeklődését magad és tevékenységed iránt! Az érzelmeket, a befogadó oldalunkat képviselő Hold és a kiáradást, szerencsét jelentő Jupiter terelget utadon. A hét bőséges lehet érzelmi megnyilvánulásokban, ne lepődj meg az úgynevezett érzelmi kitöréseken sem – akár másokon, akár magadon tapasztalod! Engedd, hogy kiáradjanak az érzéseid, add át magad a pozitív hangulatnak! 

Bika

(április 21.–május 21.) Ahhoz, hogy sikeres legyél, tölts néhány nyugodt napot egyedül, meditálj, gondold át, hogy mi is a legfontosabb dolog számodra! Egy komoly választás előtt állsz, ami nagyban megváltoztathatja az életed. A Hold az ösztönszintet is támogatja, éppen ezért érdemes a benső hangra hallgatni, mert lehet, hogy az anyagiak, vagy más, általad vágyott sikerrel kapcsolatban is segít. Kerüld a negatív emberek, főleg a gyűlölködők társaságát! Náluk a gondolkodás helyét rég átvette a gonoszság.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Itt az ideje, hogy kérj egy kis segítséget. Ne akarj mindent egyedül megcsinálni, mert nem lesz energiád rá! Lásd be, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások jobban értenek, és együtt sokkal hatékonyabbak lehettek! Nincs előtted akadály abban, hogy megvalósítsd a terveidet, hogy haladhass a kitűzött céljaid felé. Ehhez mintha mágikus képességed lenne, mindig tudod, merre indulj, kit keress, kit szólíts meg, ki az, aki a jó irányt mutatja – és mi az, amibe érdemes belefogni. Használd ki a sorsod által felkínált lehetőségeket!

Rák

(06.22.–07.22.) Válogasd meg egy kicsit jobban, hogy kivel barátkozol, mert lehetséges, hogy valaki hátba fog szúrni! Hallgass jobban az ösztöneidre! A Plútó a transzformáció égiteste szólhat bele dolgaidba. Ez sokszor azzal jár, hogy biztosnak hitt dolgok, intézmények, teóriák és kapcsolatok omlanak össze, a romokon ugyanis csak ekkor alakulhat ki valami teljesen új. Egy apró szikra, egy kicsi elégedetlenség, egy pici nézeteltérés robbanást okozhat. Ezt már napok óta érzed. Pont emiatt kell észnél lenned, ha nem akarsz szakítást. Nagy a tét: nem csak a mostani hét hangulatát befolyásolja, hogy tudod-e békés irányba terelni a folyamatokat.  

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Jó üzleti lehetőségek nyílnak meg számodra, ezáltal komoly pénzforrásra számíthatsz. Azonban vigyázz arra, hogy a pénz bűvöletében ne hanyagold el teljesen a magánéleted sem! A szerelmet képviselő Vénusz, és a mélységet jelképező Plútó áll kedvező kapcsolatban. Az erőteljes, ha kell romboló Plútó most a szelídebb arcát mutatja, a Vénusszal olyan szerelmeket, érzelmeket hozhatnak az életedbe, amelyeknek akár átalakító hatásuk is lehet az érzelmi, érzéki életviteledben. Amennyiben párkapcsolatban élsz, lehet, hogy egészen más látószögben is szemlélhetitek magatokat. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Szinte fejedet fel sem emelve húzod az igát. Változtass, mert úgy tűnik, hogy a szakmai életed egy kissé “rátelepedett” a magánéletedre. Fogd egy kicsit vissza magad, és csökkents a „túlóráid” számát! Máskülönben könnyen kiégés lehet a vége, és a kedvesed is megelégelheti a dolgokat. A Vénusz a szerelem és szépség istennője, a Szűzben a túlfűtött szexualitást erősíti. Ma beéri a Fekete Holdat, amely a hazatérő, ereje teljében lévő istennő szimbóluma. 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Ezen a héten arra kellene egy kis időt szentelned, hogy kibeszéld az eddig felgyülemlett problémákat a családtagjaiddal, és barátaiddal! Meglátod, utána minden sokkal könnyebb lesz! Család és munka összefüggnek, új vállalkozásba nem célszerű most kezdeni. Amennyiben a munkád olyan, hogy otthonról is végezhető, alakíts ki egy kis zugot magadnak, ahol nyugodtan tudsz dolgozni. Családdal a közös tevékenység a nevelés eszköze is, de a nevetésé is. A humor, a jókedv nem hagyhat el a nehéz időkben sem. Ne foglalkozz a Sanyarú Jóskákkal, akik kizárólag az árnyékos oldalt képesek látni!

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Akadályok adódhatnak a munkád területén, de ne add fel, menj csak tovább tudatosan a kijelölt célod felé. Meglátod, lejár ez a nehezebb időszak, és minden rendeződni fog. A drasztikusan megváltozó külső körülmények igen komoly békétlenségeket és viszályokat szíthatnak, ugyanakkor a Mars földközeli hatását arra is felhasználhatjuk, hogy egy lehetetlen vagy nagyon megkötő élethelyzetből kiszabaduljunk. Az impulzus mindig kívülről jön, és egyáltalán nem nevezhető kellemesnek. A későbbiekben hálásak leszünk érte, mert elhozhatja a várva várt szabadságot.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A család a te esetedben nagyon ingatag terep. Most különösen, mivel a hivatásod, a munkád olyan kihívásokat támaszt veled szemben, hogy nagyon nehéz mindenhol megfelelni. Idősebb szülők szerint nem jól éled az életedet, egy téged körülvevő személy hatására nem látod a fától az erdőt. Légy óvatos, tervezd meg tudatosan, hogy mennyit és mire költesz, és nem csak ezen a héten! Kerüld a kamu befektetéseket, és a lehúzós embereket! Ünnepek előtt amúgy is csak úgy nőnek ki a földből, mint a gombák. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Hamarosan a Mars és a Vénusz állása egy potenciális kapcsolat lehetőségét mutatja. A Bak kezében van a döntés lehetősége, ami mindenkor előny. Ha meg tudod állni, hogy ne csapj le gőzerővel újdonsült kiszemeltedre, akkor még tartós is lehet.  A Nap ereje ugyan gyengül, de azért még bőven biztosít energiát, és meg is világítja (világossá teszi) a helyzetet, a kardinális minőség pedig az indítóerőt és a kezdeményezőkészséget adja hozzá. Az égitestek szerint egy undorító átverés fenyeget: járvány elleni gyógyszert ajánlanak úgy, hogy ismert emberek szájába adnak kitalált nyilatkozatokat. Vigyázz, ne dőlj be! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Magad sem tudod igazán, mi is az, amit akarsz, így pedig nehéz elindulni a jó irányba. Bármelyik utat választod, valamiről, valakiről mindenképpen le kell mondanod. A Vénusz hátráló mozgása számodra figyelmeztetés: több dolgot elmulasztottál idén, amit az utolsó hónapokban muszáj lenne sürgősen bepótolni. Kedvesed a törődéséért és a szeretetéért különösen hálás lehet, de ez nem jelenti azt, hogy mindig a béke lesz az úr köztetek. Ezt nem segíti elő a kétségkívül nyomasztó bezártság, de ha ez életed ára, akkor mindenképpen megéri vállalni a nyűgöt.

Halak

(02.20.– 03.20.) gy tűnik, hogy mozgásra vágyik a tested. Érdemes kimenned a szabadba, ha az időjárás megengedi. Ha másképp nem megy, akkor jó játék lehet a vicces költözködés, amikor is különböző holmikat cipeltek ide – oda, mintha költözködnétek. A jövőben sokkal elegánsabban, összeszedettebben és stílusosabban szeretnél öltözködni. Az e heti esték jó alkalmat adnak arra, hogy átnézd a téli ruhatáradat, és kitaláld, hogy mit ajándékozol el belőle, és mi az, amit viszont átalakítasz, vagy beszerzel még magadnak. A legjobb az lenne, ha a barátnőiddel szerveznétek egy ruhacserebere-akciót! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu