Melitta horoszkóp (07.22.-07.28)

0
701
A szerelem gyönyörű, csodálatos élmény (...), és én nem tudok kegyetlenebb dolgot elképzelni, mint amikor szerelmes vagy valakibe, de az illető nem viszonozza az érzelmeidet.
(Cally Taylor: Viszonzatlanság)

Kos

(március 21.-április 20.) Előfordulhat, hogy egy olyan ember bukkan fel az életedben, aki hatalmas vonzerővel hat rád. Bár pontosan érzed, hogy ezzel a kapcsolattal megnehezíted a sorsodat, de jelenleg képtelen vagy gyakorlatiasan szemlélni a dolgokat. Úgy érzed, egy irányíthatatlan erő sodor felé, amelynek nem tudsz ellenállni. Őrangyalod arra int, hogy gondolkozz, mielőtt cselekednél!

Bika

(április 21.–május 21.) Munkahelyeden újra felfedezik kreativitásodat, nagyszámú feladattal halmoznak el. A kihívások pozitív hatással lesznek rád, hatalmas kedvvel és alkotóvággyal végzed teendőidet. Érzelmi téren ígéretes napokat jelez horoszkópod. Párkapcsolatod intenzívebbé válik, és egy új hobbi révén új barátokat szerzel. Ha turbó fokozatra kapcsolsz, rövidesen biztosan nem alszol el egyedül ágyadban, sátorban, hotelszobában! Őrangyalod kíséri minden léptedet, és segítségedre van, ha akadályokkal szembesülsz. Segít megválaszolni azokat a kérdéseidet is, amelyekre korábban nem találtad a választ.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Anyagi, egzisztenciális szempontból igen zavaros lesz a helyzeted. Olyasvalamibe keveredtél, ami csak úgy viszi a pénzedet. Munkahelyeddel elégedett leszel, sőt a távlatokban szakmai előmenetel is mutatkozik. Szerelmi téren sajnos válaszút elé kell állnod. Nincs az a csoda, ami megmenthet attól, hogy eszeveszettül bele ne szeress valakibe, vagy meglévő kedvesedbe újra. A szinglik tegyék magukat, otthonukat párkapcsolatbaráttá, ideje elpakolni a plüssmackókat, lecserélni a régi fehérneműket. Bármely pillanatban becsöppenhet az életedbe az igazi! Őrangyalod segít, óv és figyelmeztet. Minden ami veled most történik, az tanulás, tanítás része.

Rák

(06.22.–07.22.) Horoszkópod szerint intenzív időszakot jeleznek a csillagok. Megkereshetnek egy állásajánlattal, vagy a mostani munkahelyeden jönnek rá arra, hogy nélkülözhetetlen vagy. Karriered szempontjából hatalmas kihívásokra számíthatsz és ha jól teljesítesz anyagilag is stabilizálódik a helyzeted. Érzelmek terén volt exek okozhatnak riadalmat, álmatlan éjszakákat. Olyan időszak köszönt rád, amikor meg kell vizsgálnod, hogy mit is keresel valójában a szerelemben. Az angyalok most is azon dolgoznak, hogy megoldják azt, ami a legjobban foglalkoztat.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Kellemes fuvallat lopja be magát a szívedbe, majd fut végig testeden. Nem, ez nem a szél, nem is az eső, hanem a szenvedély. Úgy érzed birtokolni akarsz, semmiből nem elég. Szerelmes vagy és kész, akármilyen korban legyen most érzelmi életed. Más: Fortuna melléd szegődik, s Szaturnusszal összefogva kiváló munkalehetőségekkel, kiemelkedési pillanatokkal kecsegtet. Nem tudom, felfogod-e, hogy gyógyító energiák birtokosa vagy. Használd hát! Az őrangyalod azt üzeni, legyél pozitív hatással magadra és másokra!

Szűz

(08.24.–09.23.) Letaglózod kiszemeltjeidet, de készülj fel, hogy a viszonzás nem marad el! Adj végre esélyt az igazinak, hisz ott settenkedik körülötted. Ha viszont már van kedvesed, és eddig nem tette, most biztos elbeszélgettek az előttetek álló, közös jövőről. Tehetséged csillogtatása több szempontból is fontossá válik, mutasd meg azt az oldalad, amit inkább takargatni szoktál mások előtt! A Plútó néha veszekedőssé tesz, próbáld megőrizni békés természetedet, és ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból! Az nem áll jól neked! Őrangyalod tudja, hogy a tisztánlátás képességével bírsz, és ez segít téged utadon. Csupán bíznod kell abban, amit a lelki szemeiddel látsz, és abban is, amit fizikai síkon érzékelsz.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Szenvedéllyel tűzdelt érzelmi életed felpezsdül, a jól eső hancúrozások és az érzések elválaszthatatlan összhangban olvadnak össze. Csak a színvonalas partnerjelöltek jöhetnek nálad számításba, így most nem a mennyiségre, hanem a minőségre adsz. Más szavakkal: izgalmas etapnak nézel elébe. Csodásan alakul nemcsak a szerelmi, de a pénzügyi életed is! Egy új korszakalkotó ötlet jut eszedbe és lehet, hogy meglévő munkád mellé más is társulni fog. Mindig, így most is a harmóniára, békére törekszel. Ezért megáldanak az égiek. Őrangyalod különleges ajándékokat tartogat neked a következő időszakra.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A Jupiternek köszönhetően az első sorba kerülsz, magadhoz ragadod az irányítás gyeplőjét, s tudtára adod a világnak, hogy megküzdöttél ezért a figyelemért. Ne hagyd, hogy bárki eltántorítson attól, amiről úgy érzed, úgy helyes, ahogy te megálmodtad! Szingliként érdeklődő és kíváncsi leszel, eltökélten keresed a megfelelő partneredet, aki mellett végre teljesen önmagad lehetsz! Kérd az őrangyalodat, hogy védelmezzen és irányítson téged. Le kell lassítanod, hogy meghalld és meglásd a számodra fontos üzeneteket.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Tesztlaborod megnyitja kapuit, s mindenkit alaposan górcső alá helyezel! Részletesen körbejárod azokat, akik szóba jöhetnek, mint lehetséges szerelem, aki valóban megfelel számodra, és nem utolsósorban, akivel egy hullámhosszon is vagytok. Ne kavarj bele mások vitáiba, mert sajnos a végén te iszod meg a levét békítő szándékodnak! Őrangyalod esti elvonulásra, meditációra kér. Engedd meg magadnak a békét, a megbékélést, és gyűjts erőt pihentető alvással!

Bak 

(12.22.-01.20.) Fele annyi energiabefektetéssel mégis dupla szerencse vár rád az élet minden területén. A Vénusz nyáron melletted áll és végre elégedetté tesz. Megtalálod a lelki társadat, s mindenfajta kellemetlen mellékhatás nélkül várhatod a csodás reggeleket és forró éjjeleket. Nyugodtan fantáziálj, használd a vonzás törvényét, és hamarosan már nem lépkedsz egyedül a vízparti homokban Erős, szuverén és okos vagy, erre Mars és Vénusz rátesz még egy lapáttal. Őrangyalod megerősít abban, hogy mi az igazi életcélod, a feladatod.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Az Uránusz felforgatja a nyaradat, annyi pasival/nővel hoz össze, amennyiről nem is álmodtál, ráadásul kedved szerint válogathatsz közülük. Emellett szükséged van új dolgokra, stílusos barátokra, munkahelyváltásra vagy épp költözésre. Ha van merszed megtenni az első lépéseket, akkor szeptemberre új ember válik belőled. A Szaturnusz pontosan tudja, hogy hol vannak a határaid, csak te ne feledkezz meg ugyanerről! Őrangyalod segít megtalálni a válaszokat. Meditálj, kérj de ne feledd, engedély nélkül még ő sem avatkozhat bele a sorsodba!

Halak

(02.20.– 03.20.) Szíved lángokban ég, és hajlamos leszel energiatartalékaidat rendszeresen lenullázni. Ne csak heverj hűs szobában, foglalkozz az egészségeddel, jóléteddel is a romantika mellett! A szerencsét hozó Jupiterrel az oldaladon versenyt ragyogsz a napocskával! Állatok mentése, a törődés fontos lesz számodra. Azon sem csodálkoznék, ha új házi kedvenccel bővülne a kis család. Ha bizonytalan vagy kérj útmutatást az őrangyalodtól. Lelked mélyén fogod érezni, hogy jó úton jársz, vagy merre van tovább.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online