Melitta horoszkóp

0
1593

2019. július 6-tól július 12-ig

Kos

Mindegy, hogy otthon, a kis saját dolgaid között találod meg lelked békéjét, vagy elutazol valahova. Fő, hogy legyél boldog! Kényeztesd magad úgy, mint eddig soha! Tapasztald meg a test és szellem összhangját, tárd ki a szíved, fogadj be új impulzusokat! Oszd meg a tudásodat másokkal, váljon belőled például nagyszerű csapattag! Ismerkedj idegenekkel, az új emberi kapcsolatok szerelmet, üzleti lehetőségeket és pénzt hoznak neked. 

Diák horoszpók: Jogod van az érzéseidhez, a tapasztalásokhoz. Mindig, mindenben mérd fel a helyzetet és lehetőségeidet! Olyan után ne fuss, akinek nem kellesz, de vedd észre azt, aki kapálózik érted!

Bika

 Nagyon jókat tudsz beszélgetni hasonszőrű emberekkel, a lelki hasonlóság összeköt titeket. A titkaidat azonban ne tárd fel mások előtt, mert nem mindenkinek erénye a hallgatás! Fortuna kegyeltjének érezheted magad, mert rengeteg feladatod mellett is fog időd jutni passzióidra, esetleg ismerkedésre. Az állatok jelenléte különösen nyugtató lesz, így megtörténhet, hogy hirtelen rászánod magad egy házi kedvenc örökbefogadására, akivel csodás pillanatokban lesz részed. 

Diák horoszpók: Amennyiben nem tudsz valamivel egyedül megbirkózni, kérj segítséget! Aztán ott vannak az erőt adó rituálék, alkalmazd őket! Pl. egy jó frizura, smink, egy szexi fürdőruha ad bőven önbizalmat. 

Ikrek

A Neptun bolygó élénkíti a képzeletedet, amivel együtt jár az is, hogy megérzéseid hibátlanul működnek. Szerelmi életed bonyolult, nem lesz könnyű kötelezettségek nélkül kapcsolatot fenntartani. Egy-két igényedről le kell mondanod, bizonyos helyzetekben pedig nem jó ötlet követelőzni. Sokáig hittél a véletlenek létezésében, de most másban kell bíznod. Ez a valami Te magad vagy! Amit például megtervezel, azt munka árán el is éred. 

Diák horoszpók: Előfordulhat, hogy egy nagy szerelem csak pár napig, vagy hétig tart. Ha elmúlt, hagyni kell elmenni, pont annyi időre kaptátok egymást, amíg működött. A bolygók állása azt mutatja, hamarosan újra szíven talál Ámor nyila. 

Rák

A Plútó csak úgy tol előre, segít abban, hogy minden akadályon átjuss. Biztosítja az érvényesüléshez szükséges elszántságot. Rákként igazi kegyeltje leszel Fortunának, olyan ügyekkel összefüggésben fordul a kocka, ahol régóta kerested a megoldást. A gyarapodás, karriered felfutóban, semmi nem foghat vissza. Amennyiben szerelmi életed hullámzik, keresd meg annak okát! Mennyire törődsz pároddal, mennyire hallgatod meg őt, egyáltalán érdekel, mi van vele? Ha nem, az is jelzés értékű. A sors közbeszól hamarosan, változtat rajta. 

Diák horoszpók: Itt a nyár, fel kell tölteni lemerült energiatartályodat. Menj el egy aromaolajos testmasszázsra, egy jó színházi előadásra, vagy kapcsolódj ki valamilyen alkotótevékenységgel!

Oroszlán

Az égiek segítenek abban, hogy kapcsolataidat rendezni tudd. Félre kell tenni a sérelmeket, mindegy, hogy ki kezdte azt, és milyen indíttatásból. Legyen ez az időszak a megbocsátásé, a lenyugvásé és a beszélgetéseké! Munkában alapos tervezés, kreatív ötletek, bátor vállalások mutatkoznak. Szerelemben kizárólag te tudhatod, mire vágysz! Önnön magad adhatsz választ arra, mikor és hogyan fogod tudni elérni a céljaidat. Hallgass a belső hangodra, mert az sosem csap be! 

Diák horoszpók: Tilos megszégyeníteni a tinit társaik előtt, mert ezzel olyan mély sebet ütnek a felnőttek, ami életük végéig blokkolhatja őket. Tanítani, terelgetni, nevelni kellő határozottsággal és szinte észrevétlenül kell.

Szűz

Előtérbe kerülnek a családi dolgok, szülők, élők és elhunytak. Mindegy, hogy miről beszélgettek, tegyétek azt szeretettel! Ne bántsatok meg senkit, legalább ilyenkor! Szerelemben élj! Ne holnap, vagy azután, hanem most! Elégedettséged és boldogságod gátja csakis te magad vagy! Néha valami visszahúz múltadból, de szíved mélyén te is tudod, már semmi nem lehet a régi. Tudatosítsd ezt magadban! Ha kell egyszer, ötször, tízszer. Rombold le korlátaidat, és mozdulj ki a megszokottból! 

Diák horoszpók: Akkor érzik jól magukat a bőrükben, ha vannak feladataik, és ezek rendszeresek. Így nyugodtan meg lehet bízni őket hasznos dolgokkal. Ha azt érzik, hogy fontosak, jobban teljesítenek mindenhol.

Mérleg

 Most ne csak a párkapcsolatodban gondolkodj! Mindenféle érzelmedet és összeköttetésedet vizsgáld felül! Lesz rá jó néhány lehetőséged, hogy mindenkivel, akivel eddig nehezebb viszonyod volt, némi kis szeretet ampullát fecskendezzetek a kapcsolatotokba. Aztán úgyis eldől, ki megy, vagy ki marad. Túlbuzgólkodni semmiben és senkivel nem kell! Pénzügyek: ami bejön el is megy, pedig úgy érzed, nem szórod a pénzt. Építsd le a vérszívókat, és azokat, akiknek természetes, hogy te korán kelsz és eltartod őket! Hadd tanulják meg, hogy akkor van kenyér az asztalon, ha meg is dolgoznak érte. 

Diák horoszpók: Nem várt érzelmi hullámok zavarják össze ezen a héten. Ettől aztán ideges és ingerült mindenkivel.

Skorpió

Harmonikus szerelmi életre és jól működő kapcsolatra számíthatsz.  Ez különösen igaz lesz(!) azokra a Skorpiókra, akik még csak álmodoznak az igaziról. Minél többet ábrándozol róla, minél formálhatóbban látod magad előtt a vele való közös kapcsolatodat, annál gyorsabban érkezik meg a valóságban is. Pénzügyekben légy óvatos, ne vállalj olyan kötelezettségeket, amiket előreláthatóan nem fogsz tudni teljesíteni! 

Diák horoszpók: Olyanok, mint egy vad csikó. Nem az a cél, hogy betörjék őket a felnőttek. Elegendő, ha egy kellően nagy “karámot” építenek köréjük. Ez szabadságot és kötelezettségeket is jelent. Tehát, legyen lehetőségük a lazításra, és utána legyenek feladataik.

Nyilas

Akkor fogod jól érezni magad július első heteiben, ha együtt tudsz örülni másokkal. Hosszú távon sokkal kifizetődőbb „drukkernek” lenni, semmint ellendrukkernek. Egy szép utazásra adódhat lehetőséged. Élj vele! Ne sajnáld rá se az időt, se a pénzt! Akkora élmény lesz, ami biztosan megéri. Teljesen feltöltődve fogsz visszatérni, mindent szebbnek, és könnyebbnek fogsz látni. Ezáltal a megoldást is gyorsabban meg fogod találni. Bármennyire megvisel a meleg, ne szállj szembe a főnököddel! Valószínűleg nem fogod tudni érthetően kifejteni a véleményedet. Ezért nem tudsz jól kijönni a helyzetből.

Diák horoszpók: Csak óvatosan a vagánysággal, az italokkal, stb. Ha nincs önkontroll, gyorsan el lehet kezdeni lecsúszni a lejtőn.

Bak 

Mostanság két dolog fog zavarni. Az egyik, ha valaki sokat beszél. A másik, ha teljesen kuka. Valóban bosszantó mindkét véglet. De tudomásul kell venned, hogy eltérőek vagyunk. Tartsd tiszteletben mindkettőt! És semmiképp se idegeskedj! Emellett az is fontos, hogy nézd meg, miből mennyit eszel, és megfontoltabban mozogj! Háztartási baleset érhet, ha sietsz, vagy ha kapkodsz. Nézz oda, ha benyúlsz a fiókba, a tűs dobozba, nehogy megszúrd magad! A hét második felétől örömhírt kaphatsz. Az egyik egy nagy vágyaddal kapcsolatos. Nem kizárt, hogy karnyújtásnyira van tőled a beteljesülés. Lehet, hogy ezért valamilyen áldozatot kell majd hoznod, de ne bánd! 

Diák horoszpók: Mivel a Nyilasok valódi hősszerelmesek, a pubertás időszakának legkritikusabb pontja a szerelem. Ha beleszeretnek valakibe, a fellegekben járnak, s olyan, hogy racionalitás, nem létezik számukra.

Vízöntő

Te leszel a múzsája egy hozzád közel álló embernek, vagy olyas valakinek, akit nemrég ismertél meg. Vonzerőd felerősödik, elméd szomjazza minél több tudás befogadását. Minden nap a tökéletességet tűzöd ki célul, a maximalizmusod látványos, megpróbálod ellesni mások trükkjeit, hogy még kiválóbban tegyél eleget kötelezettségeidnek. Kicsire nem adsz, de becsületedre legyen mondva, elismered azt, ha más jobban tud valamit nálad. 

Diák horoszpók: A rendszerességen van a hangsúly. Mindeközben a merev Vízöntőket sok szeretettel és törődéssel lehet legjobban terelgetni. Mivel koraérettek, nyugodtan lehet felnőttes témákról beszélgetni velük.

Halak

Teremts kapcsolatot azokkal, akikről úgy gondolod, hogy oda/vissza szükségetek van egymásra. Pihenj többet, de ne ülj mindig benn a házban! Kénytelen leszel az elejétől újrakezdeni valamit, amit nem fejeztél be, vagy amit nem úgy csináltál meg, ahogy kellett. Láthatatlan erők visznek közelebb a vágyott céljaidhoz, de csak akkor jutsz fel csúcsra, ha önmagad elvárásainak felelsz meg! Ha van kapcsolatod, a bomlást épp időben visszájára tudod fordítani. 

Diák horoszpók: Az a legfontosabb, hogy elfogadja a felnőtt, hogy ezek a gyerekek egyediek, individuálisak, és zseniális felfogásúak. Olyanok, mint a villám: cikáznak, és hol gyorsak, hol pedig lelassulva eltűnnek. Vérükben van mindenből a legfrissebb, a legjobb…

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu