Mit üzennek a csillagok a hosszú hétvégére – és azon túl is? Melitta most az egészségünkkel kapcsolatos csillagállásokról is mesél nekünk.

KOS [03.21-04.20]

kos

A Vénusz továbbra is nagy szerelmi fellángolást jelez, a Jupiter ezzel összefüggő utazást mutat. Amennyiben kedvesével vonulnának el valahová, úgy élik majd meg, mint egy második nászutat. Aki magányosan él, most egyedül útra kelve is találhat szerelmet. Munkában lassítson egy kicsit, és alaposan gondolja át terveit! Egészség: a szokásosnál érzékenyebb a dereka. Idősebb Kos jegyűnek nem ártana némi UH ill. CT vizsgálódás a vese és epe tájékán, kavicsokat keresve.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaPárkapcsolatában még mindig nem állt vissza a régi harmónia, ezért most az alaptermészetétől eltérően nézi az életet, a szerelmet. Kalkulálja bele e tényt, ha döntéseket kell hoznia! Az égi jelek arra utalnak, hogy karriertervei, bár nagy fába vágja fejszéjét, sikerre esélyesek. Munkája közben hű szövetségese lesz a szerencse. Egészség: bár nem eszik sokat, inkább összevissza és hitvány, műanyag ételeket. Emiatt hízik, és gyakran fel van fúvódva. Ügyeljen a természetes alapú táplálkozásra!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ezen a héten a rövid lefutású dolgoknak kedvez a szerencse. Jól jön a pár napos pihenés, de szerdán ott tornyosul majd ön előtt az előző napok hordaléka. Pedig párkapcsolatának is jót tenne, ha most végre a magánélete kerülne a középpontba. Családja egyik tagja nehéz döntés előtt áll, segítsen neki felmérni az esélyeket! Nem kinyilatkoztatást vár öntől, csak véleményt, ezt ne feledje! Egészség: óvja fejét, bőrét az erős naptól, legyen mértékletes a koffeintartalmú italok fogyasztásával!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzívügyekben mélyponton lehet pár napig, mert kiszemeltje eltűnik a látóköréből, egész egyszerűen felszívódik. Felejtse el az önsajnálatot, azzal nem megy semmire! Inkább gondolkozzon okosan, vajon érdemes folytatni?! Régebb óta együtt élőknél a monotónia okozhat gondot, ami pár apró ötlettel megszüntethető. Keressen programokat, rendezvényeket, amiket mindketten szeretnek! Munkában, régebbi helytelen döntései korrigálására, most pár napig lesz lehetősége. Egészség: a lyukas, rossz fogak munkaszüneti napokon fájdulnak meg. Gondoljon erre, amikor halogatja a fogorvos meglátogatását!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Amúgy sem egyszerű párkapcsolatát tovább bonyolítja, hogy ismeretlen valaki szerelmes üzenetekkel ostromolja. Akár tetszik a hiúságának, akár nem, üdvös lenne, ha ezeket azonnal kitörölné! Adott esetben ön sem hinné el, ha például a párjának egy nevenincs személy írna ilyen bizalmas stílusban. Egészség: uralkodó bolygója okozhat némi kis zűrzavart, így lehetséges, hogy rövidebb időre elég komoly pszichés zavarok lépnek fel. Adott esetben merjen segítséget kérni!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Elég bizonytalannak érzi a kapcsolatát, azért ragaszkodik görcsösen a korábban bevált dolgokhoz. Nem szabad! Magabiztos fellépését párja erőszakosságként éli meg. Sokáig nem is lehet, nem is szabad senkit így sakkban tartani. Egzisztenciális helyzete lassan javul, legyen türelmes! Egészség: ezen a héten a bőr, haj és körömápolás kerül előtérbe. Nem ártana komolyabban venni az ezekkel való törődést!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Miközben a lelke mélyén biztonságra vágyik, határtalan hiúsága miatt újra és újra felborítja maga körül a megszokott világot. Pedig fontos, hogy meglegyen önnek a nyugalom a biztonság egy stabil társ mellett. Munkáját illetően, ne aggódjon, ha azt tapasztalja, hogy a körülmények naponta változnak! Ha segítséget, tanácsot kérnek öntől, ne saját magát akarja megvalósítani a másik személy által! Neki kizárólag az ön véleményére, tapasztalataira van szüksége.  Egészség: feje, fejbőre, és a fülei válhatnak érzékenyebbé! Nézzen utána, hogy megszokott hajápoló szereit nem cserélték-e ki valamilyen bóvli, hamisított termékre!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióLássa be végre, hogy nem mindenki ellenség, aki ellentmond önnek! Sokkal veszélyesebbek az álnok, simulékony hízelgők. Titkos kalandjáról ne beszéljen senkinek! Azért mert egyszer félrelépett, nem kell elhagyni a családot! Akivel félrelépett, az is így gondolja. Egészség: ez a késő nyári egyben kora őszi időszak nagyon jól jön mindenféle méregtelenítésben! Az évek alatt felgyülemlett salakanyagok eltávolítása teákkal, izzadással – szaunával, talptapaszokkal lehetséges!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Kedvező időszak ígérkezik az életét illetően, amikor munka, szervezés, vásárlás terén több sikert könyvelhet el magának, mint amennyi gonddal kell majd megküzdenie. Jól tenné, ha eddigi kapcsolatát megkísérelné új alapokra helyezni, ugyanakkor nem ártana felkészülni, hogy partnere rövidesen próbára teszi türelmét, talán hűségét is. Egészség: csontozata megóvásához fontos, hogy mindig megfelelő mennyiségű kalciumot, C-vitamin és D-vitamint kapjon a szervezete.


BAK [12.21-01.19]

bak

Kapcsolatában erős ragaszkodást érez kedvese iránt, talán ezért is tud könnyebben megegyezni vele a vitás kérdésekben. Szerencséjére – persze ha akarja – még akkor is rendbe tudja tenni szerelmi életét, ha az már egy ideje rossz irányba halad. Karrierje építésében keressen maga mellé példamutató, céltudatos embereket, akiktől van mit tanulni. Egészség: bár az ajakherpesz gyakran a megfázásos időszakban jön elő, nyáron, sőt utazások alkalmával sem lehetünk ellene teljesen védettek. A meleg, a napfény, az idegeskedés is kiválthatja a randa hólyagok megjelenését!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A héten meglehetősen érzékennyé, sértődékennyé válhat. Elég egy rossz megjegyzés partnere részéről, máris robban, mint egy bomba. Próbáljon meg egy kicsit nagyvonalúbban viszonyulni a napi feszültségekhez! Társas együttlétben élőknél előfordulhat, hogy csak a saját véleményét tartja jónak, és azt megpróbálja rákényszeríteni párjára is. Erősen kétséges, hogy helyes úton jár. Egészség: az aranyér elleni legjobb orvosság természetesen a megelőzés, ill. az első tünetek megjelenésekor elkezdett kezelés. Még akkor is, ha az embernek kellemetlenséget jelent.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Jellemző lesz a boldogság ezen a héten, örül, amikor együtt lehet kedvesével és családtagjaival. Jókedve ragadós lesz, és ez mindenkinek a hasznára válik. Munkáját ne vigye haza, hagyja az irodában, vagy ott, ahol dolgozik! Ha nem így tesz, megmérgezi pihenését. Bármilyen komolyabb bevételről álmodozik, az nem most fog bejönni, így továbbra is felelősségteljesen kell dolgoznia! Egészség: a kutatások azt mutatják, hogy azoknak, akik minden étkezés után legalább negyed órát sétáltak, csökkent a magas vércukorszintjük.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu