Május első vasárnapján köszöntjük az anyukákat és a nagymamákat! Van, aki virággal, van aki ajándékkal lepi meg a számára legkedvesebbet! Mi 2 db natúr termékekből összeállított ajándékcsomaggal kedveskedünk, melynek tartalma csomagonként 1 db parfümöt, 1 db deo-rollt, 1 db spray-t!

Nem kell mást tennie, mint a facebook oldalunkon a játék alá hozzászólásként megírni, hogy a három illat közül (hesperides, virágos, egzotikus keleti), melyik az, amellyel szívesen ajándékozná meg édesanyját vagy esetleg önmagát.

Minősített bio illat kompozíciók francia eleganciával a Pur Eden márkától

Személyiségtípusunk, mentalitásunk meghatározza, hogy inkább egy virágos, friss citrusos, vagy netán egy fűszeresebb illat az, amelyiket leginkább közel érzünk magunkhoz. Ezek alapján három női illatot mutatunk be:

Hesperides illata, jó érzést, jó kedvet biztosít. Az érzékekre ható bergamot – narancs és szerecsendió esszenciális olajokkal.

Virágos illat, megnyugtatja az érzékeket. Az érzékekre ható ylang-ylang és neroli (keserűnarancs) esszenciális olajokkal.

Egzotikus keleti illat, stimulálja az elmét. Az érzékekre ható guajak fa és szegfűszeg esszenciális olajokkal.

Deo-roll és spray: vitatott alapanyagok nélkül

Skandináv növényi hatóanyagokban gazdag, amelyek egyedülálló antioxidáns tulajdonságaikról ismertek a világon, és képesek túlélni a szélsőséges éghajlati viszonyokat is.

Érzékeny bőrre – Skandináv pamutkivonattal, valamint cukorban, polifenolokban és ásványi anyagokban gazdag, melynek köszönhetően egy valódi kozmetikai védelem a bőrnek. Speciális érzékeny bőrre fejlesztett összetétel. Szabályozza az izzadást anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Hosszan tartó védelem – A sarkvidéki bogyóknak köszönhetően, vitaminokban és polifenolokban gazdag, ez a dezodor megfelel a bőr alapvető szükségleteinek. Szabályozza az izzadást anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, semlegesíti a kellemetlen szagokat.

A parfüm termékek elérhetőek a dm Drogéria üzleteiben. A deo termékek elérhetőek a Bijó Szakáruház, valamint a Mediline üzletekben.

A termékeket a Pur Eden Magyarország ajánlotta fel!